Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Matura << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Florek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7425 dni

Odp: Matura - 05/05/2006 13:20
Kto sie oriantuje jakie byly tematy wczoraj na polskim ??

Pogoń Szczecin
destiny
Kibic
Na forum od 7469 dni

Odp: Matura - 05/05/2006 13:58

Florek napisał:  
Kto sie oriantuje jakie byly tematy wczoraj na polskim ??

1. Charakteryzując Makbeta na podstawie danych fragmentów dramatu Szekspira określ, na czym polega tragizm postaci i porównaj go z tragizmem bohatera ze znanego ci dramatu antycznego.

2. Zanalizuj podany fragment Chłopów Reymonta i scharakteryzuj występujące w nim postacie. Na podstawie fragmentu i I tomu powiesci określ przyczyny kłótni i źródła dramatyczności sceny.

To tyle :)

eF^
Kibic
Na forum od 7925 dni

*

Odp: Matura - 05/05/2006 16:27
Heh na dzisiejszym rozszerzonym angielskim temat wypracowania dobry byl, nie pamietam calosci ale badz co badz opisalem jeden z meczy Pogoni :D

kaktus
Kibic
Na forum od 7453 dni

Odp: Matura - 05/05/2006 16:49

eF^ napisał:  
Heh na dzisiejszym rozszerzonym angielskim temat wypracowania dobry byl, nie pamietam calosci ale badz co badz opisalem jeden z meczy Pogoni :D

teamtem bylo sprowozdanie z jakiegos wydarzenia sportowego ach pisac i pisac :D

Jay-J
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: Matura - 05/05/2006 16:52
A ja wybralem rozprawke, bo nauczyciel mowi ze lepszy w niej jestem ;) 6,5 godziny to przesada... padniety jestem!

Obrazek gif wstawiony na forum
blessmaster
Kibic
Na forum od 7663 dni

Odp: Matura - 05/05/2006 17:21
myslalem, ze podstawowy bedzie troche latwiejszy, zas rozszerzony bardzo trudny - a sie okazalo inaczej. no ale jakos w miare mi poszlo :)

najlepszy byl motyw z grupami lol część osób szybko zauwazyla roznice w arkuszach, inni w ogole - sciagali od kogo sie dalo

FC Gryfice
U-96
Kibic
Na forum od 8458 dni

**

Odp: Matura - 05/05/2006 21:47
ja to na szczescie zdawalem stara. Matura nie ma sie co martwic = ja 3 dni nauki i 5,4,4,3 - wiec jak sie chce to mozna. A chodzi ktos do slawetnej Budowlanki na Unislawy ??

Szlugi, wóda, gołe baby !
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7695 dni

Odp: Matura - 05/05/2006 23:32
Ja także opisałem meczyk Pogoni:D:D

Ogólnie text z rozrz o ruletce... to .. eh....:P nie na moje sily chyba^^

To co pisal Jay-J angol rozrz to przeeeesada.... od 10 do 16.40 omggggggggggg

Ja wlansnie do domu wrocilem:D:P i tez jestem padniety...

W pon mam polski usnty a nic nie umiem.... qrde musze w 2 dni sie naucyzc:D

Pozdro dla zdajacych^^

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Bronek
Kibic
Na forum od 7283 dni

Odp: Matura - 06/05/2006 11:28
Niech ktoś napisze tematy jakie były na angielskim.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
eF^
Kibic
Na forum od 7925 dni

*

Odp: Matura - 06/05/2006 11:49
http://www.oke.poznan.pl/

maturalne / arkusze / wiosna 2006 i masz wszystko polski, ang wraz z odpowiedziamy

Jay-J
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: Matura - 06/05/2006 13:12
Najgorsze jest to ze zrobilem blad w podstawowym. Wszystko przez to ze nie odrozniam fantasy od s-f. Na 2 probnych angolach podstawowych mialem 100% a teraz szykuje sie 98%... za to rozszerzenie calkiem dobrze. Licze na 92, 93 %.

eF^
Kibic
Na forum od 7925 dni

*

Odp: Matura - 08/05/2006 16:12
WOS podst. - raczej banalny, bez nauki prawie wszystko dobrze zrobilem
WOS rozsz. - bez komentarza, trudne jak cholera - trudne teksty, trudne polecenia, diabelnie trudne wypracowanie i baaaardzo duzo czytania

Mati.
Kibic
Na forum od 8013 dni

Odp: Matura - 10/05/2006 10:52
Zaraz na ustny polski a po chuju za dobrze to tej prezentacji nie umiem referować.

Wos podstawowy - banalny
Wos rozszerzony - także nie aż tak trudny, wypracowanie zajebiste w szczególności temat 1.
Geografia podstawowy - banalny
Geografia rozszerzony - no to już było w miare ciężko, ale nie jest źle.

Teraz Polski tydzień przerwy i ustny anglik. ajj

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Jay-J
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: Matura - 10/05/2006 15:48
Gegra rozszerzona byla, jak na moj kompletny brak przygotowania trudna,, a podstawowa to tak jak u eF z WOSem. Jutro matma, a ja juz strasznie zmeczony jestem...

eF^
Kibic
Na forum od 7925 dni

*

Odp: Matura - 10/05/2006 17:08
Ta ja juz tez jestem wykonczony nie tyle nauka co czekaniem na te wszystkie egzaminy, jutro ostatni pisemny (z matmy) i potem formalnosci (ustne angielski i polski)

blessmaster
Kibic
Na forum od 7663 dni

Odp: Matura - 10/05/2006 20:36
Jutro zdaje matme i zapewne dadza !#*@($&%!@ zadania i polegne na rozszerzonej, bo niestety w piateczek ustny polski, wiec na matme nie ma czasu sie uczyc.. zreszta prezentacje tez tak sobie umiem ;/

tez juz chcialbym miec to za soba :)

FC Gryfice
Tony Montana
Kibic
Na forum od 7463 dni

Odp: Matura - 11/05/2006 14:39
ja matury mam juz za soba, ale jako ze moj brat w tym roku zdawal to i ja doloze 3 grosze. Przegladalem w wyborczej mature z wosu i co mnie oburzylo to bledy w pytaniach. W jednym z pytan (nie pamietam ktorym) gdize byly wypis z kodeksu karnego, jeden art. byl nieaktulany. W innym tym o grze komputerowej byl razacy blad w odpowiedzi. Sciagniecie gry z netu nie jest korzyscia majatkowa, korzyscia jest dopiero sprzedaz tej gry. Odpowiedz wskazywala na to ze jest, wiec widac ze testy ukladali nauczyciele, ktorzy nie pomysleli, by pytania zachaczajace o prawo skonsultowac z prawnikami. Wielki wstyd

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
galerro87
Kibic
Na forum od 7363 dni

Odp: Matura - 11/05/2006 14:51
już po matmie:P podstawa do zniesienia, a rozszerzona ? nie wypowiadam się bo nie mialem w szkole nawet tego matarialu:P a pisalem zeby tylko napisac (zawsze to cos ;) ) tak to jest gdy we wrzesniu w 3 kl deklaruje sie matematyke :P P.S. mialem profil humanistyczny :D

blessmaster
Kibic
Na forum od 7663 dni

Odp: Matura - 11/05/2006 15:30
no zgadzam sie podstawa dosyc latwa, oprocz kilku drobnych bledow wszystkie zadanka policzone elegancko :)
a rozszerzony.. tak jak na probnej.. caly czas robilem nastepne zadanie :D

ale jutro najgorsze - prezentacja :/

FC Gryfice
crls
Kibic
Na forum od 7665 dni

Odp: Matura - 11/05/2006 16:12
zamiast tych wszstkich sesji chcialbym napisac se mature jeszcze raz;) niektorzy lamentuja ze masakra itp, ale zobaczycie ze po czasie to jest pikus:)

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757983226 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005