ostatnio szedłem z ziomkiem przez Śląską - to dwóch karków w dresach - przechodziło obok nas, wyjęło pistolet na kulki i zaczęło do nas strzelać śmiechu warte ;D
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 05/07/2012 09:59
Bezrzecze, krzekowo i pogodno to chyba nabardziej bezpieczne dzielnice w Szczecinie. Pogodno całe spokojne, kiedyś na Brzozowskiego i Rostworowskiego można było wyłapać w cymbał, ale to już nie te czasy jak siedziała ekipa 30 osób pod żabką.
Ogólnie to jest duzo gorszych dzielnic niz Bezrzecze, Krzekowo czy Pogodno. Nie wiem co one tutaj robią...
Pogodno i Krzekowo to całkowita pomyłka....mieszkam na Pogodnie, na Krzekowo mam rzut beretem i od 5 lat tutaj nie dzieje się nic, prócz picia piwka w godzinach wieczornych, żadnych awantur nie uświadczyłem a znam tutejsze mniej ,,grzeczne" ekipy. Kiedyś Zawadzkiego latało po całym Pogodnie, ale to już daaaaaaaaaawno temu...Bezrzecze?...nie wiem, nie bywam..
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 05/07/2012 11:00
No ostatnio na Bezrzeczu było w pizdę, tacy fajni byli, że w 3 samochody przyjechali na nas siedmiu pijących sobie spokojnie piwko, ale myślę, że to raczej rzadkość tam...
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
No ostatnio na Bezrzeczu było w pizdę, tacy fajni byli, że w 3 samochody przyjechali na nas siedmiu pijących sobie spokojnie piwko, ale myślę, że to raczej rzadkość tam...
wez ty sie lepiej za robote jakas chlopie....
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
wez ty sie lepiej za robote jakas chlopie....
No luz.
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757982388 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.