Odp: Polski hip hop!!! - 29/10/2010 22:43
Nikt z was nie wie jak to było między nimi,jakimi oni są ludzmi,więc nie róbcie z forum życia na gorąco.Oni robią muzyke i z tego ich rozliczajcie..pozdro
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
A co Ty myslisz że Włodi , Pelson , Vienio to jakieś fifty centy czy inne giwazdy hollywoodu? To są zwykłe typki ze stołecznych blokowisk i w pewnych kręgach w Warszawie nie jest żadną tajemnicą , ze osoby o których mowa chujowo zachowałyi się w stosunku do Wilka.Dlatego tez jesli nie jesteś w temacie to nie zabieraj głosu , chłopaki we wczesniejszych wpisach juz o tym wspominali
I po co mi wyjeżdzasz z lamusami i pajacami ? Zachowały się jak zachowały spoko , nie moja sprawa tylko ich , ale to nie umniejsza tego że w mojej opinii robią dobry rap . Chcesz to sie nie zgadzaj i słuchaj kogo innego ale wyzywanie od lamusów i pajaców to chyba przegięcie , nie ma się co kłócić , bo hh ma łączyć nie dzielić . I tyle w temacie Pezet & Małolat - Nagapiłem się feat. Małpa
Tego tekstu Pelsona nie było na Skandalu , skandal był w 97 a to nagranie (chodzi Tobie chyba o "tak miało być") napewno nie jest takie stare.
no bez kitu...pojebałem..hehe ale wiadomo o co chodzilo, a przede wszystkim chcialem zwrocic uwage na te slowa... do Dewu: niestety chodzi o to ze sa rozliczani z tego co nawijaja a jak mozna kogos dobrze traktowac sluchac, szanowac skoro mowi jedno robi drugie?? chyba ze ktos bezmyslnie slucha bo mu sie podoba muzyka a nie wsluchuje sie w tekst..
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
na ulicy słowo droższe od pieniędzy
biznes jest biznes, każdy za czymś pędzi
ja nie zbiednieje, lamus dużo więcej straci
kiedyś się odbije wróci jak na tacy ziom
kto daje plame musi pożegnac szacunek było takich paru obrali zły kierunek
niby tacy twardzi, niby znali się na rzeczy
dziś juz nie ma ich wsród nas, nikt nie zaprzeczy
pomyśl co chcesz powiedzieć zanim zaczniesz się jąkać
unikasz ludzi których za nic nie chcesz spotkać
Twoje gwarancje wielu brało za pewnik
Ci co oszukują samych siebie są na prawde biedni
Hemp Gru - Niespełnione obietnice , wydaje mi się ,że może to tyczyć się właśnie Molesty..
na ulicy słowo droższe od pieniędzy
biznes jest biznes, każdy za czymś pędzi
ja nie zbiednieje, lamus dużo więcej straci
kiedyś się odbije wróci jak na tacy ziom
kto daje plame musi pożegnac szacunek było takich paru obrali zły kierunek
niby tacy twardzi, niby znali się na rzeczy
dziś juz nie ma ich wsród nas, nikt nie zaprzeczy
pomyśl co chcesz powiedzieć zanim zaczniesz się jąkać
unikasz ludzi których za nic nie chcesz spotkać
Twoje gwarancje wielu brało za pewnik
Ci co oszukują samych siebie są na prawde biedni
Może się w tym doszukać jakiegoś głębszego sensu.
Przestań tak głęboko rozkminiać bo ci czacha spuchnie. Jest jak jest i tyle. Ta Molesta to nie to samo, nie ma co szukać sensacji.
Odp: Polski hip hop!!! - 04/11/2010 13:16
Miałem już okazję przesłuchać nowego PIHa i ogólnie nie czuję się jakoś zawiedziony. Na krążku jest solidna porcja dobrego agresywnego rapu w jego stylu, chociaż przyznam szczerze, że... spodziewałem się nieco więcej chamstwa ze strony tego artysty . Oczywiście na krążku można znależć też jakieś "gnioty" ale jak dla mnie więcej jest pozytywów.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.