Hmm czyzby Ci, ktorzy tak szczekali na v-peelke jednak korzystali z relacji live prowadzonej przez przez wyslannikow strony konkurencyjnej dziwne troche, prawda?? przeciez oni nic nie potrafia...
Wlasnie trwa mecz Pogoni '04 z Marexem w Chorzowie.
Na v.pl relacja - trwa pierwsza polowa.
Niestety na razie 1:0 dla Marexu.
Edit. Juz 2:0
Hmm czyzby Ci, ktorzy tak szczekali na v-peelke jednak korzystali z relacji live prowadzonej przez przez wyslannikow strony konkurencyjnej dziwne troche, prawda?? przeciez oni nic nie potrafia...
Oj, lubisz bruzdzic i wzmacniac podzialy.
Dla Ciebie nie jest wazne, ze jestesmy kibicami Pogoni podobnie jak Ty (mam taka nadzieje).
Dla Ciebie wazne sa podzialy internetowe i z kolei dla mnie to jest zalosne.
Zycze Ci abys odkryl, co jest naprawde wazne.
A teraz odpowiadajac na Twoje pytania.
1. Nie pisalem nigdzie, ze v.pl nic nie potrafi, tylko ze niektorzy graja tam nie fair.
2. W niektórych dziedzinach (np. relacje z wyjazdowych meczow Pogoni 04') v.pl jest bardziej wartosciowa niz online. Jest to oczywiscie moje zdanie, ale mysle ze odpowiada prawdzie.
3. Aby stworzyc najlepsze miejsce w internecie dla kibica Pogoni (a do idealu co najmniej powinno sie dazyc) nalezy korzystac z info zawartych na wszystkich stronach Pogoni (lacznie z ofi), nie patrzac na dziwne podzialy.
4." Pogon nas jednoczy" - dla mnie to wazne haslo, dla Ciebie...niekoniecznie.
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 12/03/2006 00:52
Już dzisiaj w hali przy Twardowskiego zostanie rozegrana przedostatnia kolejka ekstraklasy futsalu.
Przeciwnikiem Pogoni 04' Szczecin będzie zajmująca ostatnie miejsce w ligowej tabeli drużyna Rekordu Bielsko-Biała. Mecz będzie niezwykle istotny w walce o utrzymanie. Zwycięstwo zapewni Pogoni uniknięcie bezpośredniego spadku.
Już dzisiaj w hali przy Twardowskiego zostanie rozegrana przedostatnia kolejka ekstraklasy futsalu.
Przeciwnikiem Pogoni 04' Szczecin będzie zajmująca ostatnie miejsce w ligowej tabeli drużyna Rekordu Bielsko-Biała. Mecz będzie niezwykle istotny w walce o utrzymanie. Zwycięstwo zapewni Pogoni uniknięcie bezpośredniego spadku.
Początek spotkania o 18.00
Warto poinformować wszystkich:
W związku ze śmiercią właściciela zaprzyjaźnionej nam telewizji Gryf - Łukasza Borowieckiego na znak żałoby w pierwszej połowie niedzielnego meczu z Rekordem Bielsko Biała apelujemy o zaprzestanie dopingu. Po rozpoczęciu drugiej połowy będziemy prowadzć głośny i kulturalny doping mający pomóc naszej druzynie w zdobyciu trzech punktów.
Podczas całego meczu nie przewidujemy jakiekolwiek oprawy.
Klub Kibica
Co do dopingu to jeszcze decyzja zapadnie po rozmowie z Prezesem.
Ostatnio edytowany przez: kijevo, 12 marca 2006, 10:43 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 12/03/2006 20:10
Mecz zajebisty,warto bylo pojsc na niego zeby zapomniec o wczorajszym meczu . Markiewicz jak zawsze zajebisty piekna bramka z wolnego takze strzal Markiewicza przez cale boisko poprostu zajebiscie
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Warto poinformować wszystkich: W związku ze śmiercią właściciela zaprzyjaźnionej nam telewizji Gryf - Łukasza Borowieckiego na znak żałoby w pierwszej połowie niedzielnego meczu z Rekordem Bielsko Biała apelujemy o zaprzestanie dopingu. Po rozpoczęciu drugiej połowy będziemy prowadzć głośny i kulturalny doping mający pomóc naszej druzynie w zdobyciu trzech punktów.
Klub Kibica
Cos widzialem nie potrafiles tego dzis ogarnac i sam spiewales. wiec po co byl ten apel?
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Warto poinformować wszystkich: W związku ze śmiercią właściciela zaprzyjaźnionej nam telewizji Gryf - Łukasza Borowieckiego na znak żałoby w pierwszej połowie niedzielnego meczu z Rekordem Bielsko Biała apelujemy o zaprzestanie dopingu. Po rozpoczęciu drugiej połowy będziemy prowadzć głośny i kulturalny doping mający pomóc naszej druzynie w zdobyciu trzech punktów.
Klub Kibica
Cos widzialem nie potrafiles tego dzis ogarnac i sam spiewales. wiec po co byl ten apel?
Taki apel pojawił się na stronie futsal.max.pl ale po konsultacji z pewnymi osobami postanowiono że doping jednak będzie . Była tylko minuta ciszy ku czci zmarłego.
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 12/03/2006 21:21
Naprawde warto bylo pojsc na ten meczyk.
W II polowie emocjonowalem sie znacznie bardziej niz podczas meczu z Amica na trawie.
Chlopaki rozegrali swietny mecz.
Bardzo podoba mi sie gra P. Dabrowskiego, wydaje sie byc pilkarzem kompletnym jak na warunki halowe.
Ciekawe czy Kozieł sie wykuruje na ostatni, decydujacy mecz...
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 12/03/2006 21:35
Po rozmowie z prezesem postanowilismy ,że doping bedzie w koncu zmarł wielki kibic szczecinskiego sportu i zapewne niechciał by aby na hali była cisza...
PS: Karetke ja krwawie ....
Pozdro
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 12/03/2006 21:53
Sam meczyk jak dla mnie nie byl zbytnio porywajacy(szczegolnie pierwsza polowka) choc patrzac na wynik mogloby sie tak wydawac,Markiewicz mimo iz obronil karnego momentami byl troche niepewny; szczegolnie przy stracie bramki na 2:1 dal ciala,najlepsze co mi sie podobalo to brameczka Sydora na 3:0 klasyk taka mala ciekawostka na trybunach obecny byl brat Markiewicza siatkarz Gwardii Wroclaw..
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983260 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.