Odp: The Crims - 05/02/2005 12:03
Ten detoks mnie juz strasznie drazni... Co uzbieram sume to mi pokazuje ze jeszcze wiecej mam miec :/ Mam 51 respekta i chetnie bym sie do kogos dolaczyl... nick : Qcu
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: The Crims - 05/02/2005 12:33
ja dzisiaj dojezdzam do 50 w respekcie to jakby mnie ktos chcial do gangu to sie chetnie dolacze i jakas zadyme zrobimy trib xywka w grze
Odp: The Crims - 05/02/2005 13:51
A jkak wstapic do jakiegos gangu??.... wiem ze glupie pytnie ale mam dopiero 51 respa i chce gdzies wstapic po raz pierwszy...
Odp: The Crims - 05/02/2005 14:19
No chyba sie komus niezle we lbie popierdolilo!!!! Najebal mi jakis kutas! "johnyss" co to kurwa za cielak? dobrze ze byl leszczem i tylko 5 respektu stracilem ale 4 dni w szpitalu to mnie nie bawi... wyjde to go rozkuwie!!!!!!!!
No chyba sie komus niezle we lbie popierdolilo!!!! Najebal mi jakis kutas! "johnyss" co to kurwa za cielak? dobrze ze byl leszczem i tylko 5 respektu stracilem ale 4 dni w szpitalu to mnie nie bawi... wyjde to go rozkuwie!!!!!!!!
Qcu jako ze byles w moim gangu , to bedziemy tego manego szukac i bedziemy mu chcilei wpierdolic. Jak wyjdziesz ze szpitala to jak bedziesz chcial to mozesz ponownie wstapic do gangu. Pozdrawiam
Qcu kto cie pobił ?? poczekaj sprawdze ile ten many ma respa poczekaj zaraz go najebie !!
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.