Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szczecińskie ulice i rejony. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kiko
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6909 dni

*

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/10/2008 18:02

Shpu napisał:  
Jak to teraz wygląda??? Które dzielnice/osiedla/ulice sa wg Was niebezpieczne?

ostatnio szedłem z ziomkiem przez Śląską - to dwóch karków w dresach - przechodziło obok nas, wyjęło pistolet na kulki i zaczęło do nas strzelać :D:D:D śmiechu warte ;D

kuleK
Kibic
Na forum od 6996 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/10/2008 18:14
Pomorzany :) Wkoncu tutaj mieszkam

Niebezpieczne ? Gocław,Skolwin,Stołczyn, Śródmieście (Śląska,Pocztowa,Jagiellońska,Parkowa)

Obrazek gif wstawiony na forum
kijevo
Kibic
Na forum od 7745 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/10/2008 18:37
Pocztowa ? Już nie. Wracam tam często w nocy i spokój względny jest ale moze masz inne kryteria oceny.

szpadel*
Kibic
Na forum od 6601 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/10/2008 18:46

kiko napisał:  

Shpu napisał:  
Jak to teraz wygląda??? Które dzielnice/osiedla/ulice sa wg Was niebezpieczne?

ostatnio szedłem z ziomkiem przez Śląską - to dwóch karków w dresach - przechodziło obok nas, wyjęło pistolet na kulki i zaczęło do nas strzelać :D:D:D śmiechu warte ;D

Buhaha to musiało wyglądać komicznie:D Tylko sfilować i na youtube;p

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 04/07/2012 19:41
http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20120704%2FSZCZECIN%2F120709829

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
lukas86
Kibic
Na forum od 7459 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 04/07/2012 23:13
Śmiechu warte ten ranking. :D

TYLKO POGOŃ!
Forza Pogoń !
Kibic
Na forum od 5529 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 05/07/2012 00:26
Ogólnie to jest duzo gorszych dzielnic niz Bezrzecze, Krzekowo czy Pogodno. Nie wiem co one tutaj robią...

Owczarek
Kibic
Na forum od 5644 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 05/07/2012 09:59
Bezrzecze, krzekowo i pogodno to chyba nabardziej bezpieczne dzielnice w Szczecinie. Pogodno całe spokojne, kiedyś na Brzozowskiego i Rostworowskiego można było wyłapać w cymbał, ale to już nie te czasy jak siedziała ekipa 30 osób pod żabką.

reclaimenn
Kibic
Na forum od 4959 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 05/07/2012 10:02

szn napisał:  
Ogólnie to jest duzo gorszych dzielnic niz Bezrzecze, Krzekowo czy Pogodno. Nie wiem co one tutaj robią...

Pogodno i Krzekowo to całkowita pomyłka....mieszkam na Pogodnie, na Krzekowo mam rzut beretem i od 5 lat tutaj nie dzieje się nic, prócz picia piwka w godzinach wieczornych, żadnych awantur nie uświadczyłem a znam tutejsze mniej ,,grzeczne" ekipy. Kiedyś Zawadzkiego latało po całym Pogodnie, ale to już daaaaaaaaaawno temu...Bezrzecze?...nie wiem, nie bywam..

To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
PS.
Kibic
Na forum od 6574 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 05/07/2012 11:00
No ostatnio na Bezrzeczu było w pizdę, tacy fajni byli, że w 3 samochody przyjechali na nas siedmiu pijących sobie spokojnie piwko, ale myślę, że to raczej rzadkość tam...

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Castaway
Kibic
Na forum od 6733 dni

*

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 05/07/2012 12:43

PS. napisał:  
No ostatnio na Bezrzeczu było w pizdę, tacy fajni byli, że w 3 samochody przyjechali na nas siedmiu pijących sobie spokojnie piwko, ale myślę, że to raczej rzadkość tam...

wez ty sie lepiej za robote jakas chlopie....

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
PS.
Kibic
Na forum od 6574 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 06/07/2012 03:59

Wilk. napisał:  

PS. napisał:  

wez ty sie lepiej za robote jakas chlopie....

No luz.

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757982388 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005