Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szczecińskie ulice i rejony. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rch.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6903 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 03/04/2007 22:32
Stołczyn i Skolwin. To jest inny świat. Nawet w dzień tam jest niebezpiecznie. Słyszałem od kogoś, ze kiedyś skrojili gości z TPsy z Laptopa. Teraz już jeżdżą z ochroną:) inne miejsca. Każda kamienica z Bramą(no prawie). ogólnie to nawet w tramwajach na przed Stołczynem chyba na gocławiu tez nie jest zaciekawie.

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
Marcin_
Kibic
Na forum od 8041 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 03/04/2007 22:38
Goclaw nie wyglada za ciekawie, lecz za dnia nie mialem tam nigdy problemu. Wieczorem juz bym sie bal. :)

Marynarzyk
Kibic
Na forum od 6755 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 23/04/2007 14:41
Pod koniec lat 90-tych dostalem dwa razy w miche:) raz na Tkackiej w bramie pozbawiono mnie kurtki i czapki,a rok pozniej na Wojska Polskiego pod budynkiem dzisiejszych Schodow... Ogolnie chodze po calym miescie i narazie odpukac jest spoko,chociaz jak w piatek szlismy do Stoczniowca po asortyment to mialem dusze na ramieniu:D

POGOŃ & LEGIA
BS
Kibic
Na forum od 6989 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 23/04/2007 15:24
Nie ma co ukrywać że obecnie pałeczkę "ciekawych miejsc" , od śródmieścia i centrum przejęły przedmieścia . Wyżej wspomniany Stołczyn czy Golęcin są tego przykładem . Wielkie blokowiska także , kiedyś uciekałem przed 10 osobową bandą w szeleszczących portkach na os.Zawadzkiego , a jak jest obecnie to nie wiem ;) Ogółem wydaje mi się że w całym mieście jest chyba troche spokojniej niż kiedyś.

kus
Kibic
Na forum od 7751 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 23/04/2007 16:55

Jarek napisał:  

Co do Dąbia to nie wiem, ale swojego czasu (przynajmniej tego który ja pamietam) w Zdrojach gorąco bywało nawet za dnia :]

Jestem kilka lat młodszy od Ciebie ale nie przypominam sobie, żeby na Zdrojach coś się działo a mieszkam tu całe życie ;p Ostatnimi czasy tylko snajper grasował :D

Prw
Kibic
Na forum od 7212 dni

*

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 23/04/2007 17:21

Randall McMurphy napisał:  
Pomorzany

Przerzut! :]

Ja praktycznie od urodzenia na Słonku mieszkam. W mordę nigdy jeszcze nie dostałem, ale wiadomo - "miejscowemu" trudniej w papę wyłapać. Ale na takim "zachodzie" to już wiele ciekawego widziałem i słyszałem...sportowcy ;)

pzdr.

To nie są leszcze Stefan...
Truszeg
Kibic
Na forum od 6990 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 23/04/2007 17:25
Na Drzetowie, szególnie w okolicach jeziorka, można czasem za krzywy ryj dostać:)

"W życiu piękne są tylko chwile"
WNB
Kibic
Na forum od 7202 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 01/05/2007 00:32
gdzie jest jasna na prawobrzeżu i jak tam najlepiej dojechać???Duża ta ulica??

Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
SamAxe
Kibic
Na forum od 7694 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 01/05/2007 00:36

Longinus napisał:  

Dojedziesz, z tego co pamiętam, autobusem A.

kus
Kibic
Na forum od 7751 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 01/05/2007 07:54

Longinus napisał:  

Dojedziesz pospiesznym "A" i zwykłym 65 który z rusza z basenu gór. Ulica jest spora ;-) Ewentualnie mozesz jechac czyms na petle na Slonecznym i troszke z buta przejsc.

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 01/05/2007 10:33

Grocer napisał:  
Na Drzetowie, szególnie w okolicach jeziorka, można czasem za krzywy ryj dostać:)

czesto tam chodze na spacery i jakos nigdy mi sie nic nie przydarzylo...

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
kaktus
Kibic
Na forum od 7453 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 01/05/2007 10:59

kusik napisał:  

Longinus napisał:  

Dojedziesz pospiesznym "A" i zwykłym 65 który z rusza z basenu gór. Ulica jest spora ;-) Ewentualnie mozesz jechac czyms na petle na Slonecznym i troszke z buta przejsc.

Jasna to najlepsza ulica :D

AL
Kibic
Na forum od 7323 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 01/05/2007 15:41

kaktus20 napisał:  

kusik napisał:  

Longinus napisał:  

Jasna to najlepsza ulica :D

Bardzo sympatyczna :D

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
WNB
Kibic
Na forum od 7202 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 01/05/2007 15:45
Ulica przylesie???Pojęcia nie mam gdzie to

Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Dzn
Kibic
Na forum od 7368 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 01/05/2007 16:06

Longinus napisał:  

http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=szczecin%2C+przylesie&Submit.x=0&Submit.y=0&Submit=Szukaj

Marynarzyk
Kibic
Na forum od 6755 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 01/05/2007 22:34
Uwazajcie jak sobie melanzujecie wparku kasprowicza, wczorajsza imprezka kosztowala mnie stowke...

A policyjna blond menda byla nadwyraz nie mila

POGOŃ & LEGIA
AL
Kibic
Na forum od 7323 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 01/05/2007 22:56

Longinus napisał:  

Naprawdę tak ciężko wejść jakaś stronę z planem miasta i samemu zobaczyć ???

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
edi1
Kibic
Na forum od 6727 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 02/05/2007 16:11
Powiem tak: to juz nie lata 90-te, ze zbierala sie banda wieczorem przed klatkami, na ulicach, murkach, piekarniach, schodkach czy rogach ulic ;) tudziez innych klimatycznych miejscach, teraz kazdego goni czas, starszyzna pozakladala rodziny badz wybrala droge kariery a mlodzi wola "luksus" (tzn. jakis kwadrat), teraz po mordzie mozna dostac wszedzie i zawsze. wystarczy sie krzywo spojrzec, jak to "ktos" powiedzial: "faceci zawsze znajda powod zeby sie napierdalac" :) i ten kometarz chyba wystarczy. to tak w drobnym ogole ...

nie zadne odmience.... normalne chlopaki....
P.R.O.S.T.O.
"(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
Rch.
Kibic
Na forum od 6903 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 03/05/2007 21:55
Ogólnie zgadzam się z niektórymi przedmowcami, że wiperdol można dostać wszedzie. Nawet na Bramie Portowej w sumie w wieczornych godzinach. Kiedyś koleś jakiegoś skina okładał co chiał jumnąć mu komórę. Dzielnice prawobrzeża są też niebezpieczne ale to trzeba się zapuścić glebiej w boczne ulice i to bardziej wieczorem niż w dzień. NA prawobrzeżu Załom i Oś. Kaszatonowe uchodzilo za takie dosyć niespokojne. Teraz troche się tam uspokoiło. Ale być tam o 2 w nocy i nie być z tamtąd to troche ryzykowne. Nie wiem jak jest w Płoni czy też np Kluczu lub Jezierzyczach. To są najodleglejsze dzielnice na wschodzie miasta... może ktoś cos wie.:) pozdro.

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
AlterB
Kibic
Na forum od 7608 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/10/2008 17:25
Jak to teraz wygląda??? Które dzielnice/osiedla/ulice sa wg Was niebezpieczne?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757982389 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005