Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Matura << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Piona!
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7324 dni

Odp: Matura - 03/05/2006 22:10
Nie pozostaje nic innego niz na parenascie godzin przed maturami zyczyc wszystkim zdajacym powodzenia :)

Luk Luk
Kibic
Na forum od 7899 dni

**

Odp: Matura - 03/05/2006 23:07

Łysy napisał:  

Jay-J napisał:  
Jak mi podpasuje temat (licze m.in. na Lalke, Dzume albo Przedwiosnie) to bedzie spoko. Polskim sobie za bardzo glowy nie zawracam, gorzej u mnie z gegra i matma :/

Nie gadaj ze Lalke byś sobie zyczył bo wowczas ze zdawalnością było by jeszcze gorzej niż ma byc.. :D Ja tak jak kolega powyzej zamawiam Literature wojenną...No cóz nie pozostaje mi nic innego jak zyczyć wam i sobie good luck ;)

Lalka to jedna z lepszych i jedna z niewielu ksiazek jakie w calosci pzreczytalem za czasow liceum. bo np. "chlopow" czy "nad niemnem" zdzierzyc nie moglem ;)

Dacie rade wszyscy, zeby nie zdac to chyba trzeba naprawde tego chciec. a tak to pryszcz. ;)

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
blessmaster
Kibic
Na forum od 7663 dni

Odp: Matura - 03/05/2006 23:20
Lalka to rzeczywiscie pryszcz.. :)
ja obstawiam, ze bedzie Nad Niemnem i Inny swiat (czytalem obydwie muahaha)
a na rozszerzonej jakis wierszyk Milosza albo Szymborskiej i.. Proces ;)
GL :D

FC Gryfice
borsuk
Kibic
Na forum od 8829 dni

**

Odp: Matura - 04/05/2006 00:31
Pouamania dógopisof matużyści jotro :)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Wojtek S.
Kibic
Na forum od 7661 dni

Odp: Matura - 04/05/2006 00:50
Życzę powodzenia na egzaminie dojrzałości usmiech

Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Jey - M
Kibic
Na forum od 7444 dni

Odp: Matura - 04/05/2006 09:15
Powodzenia :)

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
eF^
Kibic
Na forum od 7925 dni

*

Odp: Matura - 04/05/2006 12:48
Dosyc proste na pierwszy rzut oka sie wydawalo.

Miejmy nadzieje ze przynajmniej te 30% bedzie ;)

Ostatnio edytowany przez: eF^, 4 maja 2006, 13:29 [4 raz(y)]

Żyleta
Kibic
Na forum od 8015 dni

Odp: Matura - 04/05/2006 12:51
Rzeczywiscie nie zbyt trudne :)

Ostatnio edytowany przez: Żyleta, 4 maja 2006, 13:02 [1 raz(y)]

Bo jest paru ludzi... Piraci
galerro87
Kibic
Na forum od 7363 dni

Odp: Matura - 04/05/2006 13:36
chyba ujdzie :P pisaliscie Chlopów ?:)

Mati.
Kibic
Na forum od 8013 dni

Odp: Matura - 04/05/2006 14:02
Przesadzili kurwa. Pytania zamknięte jeszcze spoko, ale wypracowanie po całości. Pisałem Chłopów, mam nadzieję, że te 30 % będzie.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Jay-J
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: Matura - 04/05/2006 14:09
Jak zobaczylem Chlopow to mi sie ciemno przed oczami zrobilo... byli na probnej, wiec uznalem ze nie bedzie juz na tej a tu taka niespodzianka. Dobrze ze byl "Makbet", nawet sporo wyskrobalem, oby wiekszosc z tego mialo sens :D.

Obrazek gif wstawiony na forum
net chóls
Kibic
Na forum od 7198 dni

Odp: Matura - 04/05/2006 15:07
odpowiedzi http://slimak.onet.pl/_m/matury/matura_maj/A1_pol_rozw.pdf

ogolnie jestem dobrej mysli , te upragnione 30% chyba wyciagne :P

Mateusz
Kibic
Na forum od 7268 dni

Odp: Matura - 04/05/2006 15:39
a jak komus maturka nie wyjedzie to mozna jakos poprawic ???

blessmaster
Kibic
Na forum od 7663 dni

Odp: Matura - 04/05/2006 15:42
ja tez pisalem temat o Chlopach, bylo to juz w sesji zimowej, ale wiedzialem, ze moze znow sie pojawic (jak Przedwiosnie) wiec w miare to umialem. ale ten fragment jakis taki.. opisac bohaterow jedynie z dialogow, kiedy to klocili sie praktycznie o swoja przyszlosc.. ale cos tam naskrobalem
na rozszerzonej wybralem 1 temat i uwazam, ze byl latwiejszy niz cala ta podstawowa matura. 2 temat o wiewiorce po prostu lol :D

Mateusz: mozesz poprawiac za rok swe wyniki

FC Gryfice
eF^
Kibic
Na forum od 7925 dni

*

Odp: Matura - 04/05/2006 16:15
Gdzies slyszalem ze w tym roku nie ma byc popraw zimowych, nie wiem czy tylko u nas w LO (LO1) czy wszedzie

blessmaster
Kibic
Na forum od 7663 dni

Odp: Matura - 04/05/2006 16:18
nie ma juz w ogole poprawek zimowych, ostatnia byla w tym roku w styczniu i kaput teraz trzeba caly rok czekac

FC Gryfice
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7695 dni

Odp: Matura - 04/05/2006 16:44
Test na pierwszy rzut oka easy a wypracowanko.... Ani tego nie umiałem a ni tego:P A Chłopi to dla mnie mega zaskoczenie... tak kminilem sobie.. eee były na probnej w tym roku...... a tu taki [zonk] no ale.... mam nadzieje, ze 30 % bedzie:P

Pozdro all:D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Krzysiek_89
Kibic
Na forum od 7665 dni

*

Odp: Matura - 04/05/2006 16:48
Witam, ma ktoś test maturalny z historii podstawowej i rozszerzonej w pdf-ie + odpowiedzi na oddzielnych arkuszu??

Pozdrawiam

Obrazek jpg wstawiony na forum
Jay-J
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: Matura - 04/05/2006 16:53
Pelno telewizji bylo u nas w szkole. TVP przeprowadzilo wywiad z 3 osobami z klasy a jak TVN do nas podchodzil to krzyczelismy ze nie damy wywiadu zydo-masonskim mediom, ktore tylko szkaluja Ojca Dyrektora i koles sie rozesmial, ale zmienil kierunek i podszedl do dziewczyn (jedna nawet objal, by wywiad przeprowadzic na osobnosci) :D

avelyn
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Matura - 04/05/2006 17:01

RadzioS napisał:  

na rozszerzonej wybralem 1 temat i uwazam, ze byl latwiejszy niz cala ta podstawowa matura. 2 temat o wiewiorce po prostu lol :D

heh rok temu tez myslalem ze rozszerzony byl latwiejszy od podstawowej (tak samo pierdolona historia), ale jak przyszedl wyniki to okazalo sie zupelnie co innego :D
w scislych jak cos jest latweijsze to na prawde jest :) nie to co w tych hum....

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757983264 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005