Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Pogoń 04 Szczecin - futsal << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Shee
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7388 dni

*

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 31/03/2006 20:29
Pogoń 04 Szczecin – TPH Polkowice 13:3 (8:0)

... nonono.... :) "pechowa" trzynastka to nie jest ;)

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
db1948
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 31/03/2006 20:32
BRAWO POGOŃ 04!!!!
wynik wspaniały, no i 1 liga dalej w Szczecinie!
ps. Kto to jest ten , chyba "nowakowski" tak krzyczelki kibice z młynka.

mks-1948
Kibic
Na forum od 7608 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 31/03/2006 21:57
Nowakowski to zawodnik TPH Polkowice i z tego co podsłyszałem tyrał on naszych kibiców w czasie wyjazdu do Polkowic i stąd te okrzyki.

Michał51
*zablokowany
Na forum od 7175 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 31/03/2006 22:31
brawo dla Pogoni 04 za wysokie zwycięstwo nad Polkowicami całe szczęście że w rewanżu daliśmy rade utrzymaliśmy 1 lige w szczecinie i z tego sie ciesze

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
Boryna
Kibic
Na forum od 7292 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 31/03/2006 22:42

Kibic-Płonia napisał:  
Nowakowski to zawodnik TPH Polkowice i z tego co podsłyszałem tyrał on naszych kibiców w czasie wyjazdu do Polkowic i stąd te okrzyki.

nie tylko tyrał ale o tym moz kto inny.....brawo Pogon

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
rafczyk
Kibic
Na forum od 7323 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 01/04/2006 00:04
Ten kto był - ten wie :) Nowakowski - chłopak z wioski... Co ja widzee co sie dziejee Polkowice nie istnieje :D POGOOOŃ ! 1 LIGA! BRAWO

Od zawsze Szczecin, Na zawsze Pogoń!
db1948
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 01/04/2006 14:22

rafczyk napisał:  
Ten kto był - ten wie :) Nowakowski - chłopak z wioski... Co ja widzee co sie dziejee Polkowice nie istnieje :D POGOOOŃ ! 1 LIGA! BRAWO

Jak zwykle można się wiele od Was dowiedzieć...Ktoś się coś pyta i tylko słyszy odpowiedź "kto był ten wie". Śmieszą mnie takie odpowiedzi, zwłaszcza, że to nie jest coś z kategorii "zabronione".
Więc jeszcze raz spróbuje: Który to był ten ziom (nowakowski)? I co takiego robił w polkowicach?
PoZdRo

kijevo
Kibic
Na forum od 7745 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 01/04/2006 14:26

oczko82 napisał:  

rafczyk napisał:  

Jak zwykle można się wiele od Was dowiedzieć...Ktoś się coś pyta i tylko słyszy odpowiedź "kto był ten wie". Śmieszą mnie takie odpowiedzi, zwłaszcza, że to nie jest coś z kategorii "zabronione".
Więc jeszcze raz spróbuje: Który to był ten ziom (nowakowski)? I co takiego robił w polkowicach?
PoZdRo

Wdał sie (podczas meczu) w małą przepychanke i utarczke słowną z nami...
Rafczyk przestan z tym "kto byl ten wie" :]

EDIT: to był numer 2.

Ostatnio edytowany przez: kijevo, 1 kwietnia 2006, 15:25 [1 raz(y)]

Rosa
Kibic
Na forum od 7562 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 01/04/2006 15:00
Dużo ludzi było ?

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
rafczyk
Kibic
Na forum od 7323 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 01/04/2006 15:15

KijevO napisał:  

oczko82 napisał:  

rafczyk napisał:  

PoZdRo

Wdał sie (podczas meczu) w małą przepychanke i utarczke słowną z nami...
Rafczyk przestan z tym "kto byl ten wie" :]

EDIT: to był numer 2 zresztą ten koles jest z pewnej ekipy tego regionu.

Ziomek kozaczyl u siebie na boisku... ale wczoraj z nim rozmawialem to byl spokojny... :D

Ostatnio edytowany przez: rafczyk, 1 kwietnia 2006, 15:24 [1 raz(y)]

Od zawsze Szczecin, Na zawsze Pogoń!
bosman1980
Kibic
Na forum od 7674 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 01/04/2006 19:56
Mecz na przyzwoitym poziomie i wspaniały wynik - gratulujemy - szkoda tylko zachowania w godzinach nocnych naszego prezesa - obiecanki cacanki.

a melanż trwa i trwa - OLD BOYS POGODNO
gregm
Kibic
Na forum od 7193 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 01/04/2006 20:14
a ja wczoraj nie bylem na tym meczu...i byl to jedyny opuszczony w tym roku...no i taki piekny wynik...żAłUJę!!!!!...przyznam ze po meczu w Polkowicach nie wierzyłem...a tu klops:):):)

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
Plum
Kibic
Na forum od 7744 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 01/04/2006 21:23
Ja przegapiłem mecz z Radan Gliwice i myślałem, że to ostatni mecz w sezonie. Przed meczem liczyłem na wygraną, lecz kiedy poznałem wynik pomyślałem że długo nie zobaczę kolejnego meczu w I lidze, że przegramy w barażach i spadniemy, a tu bardzo miła niespodzianka...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Pawel211
Kibic
Na forum od 7839 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 02/04/2006 10:13
mam pytanie czy ktoś wie o której będzie retransmisja meczu i gdzie ??

eJay
Kibic
Na forum od 7724 dni

**

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 02/04/2006 10:38

Pawel18 napisał:  

Dzisiaj o 9 byla relacja na TV Regionalnej.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Mati.
Kibic
Na forum od 8013 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 02/04/2006 13:47

Pawel18 napisał:  

Na pewno będzie jakaś relacja na TVP 3 dziś o 22 w serwisie sportowym.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Zalayeta
Kibic
Na forum od 7418 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 08/04/2006 10:03

pogon.v.pl napisał:  

W niedzielę w hali sportowej przy ul. Ku Słońcu odbędzie się III tura Pucharu Polski drużyn futsalowych.

Po raz drugi z rzędu nasze miasto otrzymało organizację tej imprezy. Rok temu Pogoń' 04 odpadła na tym poziomie rozgrywek, zajmując trzecią lokatę. W niedzielę zobaczymy na hali cztery zespoły: gospodarzy, Holiday Skiba Chojnice (wicemistrz Polski), Globex Gorzów Wielkopolski oraz Kangalia Futsal Team Gorzów Wielkopolski. Drużyny z Gorzowa są zespołami z tamtejszej ligi środowiskowej, jednakże trzeba zauważyć, iż reprezentują sobą niezły poziom. W zeszłym roku napsuły sporo krwi Pogoni. W obecnym - zapowiadają walkę nawet o awans. Mecze rozpoczną się od godziny 12:00 i potrwają do około godziny 18:00. Trener Kazimierz Biela zapowiadał, że w Pucharze Polski da szansę kilku młodym zawodnikom, którzy "ocierają się" o skład Pogoni. Być może na parkiecie zobaczymy więc: Kieliszka, Fidurę, Kuneckiego, czy na przykład Kalecińskiego lub Wołoszyna. O kolejności rozgrywanych meczów, jak na razie, nic nie wiadomo. Losowanie odbędzie się w dniu imprezy, tuż przed jej rozpoczęciem.
W imieniu organizatorów serdecznie zapraszamy wszystkich do oglądania pojedynków w ramach PP.

PS do końca życia !
Paweł85
Kibic
Na forum od 7157 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 05/05/2006 15:19

"PAP/90minut.pl napisał:  
Zmiany w futsalowej kadrze na mecze z Macedonią
Futsalowa kadra Polski zebrała się w piątek w Rzeszowie przed wyjazdem na dwa towarzyskie mecze z Macedonią 9 i 10 maja. W składzie nastąpiło pięć zmian spowodowanych głównie niemożnością przyjazdu zawodników rozgrywających ważne mecze w klubach piłki "klasycznej".

- Zmiany są wymuszone. W tej sytuacji szansę do zaprezentowania się w kadrze dostaną inni piłkarze. Niestety, dopóki zawodnicy będą łączyć futsal z grą na trawie - tego typu konflikty z klubami będą się zdarzały - powiedział trener reprezentacji Tomasz Aftański. Jego podopieczni w drogę do Macedonii przez Węgry wyruszą w sobotę.

Ostateczny skład kadry:
Bramkarze: Krystian Brzenk (Clearex Chorzów) i Łukasz Skorupski (PA Nova Eurogames Gliwice)
Pozostali zawodnicy: Krzysztof Marzec, Marcin Stanisławski, Krzysztof Filipczak (wszyscy Clearex), Dariusz Pieczyński (Akademia Słowa Poznań), Damian Wojtas i Paweł Machura (obaj Jango Mysłowice), Dariusz Brauhoff (Inpuls Alpol Siemianowice), Daniel Lebiedziński (PA Nova Eurogames Gliwice), Piotr Bubec (Rekord Bielsko-Biała), Mariusz Lewandowski (Pogoń 04 Szczecin).

Ten ostatni jest debiutantem. Polacy grali dotąd z Macedonią dwa razy. W 2000 w Zabrzu wygrali 10-2 (eliminacje MŚ), a w 2004 na turnieju eliminacyjnym ME w Sarajewie był remis 1-1.

Doczekaliśmy się debiutanta z Pogoni 04 w kadrze :)...

Krzyniu
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 05/05/2006 19:16
Mandar dostał powołanie ładnie ładnie. Nic tylko pogratulować.

Mateusz
Kibic
Na forum od 7268 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 05/05/2006 21:16
Tak na marginesie juz jak by ktos jeszce nie wiedział ... Powołanie do kadry polski futsalu dostał ŁUKASZ ŻEBROSKI ale na obecną chwilę nie ma go w Szczecinie więc nie bedzie mógł uczestniczyć na konsultacjach więc został powołany inny piłkarz z Pogoni04 !

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757978105 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005