Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> R. Majdan << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pit26
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8158 dni

Odp: R. Majdan - 04/04/2007 23:03

mem napisał:  

Dejvi napisał:  
Majdan wiele razy kłamał na temat kibiców Pogoni , na temat tego, że mu się nie podoba Pogoń Nowa i nie mówcie mi kurwa tego że pan. Radosław jest taki jaki był dawniej i dla mnie stracił już dawno jakikolwiek AUTORYTET to jest coś więcej niż słowo. Wcale sie nie dziwie, iż ja czy inne osoby mówią na niego majdan "chuj".

Masz racje, mnie też to nie dziwi, że kilka osób tak na niego mówi ale ja osobiście wole zlać na niego - swoje dla Pogoni zrobił (tego nikt mu nie odbierze), swoje też zjebał, a przez wzgląd na to co było kiedyś nie mam zamiaru go obrażać. Niech sobie żyje w swoim świecie...

Mysle dokladnie jak Ty, tez nie podoba mi sie wychwalanie ptaka (choc ostatnie jego wypowiedzi sa juz troche inne) itd. , ale uwazam tez , ze wyzywanie go od chujow jest mimo wszystko nie na miejscu...
Ale oczywiscie kazdy ma swoje zdanie.

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
D.
Kibic
Na forum od 6761 dni

Odp: R. Majdan - 11/04/2007 13:36

Cytat:  

Majdan zeznaje w sprawie pobicia

Radosław Majdan bramkarz Pogoni będzie dziś (środa) zeznawał w prokuraturze w sprawie pobicia dziennikarza "Faktu" - podaje Radio Szczecin
Do pobicia miało dojść w szczecińskim pubie Rocker 30 marca, po przegranym meczu Pogoni z Wisłą Płock. Dziennikarz "Faktu" Mariusz Kuczewski twierdzi, że został zaatakowany przez Majdana, kiedy robił mu zdjęcia. Radny Sejmiku Zachodniopomorskiego i bramkarz Pogoni Szczecin miał do niego podejść i uderzyć głową. Gdy do lokalu przyjechała policja (ok. godz. czwartej nad ranem), Majdana już nie było. Poszkodowany dziennikarz, który ma złamany nos, złożył zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Majdan kategorycznie zaprzecza, że brał udział w bójce. - Podeszła do mnie dziewczyna i powiedziała, że jakiś facet namawia ją, aby obok mnie usiadła, a on zrobi zdjęcie. Podszedłem do niego i w niecenzuralnych słowach powiedziałem mu, co o nim myślę - tłumaczył Majdan "Gazecie". - Zrobiło się zamieszanie i ktoś go uderzył. Paradoksalnie, to ja próbowałem go bronić, bo był pijany. 2 kwietnia "Fakt" opublikował zdjęcie zakrwawionego Kuczewskiego z tytułem "To mi zrobił Majdan".

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
ch.
Kibic
Na forum od 8349 dni

**

Odp: R. Majdan - 11/04/2007 17:57
Majdan usłyszał zarzuty - Foty

Elton
*zablokowany
Na forum od 6734 dni

Odp: R. Majdan - 12/04/2007 14:31
Szkoda mi Majdana będzie miał problemy przez głupiego dziennikarza z Faktu
jestem pewny że to są kłamstwa Majdan nie mógł go pobić Fakt szuka tylko sensacji.

TymoN
Kibic
Na forum od 7467 dni

Odp: R. Majdan - 12/04/2007 17:21
Możliwe, że było tak jak mówisz. Ale czemu nie mogł go pobić? Nie rozumiem:D Nie widziałem zeby Dodzio mial aureole nad głową.

borsuk
Kibic
Na forum od 8829 dni

**

Odp: R. Majdan - 22/04/2007 16:50
Faktem jest napewno rozwod z Doda...jak powiedziala w wywiadzie 3 dni temu zlozyla pozew rozwodowy. Co wy na to?Mi osobiscie jest troche szkoda Radka bo nie dosc ze sprawa o pobicie to jeszcze rozwod...ciekawe kiedy skupi sie na grze....a poza tym szkoda bo miec kibica w postaci Dody (nawet jesli tylko ze wzgledu na Radka) to zawsze fajnie

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7426 dni

*

Odp: R. Majdan - 22/04/2007 19:19

borsuk napisał:  
Faktem jest napewno rozwod z Doda...jak powiedziala w wywiadzie 3 dni temu zlozyla pozew rozwodowy. Co wy na to?Mi osobiscie jest troche szkoda Radka bo nie dosc ze sprawa o pobicie to jeszcze rozwod...ciekawe kiedy skupi sie na grze....a poza tym szkoda bo miec kibica w postaci Dody (nawet jesli tylko ze wzgledu na Radka) to zawsze fajnie

dzis byla gosciem w Dzien Dobry Tvn i mowila oficjalnie ze sie rozwodzi ...Radek podobno zjebal sprawe bo jakas blond panienke na baletach podrywal do czego sie podobno jej przyznal....a ta sprawa o pobicie to bylo to samo,na tych samych baletach ta panienke podrywal.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Steryd
Kibic
Na forum od 8698 dni

**

Odp: R. Majdan - 22/04/2007 21:45
Radoslawa Rabczewska wroci do starego nazwiska :)

1948
AS.
Kibic
Na forum od 7628 dni

Odp: R. Majdan - 25/04/2007 21:53
Do kasacji

Ostatnio edytowany przez: AS., 25 kwietnia 2007, 22:02 [1 raz(y)]

POGOŃ SZCZECIN
wola
Kibic
Na forum od 6722 dni

Odp: R. Majdan - 25/04/2007 22:29
Ni mosz ty chłopaczku szczynścio do kobit (powiedział stary baca)!!!

ch.
Kibic
Na forum od 8349 dni

**

Odp: R. Majdan - 29/05/2007 13:02
Po godzinach: Majdan u Majewskiego ;)

Frz
Kibic
Na forum od 8765 dni

Odp: R. Majdan - 29/05/2007 13:36

ch. napisał:  
Po godzinach: Majdan u Majewskiego ;)

ładna peruke mu dojebali :D

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
krzysieek
Kibic
Na forum od 7688 dni

Odp: R. Majdan - 30/05/2007 14:13
Żródło być może niezbyt górnolotne ale...

Znowu razem...?

Greg_Haas
Kibic
Na forum od 7067 dni

Odp: R. Majdan - 30/05/2007 20:06
a radzia tak chciala w Pogoni zakonczyc kariere to czemu nie rozmawial z wlodarzami prawdziwej Pogoni W nowej przeciez z takim doswiadczeniem i umiejetnosciami by sie bardzo przydal bramkarzy tez musi ktops szkolic :)

Plum
Kibic
Na forum od 7744 dni

Odp: R. Majdan - 30/05/2007 21:21
Bo Radzio M. nie wyobraża sobie by np. kibice Legii założyli taki klub jak kibice w Sczecinie założyli PN. Później lekko się z tej wypowiedźi tłumaczył, ale...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Ron
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: R. Majdan - 31/05/2007 00:03

krzysieek napisał:  
Żródło być może niezbyt górnolotne ale...

Znowu razem...?

wróć chłopcze do "klanu"..

Na forum od 8349 dni

**

Odp: R. Majdan - 12/06/2007 09:15
Foty: Piłkarska Gala Gwiazd z Majdanem w roli organizatora.

phoenix
Kibic
Na forum od 6769 dni

Odp: R. Majdan - 14/06/2007 15:45
Radosław Majdan stracił prawo jazdy

Były bramkarz Pogoni Szczecin i radny sejmiku Radosław Majdan stracił prawo jazdy. Stało się to w miniony poniedziałek w okolicach Piotrkowa Trybunalskiego.
Fot.: Pogoń On-Line/Cob
Radnego Platformy Obywatelskiej namierzył wideoradar w nieoznakowanym radiowozie.
- Rozpędził on swojego Mercedesa do 148 km/h, podczas gdy prędkość dopuszczalna w tym miejscu wynosiła 100 kilometrów - powiedziała posterunkowa Małgorzata Fara z Komendy Miejskiej Policji w Piotrkowie Trybunalskim.
Policjanci ukarali Radosława Majdana punktami karnymi. W związku z tym, że w ciągu roku uzyskał ich więcej niż 24, stracił też prawo jazdy. Teraz, by je odzyskać musi ponownie zdać egzamin na prawo jazdy.
źródło: Polskie Radio Szczecin

ogolnie lol

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
Plum
Kibic
Na forum od 7744 dni

Odp: R. Majdan - 14/06/2007 15:48
Ale przecież niedawno Doda zdała na prawko więc się mogą podwozić [:

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Jo
Kibic
Na forum od 7136 dni

Odp: R. Majdan - 14/06/2007 16:29
To dobrze że zdała :) Będą mogli się poruszać * bo dziś spali razem :):) Była jazda heheh

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757983231 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005