Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> R. Majdan << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kus
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7751 dni

Odp: R. Majdan - 07/09/2006 15:30
Nie przesadzacie troche chlopaki?

Mick
Kibic
Na forum od 7993 dni

Odp: R. Majdan - 07/09/2006 19:10

Rafał napisał:  
całą tę kampanie przedwyborczą Majdana pewnie sponsoruje ptaszynka
coby później Majdan mógł się odegrać jako radny przychylnymi głosami odnośnie terenów dla ptaka

Dymkowskiego pewnie też opłaca.. no prosze Cie.. ja raczej glosować bede za PO ale napewno nie na Radka.. tylko na kogoś z zapleczem politycznym lub z jakimiś studiami etc..

Obrazek jpg wstawiony na forum
Cinek
Kibic
Na forum od 8029 dni

Odp: R. Majdan - 07/09/2006 19:29

badboy napisał:  

Cinek napisał:  
Radek jako polityk...:D
nie sadzilem, ze z platforma jest az tak zle, ze musi siegac az po pilkarzy z Gutowa, no coz... tonący brzytwy sie chwyta

Co Ty pierdolisz???Z jakiego Gutowa??!!Widze ze niektórym to juz sie calkiem w glowach popierdolilo...

nic sie nikomu nie popierdolilo, no chyba, ze Tobie...
Radek zgadzajac sie na ten cyrk Ptaka, pokazal, ze mowi tym samym glosem co panowie z zarzadu i biznesmen ze Rzgowa...
podpisal sie pod Pogonia z Gutowa i tyle... ja to tak widze

ps. i kurwa, nikt tutaj nie odbiera Majdanowi jego zaslug dla Pogoni, zrobil wiele dobrego i wszyscy beda mu to pamietac, moglby zrobic jeszcze wiecej juz teraz, nie trzeba do tego kandydowac w wyborach, no ale coz...

Ostatnio edytowany przez: Cinek, 7 września 2006, 19:37 [2 raz(y)]

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
byku
Kibic
Na forum od 7684 dni

Odp: R. Majdan - 07/09/2006 19:37
Ja tam glosowac na niego nie bede ale jak chce niech sprobuje,mi nic do tego.

pm53
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: R. Majdan - 08/09/2006 10:21

Rafał napisał:  
coby później Majdan mógł się odegrać jako radny przychylnymi głosami odnośnie terenów dla ptaka

Z tego co wiem to Radek ma startować do Sejmiku Województwa, a ten ma guzik do powiedzenia w sprawie terenów w Szczecinie dla Ptasiora.

SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
chrisxx
Kibic
Na forum od 8479 dni

Odp: R. Majdan - 08/09/2006 11:27

pm53 napisał:  

Rafał napisał:  

Z tego co wiem to Radek ma startować do Sejmiku Województwa, a ten ma guzik do powiedzenia w sprawie terenów w Szczecinie dla Ptasiora.

Dokładnie, inna sprawa, że Ptak robił zawsze swoje interesy w otoczeniu lewicy (Czesny itp)...

IS
Kibic
Na forum od 7236 dni

Odp: R. Majdan - 09/09/2006 07:15
edit

Ostatnio edytowany przez: IS, 9 września 2006, 07:25 [1 raz(y)]

IS
Kibic
Na forum od 7236 dni

Odp: R. Majdan - 09/09/2006 07:24

Cytat:  
To partia, która nie robi obciachu - wyjaśnia powody, dla których wstąpił w jej szeregi.
- Wielu w niej artystów, choćby Paweł Kukiz, który przez tyle lat walczył z krzywymi poglądami w tym kraju. Nigdy nie ukrywałem swojej sympatii do PO - opowiada.

Za to on jest jednym wielkim obciachem.

Cytat:  
- W Szczecinie nic się nie dzieje, to pustynia. Zero inwestycji - kontynuuje. - Mamy plany, aby powstały boiska ze sztuczną nawierzchnią, szkółka piłkarska. Żeby dzieciaki miały gdzie grać. Muszę przekonać rodziców, że w ten sposób odciągnę ich dzieci od narkotyków i innych używek - twierdzi.
Bramkarz "Portowców" w tej chwili kompletuje sztab ludzi, którzy będą mu pomagać.
- Będzie on liczył pięć osób - wylicza. - Trzeba rozwiesić plakaty, rozdać ulotki, zorganizować spotkania. I do roboty! Niestety, polityka to też nieczysta gra. Uczulano mnie, że mogą się pojawić nieprzychylne komentarze na mój temat, że ludzie będą mnie oczerniać - mówi.
Czy Majdan na dłużej zajmie się polityką?
- Kadencja w sejmiku trwa cztery lata. Teraz sejmik, a potem Sejm - śmieje się na koniec Majdan.

Tak... juz to widze Majdan sprowadza inwestycje i buduje boiska. Żeby je wybudować nie trzeba być piłkarzem. Tylko w Szczecinie jest mozliwe coś takego, jak nie Jurczyk lub Zalewski, to do sejmiku Majdan - pacan bez szkoły, nawet dobrze zdania nie umie złożyć, tak aby nie było w nim chociaż jednego wulgaryzmu. Osobiście pojawie się na jego spotkaniu wyborczym, będzie na pewno ciekawie, bo facet nie ma nic do powiedzenia, wiec intelektualnie się na nim poznęcam.

A tak pozatym coraz bardziej traci mój szacunek i nie tylko mój, ale fakt faktem, jak ktoś wcześniej napisał tez doceniam jego wcześniejsze zasługi dla Portowców.

tm_tomcio
Kibic
Na forum od 7983 dni

Odp: R. Majdan - 09/09/2006 09:00

Cytat:  
- W Szczecinie nic się nie dzieje, to pustynia. Zero inwestycji - kontynuuje. - Mamy plany, aby powstały boiska ze sztuczną nawierzchnią, szkółka piłkarska. Żeby dzieciaki miały gdzie grać. Muszę przekonać rodziców, że w ten sposób odciągnę ich dzieci od narkotyków i innych używek - twierdzi.
Bramkarz "Portowców" w tej chwili kompletuje sztab ludzi, którzy będą mu pomagać.
- Będzie on liczył pięć osób - wylicza. - Trzeba rozwiesić plakaty, rozdać ulotki, zorganizować spotkania. I do roboty! Niestety, polityka to też nieczysta gra. Uczulano mnie, że mogą się pojawić nieprzychylne komentarze na mój temat, że ludzie będą mnie oczerniać - mówi.
- Kadencja w sejmiku trwa cztery lata. Teraz sejmik, a potem Sejm - śmieje się na koniec Majdan.

Majdan jako radny sejmiku samorzadowego - nie bedzie mial zadnego, doslownie zadnego wplywu na budowanie czegokolwiek w tym miescie. Jest to urzad wojewodzki i jak sama nazwa wskazuje - zajmuje sie (jesli juz) rozwojem wojewodztwa.
Od boisk na podworkach i osiedlach sa przede wszystkim rady osiedla i odpowiednie komorki w Urzedzie Miasta
pzdr

INDIOS BRAVOS
IS
Kibic
Na forum od 7236 dni

Odp: R. Majdan - 09/09/2006 11:05

tm_tomcio napisał:  

Cytat:  

Majdan jako radny sejmiku samorzadowego - nie bedzie mial zadnego, doslownie zadnego wplywu na budowanie czegokolwiek w tym miescie. Jest to urzad wojewodzki i jak sama nazwa wskazuje - zajmuje sie (jesli juz) rozwojem wojewodztwa.
Od boisk na podworkach i osiedlach sa przede wszystkim rady osiedla i odpowiednie komorki w Urzedzie Miasta
pzdr

I tu masz racje rada osiedla o ile sie orientuje moze dostac nawet 30- 40 tyś złotych na budowe boiska, jest to wolna kwota przeznaczona przez miasto Szczecin tylko nie kazda rada umie ja wykorzystać. Dwa lata temu za kwote 30 tyś zl rada osiedla Arkońskie stworzyła boisko w parku leśnym Chopina, które jednocześnie zimą sluży za lodowisko. Sejmik Wojewodzki tez się moze zając taką sprawą np. przeznaczając pieniądze na daną inwestycje, w końcu jest tam komisja sportu.

avelyn
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: R. Majdan - 09/09/2006 14:59

narodowiec napisał:  

I tu masz racje rada osiedla o ile sie orientuje moze dostac nawet 30- 40 tyś złotych na budowe boiska, jest to wolna kwota przeznaczona przez miasto Szczecin tylko nie kazda rada umie ja wykorzystać. Dwa lata temu za kwote 30 tyś zl rada osiedla Arkońskie stworzyła boisko w parku leśnym Chopina, które jednocześnie zimą sluży za lodowisko. Sejmik Wojewodzki tez się moze zając taką sprawą np. przeznaczając pieniądze na daną inwestycje, w końcu jest tam komisja sportu.

skoro narodowiec chwali rade arkosnkiego to ja pochwale krzekowo- bezrzecze dzieki ktorym chyba najlepsze boisku do gry po 5 albo 6 osob zostalo zbudowane

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Arathorn
Kibic
Na forum od 8045 dni

Odp: R. Majdan - 10/09/2006 14:00
o tak - to boisko na Bezrzeczu to chyba najlepsze darmowe boisko w całym Szczecinie.
Sztuczna murawa, siatki, wysokie płoty.

Brawa się należą za tą inicjatywe...
Powinno być więcej takich boisk w naszym mieście!

kaktus
Kibic
Na forum od 7453 dni

Odp: R. Majdan - 10/09/2006 14:31
buahaah doda jaki szalik Pogoni ma z tego co widzalem to wygladal tak 19 DODA 48 :D

Shivan
Kibic
Na forum od 8418 dni

**

Odp: R. Majdan - 10/09/2006 22:41

kaktus20 napisał:  
buahaah doda jaki szalik Pogoni ma z tego co widzalem to wygladal tak 19 DODA 48 :D

mi sie wydawalo ze tam Radek Majdan bylo napisane, ale moze miala dwa ;)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
kaktus
Kibic
Na forum od 7453 dni

Odp: R. Majdan - 10/09/2006 22:58

Shivan napisał:  

kaktus20 napisał:  

mi sie wydawalo ze tam Radek Majdan bylo napisane, ale moze miala dwa ;)

tak malymi literami pod napisem Doda byl napis Radek Majdan :)

emjay06
Kibic
Na forum od 7098 dni

Odp: R. Majdan - 17/10/2006 21:18
"Nigdy w życiu nie poszedłbym do Samoobrony" ( http://pogon.v.pl/teksty/tekst.phtml?1184 )

kiedys frajer mówił ze nie zagra w żadnym innym polskim klubie...

pucharTYLKO POGOŃ king
M.
Kibic
Na forum od 7720 dni

Odp: R. Majdan - 17/10/2006 22:56

emjay06 napisał:  
"Nigdy w życiu nie poszedłbym do Samoobrony" ( http://pogon.v.pl/teksty/tekst.phtml?1184 )

mowil ze nigdy nie zagralby w Lechu albo cracovi...

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7426 dni

*

Odp: R. Majdan - 18/10/2006 09:25

emjay06 napisał:  

Frajerem to mozesz byc TY buraku jebany... i chodzilo o Lecha albo Cracovie jak niewiesz to milcz..

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
jns
Kibic
Na forum od 7605 dni

Odp: R. Majdan - 18/10/2006 14:42

emjay06 napisał:  

licz się ze słowami matole... banned

A następnym razem, nie odzywaj się jak nie wiesz co jest 5...

KEER
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: R. Majdan - 22/10/2006 20:19
Panu radnemu jest smutno ?

GW

W Wodzisławiu było blisko stu kibiców ze Szczecina, ale ani razu nie skandowali nazwiska Majdan.

- Kibice mają dziwnego focha na mnie. Kompletnie tego nie rozumiem i nie potrafię wyjaśnić. Nie chcę się wypowiadać na temat ich zachowania i nie mam zamiaru pytać dlaczego. Skoro tak chcą się zachowywać i myślą, że to w porządku - ich sprawa. Szkoda tylko, że mają krótką pamięć. Jeśli ja słyszę, że w Szczecinie na stadionie są kolportowane ulotki wypominające mi, że nie przyznałem się do karnego, który Pogoni należał się w pucharowym spotkaniu z Wisłą, to jest to dla mnie dziecinada i śmiech na sali. W tym sezonie w dwóch miejscach przywitano mnie świetnie: gdy graliśmy sparing z Arką w... Szczecinku przez tamtejszych kibiców oraz przed spotkaniem w Krakowie. Nie odczułem, że kibice Pogoni mają do mnie szacunek czy dziękują za kilkaset spotkań w I lidze.

Klimat dla Pogoni w Szczecinie jest bardzo trudny. Może Pan wraz z trenerem Mariuszem Kurasem - dwie ikony klubu - wyjdziecie z inicjatywą, aby rozwiązać ten pat?

- Są pewne rzeczy, których sobie nie wyobrażam. Ja mam zaprosić kibiców na spotkanie i zacząć ich przepraszać? Kibice protestowali latem i atmosfera była zła. Drużyna mieszkała w Gutowie, więc był powód. A teraz? Wróciliśmy, jesteśmy w Szczecinie i nadal jest źle. Nie rozumiem kibiców. Dziś po golu Ediego usłyszeliśmy: "Pogoń szczecińska, nie brazylijska". To jest potwarz dla zespołu. W Legii też gra tylko trzech Polaków i nie wyobrażam sobie, aby warszawscy kibice założyli Legię Nową. Nie wiem, co naszymi kibicami kieruje. Nawet nie wiem, jakie są ich żądania, by sytuacja się poprawiła.

"W moim poduszkowcu jest pełno węgorzy"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757983224 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005