Odp: Chce powiedzieć że.... - 02/02/2012 14:39
Kanary to frajerzy, przed paroma minutami spisana młoda dziewczyna która ledwo co wbiegła do tramwaju i jeszcze nie zdążyła skasować biletu.
Odp: Chce powiedzieć że.... - 02/02/2012 15:55
Mały trik: Warto zawsze mieć obojętnie jaki skasowany bilet, byle pokazać kanarowi. Czasem w ogóle nie patrzą na wydrukowane cyferki A czasem nawet jak spojrzą to i tak dziękują za okazanie biletu
Odp: Chce powiedzieć że.... - 03/02/2012 00:49
Zajebisci śledzczy z tej naszej policji,milicji (jeden ch*j) Sprawa Madzi z Sosnowca pokazala jakie to są imbecyle..szpanowanie tymi portretami zakapturzonego porywacza,pozniej portret psychologiczny ze mają..byli bardzo blisko a raczej przestepca byl bardzo nich blisko bo codziennie z nimi "wspolpracowal"
Odp: Chce powiedzieć że.... - 03/02/2012 01:34
Być może była to tylko zagrywka pod matkę dziecka, by poczuła się pewnie, bezpiecznie, nie wiadomo. Tak samo wątpliwe jest, by wcześniej nie znaleźli zwłok, zakładając, że cały czas były w tym samym miejscu. Już nie mówię o tym, że to dziecko jej "spadło"...
Patrząc z perspektywy czasu to dobre rozwiązanie i przydałoby się takie na Polibudzie... tzn. ZUT - cie
Zacząłbym pracę w zawodzie co najmniej rok wcześniej (teraz bym miał większe zarobki...), a nic tak nie mobilizuje jak wizja płacenia za coś na studiach Chociaż z drugiej strony, nie ma to jak postudiować nieco dłużej
to dzisiejsze wytłumaczenie jebie na kilometr i pewnie prawdziwa wersje usłyszymy dopiero za jakiś czas. dziecko leży w worku niedaleko miejsca zbrodni, nikt o tym nie wie, nikt go nie widzi, dziewczyna sama się popchnęła, jej mąż niczym nie wzruszony udziela wywiadów w tv, ona po "spadnięciu" dziecka zamiast dzwonić po pogotowie planuje już całą mistyfikację.
najśmieszniejsze w tej całej tragicznej sytuacji są profile psychologiczne sprawcy i ideologie dorobione przez tv... biedne dziecko...
No właśnie, mobilizacja i nie ma opierdalania się Ja w czerwcu mam zamiar bronić magistra, a na razie mam plan pracy tylko, no a praca jest raczej nie z tych robionych na odpierdol, a promotor też stwierdził, że bubel nie przejdzie tyle dobrego żę jak będzie konkretna to zrobi się z tego artykuł naukowy, także po sesji zaczynam konkretne skrobanko
... pisanie inżynierki i nowy regulamin US nie przewidujący możliwości darmowego przedłużenia terminu są chujowe.
Patrząc z perspektywy czasu to dobre rozwiązanie i przydałoby się takie na Polibudzie... tzn. ZUT - cie
Zacząłbym pracę w zawodzie co najmniej rok wcześniej (teraz bym miał większe zarobki...), a nic tak nie mobilizuje jak wizja płacenia za coś na studiach Chociaż z drugiej strony, nie ma to jak postudiować nieco dłużej
Ps. Powodzenia
No właśnie, mobilizacja i nie ma opierdalania się Ja w czerwcu mam zamiar bronić magistra, a na razie mam plan pracy tylko, no a praca jest raczej nie z tych robionych na odpierdol, a promotor też stwierdził, że bubel nie przejdzie tyle dobrego żę jak będzie konkretna to zrobi się z tego artykuł naukowy, także po sesji zaczynam konkretne skrobanko
jesli Cie to pocieszy, to ja mam czas do konca kwietnia a napisane niewiele wiecej ;>
Odp: Chce powiedzieć że.... - 03/02/2012 13:14
jebać płacenie na studiach!!! darmowy dostęp do uczelni wyższych!! a przedluzenie terminu nikomu nic nie komplikuje wiec jakim prawem trzeba za to placic ?? 5 lat zrobilem w 6,5 fajnie bylo
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757966551 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.