Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 03/04/2007 22:32
Stołczyn i Skolwin. To jest inny świat. Nawet w dzień tam jest niebezpiecznie. Słyszałem od kogoś, ze kiedyś skrojili gości z TPsy z Laptopa. Teraz już jeżdżą z ochroną inne miejsca. Każda kamienica z Bramą(no prawie). ogólnie to nawet w tramwajach na przed Stołczynem chyba na gocławiu tez nie jest zaciekawie.
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 23/04/2007 14:41
Pod koniec lat 90-tych dostalem dwa razy w miche raz na Tkackiej w bramie pozbawiono mnie kurtki i czapki,a rok pozniej na Wojska Polskiego pod budynkiem dzisiejszych Schodow... Ogolnie chodze po calym miescie i narazie odpukac jest spoko,chociaz jak w piatek szlismy do Stoczniowca po asortyment to mialem dusze na ramieniu
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 23/04/2007 15:24
Nie ma co ukrywać że obecnie pałeczkę "ciekawych miejsc" , od śródmieścia i centrum przejęły przedmieścia . Wyżej wspomniany Stołczyn czy Golęcin są tego przykładem . Wielkie blokowiska także , kiedyś uciekałem przed 10 osobową bandą w szeleszczących portkach na os.Zawadzkiego , a jak jest obecnie to nie wiem Ogółem wydaje mi się że w całym mieście jest chyba troche spokojniej niż kiedyś.
Jestem kilka lat młodszy od Ciebie ale nie przypominam sobie, żeby na Zdrojach coś się działo a mieszkam tu całe życie ;p Ostatnimi czasy tylko snajper grasował
Ja praktycznie od urodzenia na Słonku mieszkam. W mordę nigdy jeszcze nie dostałem, ale wiadomo - "miejscowemu" trudniej w papę wyłapać. Ale na takim "zachodzie" to już wiele ciekawego widziałem i słyszałem...sportowcy
Dojedziesz pospiesznym "A" i zwykłym 65 który z rusza z basenu gór. Ulica jest spora ;-) Ewentualnie mozesz jechac czyms na petle na Slonecznym i troszke z buta przejsc.
gdzie jest jasna na prawobrzeżu i jak tam najlepiej dojechaćDuża ta ulica??
Dojedziesz pospiesznym "A" i zwykłym 65 który z rusza z basenu gór. Ulica jest spora ;-) Ewentualnie mozesz jechac czyms na petle na Slonecznym i troszke z buta przejsc.
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 02/05/2007 16:11
Powiem tak: to juz nie lata 90-te, ze zbierala sie banda wieczorem przed klatkami, na ulicach, murkach, piekarniach, schodkach czy rogach ulic tudziez innych klimatycznych miejscach, teraz kazdego goni czas, starszyzna pozakladala rodziny badz wybrala droge kariery a mlodzi wola "luksus" (tzn. jakis kwadrat), teraz po mordzie mozna dostac wszedzie i zawsze. wystarczy sie krzywo spojrzec, jak to "ktos" powiedzial: "faceci zawsze znajda powod zeby sie napierdalac" i ten kometarz chyba wystarczy. to tak w drobnym ogole ...
nie zadne odmience.... normalne chlopaki....
P.R.O.S.T.O.
"(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 03/05/2007 21:55
Ogólnie zgadzam się z niektórymi przedmowcami, że wiperdol można dostać wszedzie. Nawet na Bramie Portowej w sumie w wieczornych godzinach. Kiedyś koleś jakiegoś skina okładał co chiał jumnąć mu komórę. Dzielnice prawobrzeża są też niebezpieczne ale to trzeba się zapuścić glebiej w boczne ulice i to bardziej wieczorem niż w dzień. NA prawobrzeżu Załom i Oś. Kaszatonowe uchodzilo za takie dosyć niespokojne. Teraz troche się tam uspokoiło. Ale być tam o 2 w nocy i nie być z tamtąd to troche ryzykowne. Nie wiem jak jest w Płoni czy też np Kluczu lub Jezierzyczach. To są najodleglejsze dzielnice na wschodzie miasta... może ktoś cos wie. pozdro.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757982389 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.