Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Odp: R. Majdan - 15/06/2007 15:28
Cos czuje, ze jezeli ' grupa szczecinska' przejmie Pogon, to Radek ma szanse liczyc na stanowisko managera, albo jakiegos dyrektora sportowego. Bugi pewnie tez sie zalapie, bo wiadomo, ze Bugaj jest "krolem Rockera" Ciekawe co z Baniakiem, Adamczukiem i Matlakiem. Mozliwe, ze Ci dwaj ostatni zostana prezesami czy cos w tym rodzaju...
Pewnie spowodowane jest to brakiem kasy. Majdan musi nowy kurs nauki jazdy opłacic hehe. Ale moim zdaniem powinien se odpuscić. Chociaż jesli mu ptak do tej pory wisi sporą kase to nie dziwię się, że chce przejść na ciemną stronie mocy (polonia czarne koszule)
ptak juz chyba nic mu nie wisi. Inaczej Majdan nie zgodzilby sie na rozwiazanie kontraktu . A jak wiadomo , zaden z potencjalnych kupcow nie chce zawodnikow z obecnej kadry.Tak troche poza tematem , Radek jest jeszcze w radzie nadzorczej?
Pewnie spowodowane jest to brakiem kasy. Majdan musi nowy kurs nauki jazdy opłacic hehe. Ale moim zdaniem powinien se odpuscić. Chociaż jesli mu ptak do tej pory wisi sporą kase to nie dziwię się, że chce przejść na ciemną stronie mocy (polonia czarne koszule)
ptak juz chyba nic mu nie wisi. Inaczej Majdan nie zgodzilby sie na rozwiazanie kontraktu . A jak wiadomo , zaden z potencjalnych kupcow nie chce zawodnikow z obecnej kadry.Tak troche poza tematem , Radek jest jeszcze w radzie nadzorczej?
Majdan pcha sie do Warszawski tylko dlatego, bo tam mieszka jego Dodzia.. ;-)
to oni w koncu sa razem czy nie? bo chyba nie jestem na biezaco :/
Sa caly czas. Rozwod to typowe wydarzenie marketingowe. Jakis czas prasa pislala o rozwodzie , a teraz moze pisac o probie ratowania zwiazku. A plyty i bilety sie sprzedaja
Odp: R. Majdan - 23/06/2007 13:10
szkoda ze rozmienia sie na drobne. rozumiem że na reke mieszkac mu w warszawie, ale po co tracic swoj sportowy autorytet konczac kariere w slabiutkim, drugoligowym klubie. lepiej jakby zakonczyl kariere, a ostatim klubem w jego biografii bylaby Pogon...
Odp: R. Majdan - 26/06/2007 00:39
Szczerze? Dla mnie Majdan, tak jak tu stwierdził pewien forumowicz był, jest i bedzie pozerem. Może sie myle ale dla mnie to ten gościu nienadaje sie na bramkarza. To jest moja opinia, mam dopiero 14 lat ale jak widzę co się z nim działo na boisku to poprostu mnie krew zalewa xD
Pozdro dla wszystkich forumowiczów. Panowie mamy w du*** LECHA
Odp: R. Majdan - 26/06/2007 07:11
Majdan dobry to był, ale kiedyś, ale przyszły czasy Wisły K., Dody itd. i Majda stał się gwiazdeczką, bez talentu. Dziś to cześć tego faceta którym był Radek kiedyś.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Szczerze? Dla mnie Majdan, tak jak tu stwierdził pewien forumowicz był, jest i bedzie pozerem. Może sie myle ale dla mnie to ten gościu nienadaje sie na bramkarza. To jest moja opinia, mam dopiero 14 lat ale jak widzę co się z nim działo na boisku to poprostu mnie krew zalewa xD
Pozdro dla wszystkich forumowiczów. Panowie mamy w du*** LECHA
Lecz swoje kompleksy gdzie indziej, a treść swojego zadu zachowaj dla siebie.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983708 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.