Mysle dokladnie jak Ty, tez nie podoba mi sie wychwalanie ptaka (choc ostatnie jego wypowiedzi sa juz troche inne) itd. , ale uwazam tez , ze wyzywanie go od chujow jest mimo wszystko nie na miejscu...
Ale oczywiscie kazdy ma swoje zdanie.
Radosław Majdan bramkarz Pogoni będzie dziś (środa) zeznawał w prokuraturze w sprawie pobicia dziennikarza "Faktu" - podaje Radio Szczecin
Do pobicia miało dojść w szczecińskim pubie Rocker 30 marca, po przegranym meczu Pogoni z Wisłą Płock. Dziennikarz "Faktu" Mariusz Kuczewski twierdzi, że został zaatakowany przez Majdana, kiedy robił mu zdjęcia. Radny Sejmiku Zachodniopomorskiego i bramkarz Pogoni Szczecin miał do niego podejść i uderzyć głową. Gdy do lokalu przyjechała policja (ok. godz. czwartej nad ranem), Majdana już nie było. Poszkodowany dziennikarz, który ma złamany nos, złożył zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Majdan kategorycznie zaprzecza, że brał udział w bójce. - Podeszła do mnie dziewczyna i powiedziała, że jakiś facet namawia ją, aby obok mnie usiadła, a on zrobi zdjęcie. Podszedłem do niego i w niecenzuralnych słowach powiedziałem mu, co o nim myślę - tłumaczył Majdan "Gazecie". - Zrobiło się zamieszanie i ktoś go uderzył. Paradoksalnie, to ja próbowałem go bronić, bo był pijany. 2 kwietnia "Fakt" opublikował zdjęcie zakrwawionego Kuczewskiego z tytułem "To mi zrobił Majdan".
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: R. Majdan - 12/04/2007 14:31
Szkoda mi Majdana będzie miał problemy przez głupiego dziennikarza z Faktu
jestem pewny że to są kłamstwa Majdan nie mógł go pobić Fakt szuka tylko sensacji.
Odp: R. Majdan - 12/04/2007 17:21
Możliwe, że było tak jak mówisz. Ale czemu nie mogł go pobić? Nie rozumiem Nie widziałem zeby Dodzio mial aureole nad głową.
Odp: R. Majdan - 22/04/2007 16:50
Faktem jest napewno rozwod z Doda...jak powiedziala w wywiadzie 3 dni temu zlozyla pozew rozwodowy. Co wy na to?Mi osobiscie jest troche szkoda Radka bo nie dosc ze sprawa o pobicie to jeszcze rozwod...ciekawe kiedy skupi sie na grze....a poza tym szkoda bo miec kibica w postaci Dody (nawet jesli tylko ze wzgledu na Radka) to zawsze fajnie
Faktem jest napewno rozwod z Doda...jak powiedziala w wywiadzie 3 dni temu zlozyla pozew rozwodowy. Co wy na to?Mi osobiscie jest troche szkoda Radka bo nie dosc ze sprawa o pobicie to jeszcze rozwod...ciekawe kiedy skupi sie na grze....a poza tym szkoda bo miec kibica w postaci Dody (nawet jesli tylko ze wzgledu na Radka) to zawsze fajnie
dzis byla gosciem w Dzien Dobry Tvn i mowila oficjalnie ze sie rozwodzi ...Radek podobno zjebal sprawe bo jakas blond panienke na baletach podrywal do czego sie podobno jej przyznal....a ta sprawa o pobicie to bylo to samo,na tych samych baletach ta panienke podrywal.
Odp: R. Majdan - 30/05/2007 20:06
a radzia tak chciala w Pogoni zakonczyc kariere to czemu nie rozmawial z wlodarzami prawdziwej Pogoni W nowej przeciez z takim doswiadczeniem i umiejetnosciami by sie bardzo przydal bramkarzy tez musi ktops szkolic
Odp: R. Majdan - 30/05/2007 21:21
Bo Radzio M. nie wyobraża sobie by np. kibice Legii założyli taki klub jak kibice w Sczecinie założyli PN. Później lekko się z tej wypowiedźi tłumaczył, ale...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Były bramkarz Pogoni Szczecin i radny sejmiku Radosław Majdan stracił prawo jazdy. Stało się to w miniony poniedziałek w okolicach Piotrkowa Trybunalskiego.
Fot.: Pogoń On-Line/Cob
Radnego Platformy Obywatelskiej namierzył wideoradar w nieoznakowanym radiowozie.
- Rozpędził on swojego Mercedesa do 148 km/h, podczas gdy prędkość dopuszczalna w tym miejscu wynosiła 100 kilometrów - powiedziała posterunkowa Małgorzata Fara z Komendy Miejskiej Policji w Piotrkowie Trybunalskim.
Policjanci ukarali Radosława Majdana punktami karnymi. W związku z tym, że w ciągu roku uzyskał ich więcej niż 24, stracił też prawo jazdy. Teraz, by je odzyskać musi ponownie zdać egzamin na prawo jazdy.
źródło: Polskie Radio Szczecin
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983231 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.