Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 31/03/2006 22:31
brawo dla Pogoni 04 za wysokie zwycięstwo nad Polkowicami całe szczęście że w rewanżu daliśmy rade utrzymaliśmy 1 lige w szczecinie i z tego sie ciesze
Jak zwykle można się wiele od Was dowiedzieć...Ktoś się coś pyta i tylko słyszy odpowiedź "kto był ten wie". Śmieszą mnie takie odpowiedzi, zwłaszcza, że to nie jest coś z kategorii "zabronione".
Więc jeszcze raz spróbuje: Który to był ten ziom (nowakowski)? I co takiego robił w polkowicach?
PoZdRo
Ten kto był - ten wie Nowakowski - chłopak z wioski... Co ja widzee co sie dziejee Polkowice nie istnieje POGOOOŃ ! 1 LIGA! BRAWO
Jak zwykle można się wiele od Was dowiedzieć...Ktoś się coś pyta i tylko słyszy odpowiedź "kto był ten wie". Śmieszą mnie takie odpowiedzi, zwłaszcza, że to nie jest coś z kategorii "zabronione".
Więc jeszcze raz spróbuje: Który to był ten ziom (nowakowski)? I co takiego robił w polkowicach?
PoZdRo
Wdał sie (podczas meczu) w małą przepychanke i utarczke słowną z nami...
Rafczyk przestan z tym "kto byl ten wie"
EDIT: to był numer 2 zresztą ten koles jest z pewnej ekipy tego regionu.
Ziomek kozaczyl u siebie na boisku... ale wczoraj z nim rozmawialem to byl spokojny...
Ostatnio edytowany przez: rafczyk, 1 kwietnia 2006, 15:24 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 01/04/2006 20:14
a ja wczoraj nie bylem na tym meczu...i byl to jedyny opuszczony w tym roku...no i taki piekny wynik...żAłUJę!!!!!...przyznam ze po meczu w Polkowicach nie wierzyłem...a tu klops
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 01/04/2006 21:23
Ja przegapiłem mecz z Radan Gliwice i myślałem, że to ostatni mecz w sezonie. Przed meczem liczyłem na wygraną, lecz kiedy poznałem wynik pomyślałem że długo nie zobaczę kolejnego meczu w I lidze, że przegramy w barażach i spadniemy, a tu bardzo miła niespodzianka...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
W niedzielę w hali sportowej przy ul. Ku Słońcu odbędzie się III tura Pucharu Polski drużyn futsalowych.
Po raz drugi z rzędu nasze miasto otrzymało organizację tej imprezy. Rok temu Pogoń' 04 odpadła na tym poziomie rozgrywek, zajmując trzecią lokatę. W niedzielę zobaczymy na hali cztery zespoły: gospodarzy, Holiday Skiba Chojnice (wicemistrz Polski), Globex Gorzów Wielkopolski oraz Kangalia Futsal Team Gorzów Wielkopolski. Drużyny z Gorzowa są zespołami z tamtejszej ligi środowiskowej, jednakże trzeba zauważyć, iż reprezentują sobą niezły poziom. W zeszłym roku napsuły sporo krwi Pogoni. W obecnym - zapowiadają walkę nawet o awans. Mecze rozpoczną się od godziny 12:00 i potrwają do około godziny 18:00. Trener Kazimierz Biela zapowiadał, że w Pucharze Polski da szansę kilku młodym zawodnikom, którzy "ocierają się" o skład Pogoni. Być może na parkiecie zobaczymy więc: Kieliszka, Fidurę, Kuneckiego, czy na przykład Kalecińskiego lub Wołoszyna. O kolejności rozgrywanych meczów, jak na razie, nic nie wiadomo. Losowanie odbędzie się w dniu imprezy, tuż przed jej rozpoczęciem.
W imieniu organizatorów serdecznie zapraszamy wszystkich do oglądania pojedynków w ramach PP.
Zmiany w futsalowej kadrze na mecze z Macedonią
Futsalowa kadra Polski zebrała się w piątek w Rzeszowie przed wyjazdem na dwa towarzyskie mecze z Macedonią 9 i 10 maja. W składzie nastąpiło pięć zmian spowodowanych głównie niemożnością przyjazdu zawodników rozgrywających ważne mecze w klubach piłki "klasycznej".
- Zmiany są wymuszone. W tej sytuacji szansę do zaprezentowania się w kadrze dostaną inni piłkarze. Niestety, dopóki zawodnicy będą łączyć futsal z grą na trawie - tego typu konflikty z klubami będą się zdarzały - powiedział trener reprezentacji Tomasz Aftański. Jego podopieczni w drogę do Macedonii przez Węgry wyruszą w sobotę.
Ostateczny skład kadry:
Bramkarze: Krystian Brzenk (Clearex Chorzów) i Łukasz Skorupski (PA Nova Eurogames Gliwice)
Pozostali zawodnicy: Krzysztof Marzec, Marcin Stanisławski, Krzysztof Filipczak (wszyscy Clearex), Dariusz Pieczyński (Akademia Słowa Poznań), Damian Wojtas i Paweł Machura (obaj Jango Mysłowice), Dariusz Brauhoff (Inpuls Alpol Siemianowice), Daniel Lebiedziński (PA Nova Eurogames Gliwice), Piotr Bubec (Rekord Bielsko-Biała), Mariusz Lewandowski (Pogoń 04 Szczecin).
Ten ostatni jest debiutantem. Polacy grali dotąd z Macedonią dwa razy. W 2000 w Zabrzu wygrali 10-2 (eliminacje MŚ), a w 2004 na turnieju eliminacyjnym ME w Sarajewie był remis 1-1.
Doczekaliśmy się debiutanta z Pogoni 04 w kadrze ...
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 05/05/2006 21:16
Tak na marginesie juz jak by ktos jeszce nie wiedział ... Powołanie do kadry polski futsalu dostał ŁUKASZ ŻEBROSKI ale na obecną chwilę nie ma go w Szczecinie więc nie bedzie mógł uczestniczyć na konsultacjach więc został powołany inny piłkarz z Pogoni04 !
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757978105 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.