Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Gdzie w Szczecinie na balety? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
domel
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7261 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 07/05/2006 17:33
Siema, Wie ktoś kiedy zakończy się remont w Amigo? I co zmieniają w klubie?? pozdro

AMS
Kibic
Na forum od 7549 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 07/05/2006 17:47

domel napisał:  
Siema, Wie ktoś kiedy zakończy się remont w Amigo? I co zmieniają w klubie?? pozdro

Remont sie jeszcze nie skonczyl ale widzialem projekty i moge powiedziec ze bedzie extra potem napisze na kiedy planowane jest otwarcie
Ok lokal jest caly przebudowany tzn nic nie bedzie na swoim miejscu jak bylo wczesniej planowane otwarcie to polowa czerwca, jak bede wiedzial wiecej to dam znac

Ostatnio edytowany przez: AMS, 7 maja 2006, 17:53 [1 raz(y)]

A ja i tak wierzyc nie przestane...
Michal33
Kibic
Na forum od 7088 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 07/05/2006 18:50
KTo był wczoraj na Pokahontazie?? fajnie było??

RosSi
Kibic
Na forum od 8028 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 15/06/2006 22:54
Koleżanki namawiają nas na wjazd do Alechemii ? Nie znam tego lokalu.
Może się ktoś podzielić opinią?

SISMIC
Kibic
Na forum od 7583 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 16/06/2006 00:45

RosSi napisał:  
Koleżanki namawiają nas na wjazd do Alechemii ? Nie znam tego lokalu.
Może się ktoś podzielić opinią?

Z tego co słyszałem to zbyt dużo tam małolatów.. Soho zamkneli to dzieciaki biegają do Alchemii i Strefy, heh.

Szczecińska albo żadna!
domel
Kibic
Na forum od 7261 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 23/06/2006 11:40
Siemqa, zaczeły się wakacje!! ;D Wiecie gdzie szykują sie grubsze imptrezy;] ??A i jak z tym Amigo?? Pozdrawiam;)

AMS
Kibic
Na forum od 7549 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 25/06/2006 06:51

domel napisał:  
Siemqa, zaczeły się wakacje!! ;D Wiecie gdzie szykują sie grubsze imptrezy;] ??A i jak z tym Amigo?? Pozdrawiam;)

Jezeli chodzi o Amigo to sprawa jest dosc skaplikowana wiec nie bede sie rozpisywal,powiem tylko ze brakuje jednego pierdolonego papierka jak to w Polsce bywa
pozdro

A ja i tak wierzyc nie przestane...
SISMIC
Kibic
Na forum od 7583 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 25/06/2006 09:58

Pogon v Wieden napisał:  

domel napisał:  

Jezeli chodzi o Amigo to sprawa jest dosc skaplikowana wiec nie bede sie rozpisywal,powiem tylko ze brakuje jednego pierdolonego papierka jak to w Polsce bywa
pozdro

Już niebawem Benassi w Sz-n :P

Szczecińska albo żadna!
kibic24
Kibic
Na forum od 7319 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 25/06/2006 10:19
bennasi to vixiarz i komera , fuck benassi i inne gowna co tam beda

Frz
Kibic
Na forum od 8764 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 25/06/2006 10:21
bilety tanie to zleci sie banda nacpanych gimnazjalistow.beznadziejny line-up:( organizatorzy mogli sie bardziej postarac

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
dzm
Kibic
Na forum od 7694 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 25/06/2006 11:03
Haribowiesz lol i wszystko jasne...jedyne co dobre to miejsce ;P a tak to line up zenujacy, w gimnazjach mobilizacja :]

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
marcin66
Kibic
Na forum od 6510 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/11/2007 22:50
Widze ze temat troche sie zaniedbał no więc aktualonie gdzie chodzicie na balety??
I drugie pytanie gdzie aktualnie bawi sie mlodziez (16-18lat) bo nie przepadam za takimi klubami ;)

WNB
Kibic
Na forum od 7201 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/11/2007 23:17

marcin66 napisał:  
Widze ze temat troche sie zaniedbał no więc aktualonie gdzie chodzicie na balety??
I drugie pytanie gdzie aktualnie bawi sie mlodziez (16-18lat) bo nie przepadam za takimi klubami ;)

ja w sobote zjawiam sie w crossed
generalnie małolatów niewiele,bedzie dobry pojedynek didzejski wiec polecam
wjazd za 10 zł chyba (ja mam darmowy):)

ps. jak bedzie oglaszanie wynikow pojedynku didzejów glosujcie na embriona bo ten koles to mój dobry kolezka z warszawy.

Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
lukas86
Kibic
Na forum od 7458 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 25/11/2007 16:49
A czy ktoś wie coś na temat trezora? Mieli przerwe ponoć do października,ale przechodziłem w ostatnią sobote obok i zastałem zupełną cisze i pustki. A na necie nie znalazłem żadnego info.

TYLKO POGOŃ!
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7953 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 09/02/2008 10:01

Cytat:  
Gazeta.pl zajęła się tematem nagłej akcji policji, przeprowadzonej przed klubem Black Pearl, w dniu koncertu Dr. Albana, 2go lutego.
Redakcja clubbing.szn.pl akurat miała wtedy niewątpliwą przyjemność być kilkakrotnie przeszukiwana. Jednak za każdym razem cała procedura była przeprowadzona kulturalnie.

Andrzej Kulej pisze:

Przed sobotnim koncertem Dr. Albana (gwiazda muzyki dance z lat 90.) w szczecińskiej dyskotece Black Pearl policjanci przeprowadzili prewencyjną akcję wymierzoną w dealerów i posiadaczy narkotyków (w oficjalnym komunikacie komenda miejska podała, że kontrolowane były też inne kluby; akcja ma trwać do końca lutego). Zablokowany został jedyny dojazd do klubu, wszyscy goście byli szczegółowo kontrolowani.

- Zostałem rzucony na maskę samochodu, musiałem wyjąć wszystko z kieszeni - opowiada Jakub Ziemba, przedsiębiorca. - Zrobili to bez żadnego przygotowania, nie było nawet pojemnika na wyjmowane rzeczy. Kładłem je na maskę samochodu, część się zsuwała, fruwały pieniądze. Kobiety w strojach wieczorowych musiały zdjąć płaszcze, marznąć na dworze.

- Przeszukana została nawet kobieta w ciąży - opowiada Olga Stepczyńska, córka właściciela klubu. - Sama byłam kontrolowana trzy razy. Kobiety przeszukiwali policjanci, a nie, jak powinno być, policjantki. Klientki skarżyły się na "macanie".

W podobnym tonie wypowiada się większość z kontrolowanych osób.

- Policjant, który mnie rewidował, stwierdził, że w klubie jest pełno narkomanów - żali się Edyta Zielińska. - Poważnych, 35-letnich ludzi traktowali jak przestępców.

- Pod klubem było 16 radiowozów z migającymi światłami i z 80 policjantów. Kto miał narkotyki, z daleka to widział i zwiał - uważa Ziemba.

Funkcjonariusze nie przepuścili nawet gwieździe wieczoru. Olga Stepczyńska: - Nie mogłam wyjechać autem po Dr. Albana. Jak w końcu się udało, nie mogłam wrócić do klubu. Policjanci świecili Albanowi latarkami w oczy. Gdy, zdenerwowany, uderzył dłonią w szybę, zaczęli się śmiać. Muzyk nie mógł uwierzyć, że takie rzeczy dzieją się w normalnym kraju.

Prawnik Stefan Mazurkiewicz informuje, że policja miała prawo przeszukać ludzi, jeżeli było podejrzenie przestępstwa. Powinna to jednak robić w sposób nieuwłaczający ich godności.

- Złożymy skargę na zachowanie funkcjonariuszy - zapowiada Roman Stepczyński, właściciel Black Pearl.

- Nie będę komentowała przebiegu akcji, bo tam nie byłam - oświadczyła Katarzyna Legan, rzecznik prasowy szczecińskiej policji. - Na razie nie wpłynęła żadna skarga. Jeśli wpłynie, rozpatrzymy ją.

Skargę u komendanta miejskiego policji można złożyć osobiście, na piśmie lub w prokuraturze.

W czasie sobotniej akcji policjanci wylegitymowali 400 osób (w tym sześciu nieletnich - zostali odwiezieni do domu), skontrolowali 81 pojazdów.

- Zatrzymany został jeden sprawca bójki i pobicia, jeden nietrzeźwy kierowca. Nałożonych zostało 20 mandatów na łączną kwotę 3,5 tys. zł - mówi Katarzyna Legan.

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
avelyn
Kibic
Na forum od 8346 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 09/02/2008 19:12
wiadomo, na koncercie gwiazdy lat 90tych, z biletem za 100 zl, na pewno bedzie pelno amatarów narkotykow i dealerow haehaeaeh :D:D

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
marcin66
Kibic
Na forum od 6510 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 09/02/2008 20:04
zal dupe sciska... nic w tym kraju nie moze byc zrobione jak powinno;/

Lrd
Moderator**
Na forum od 7514 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 09/02/2008 20:28

avelyn napisał:  
wiadomo, na koncercie gwiazdy lat 90tych, z biletem za 100 zl, na pewno bedzie pelno amatarów narkotykow i dealerow haehaeaeh :D:D

naszej policji najłatwiej zrobić akcję, jak się wie, że nie jest ryzykowna i że nie znajdzie się tego, czego się szuka :) nie ma co tu się oszukiwać bo to jest poprostu śmieszne

Against modern wszystko!
Thorgal
Kibic
Na forum od 7311 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 10/02/2008 13:53
Brak słów na komentarz do tak idiotycznej akcji...

>cały stadion barwy w górę< Obrazek gif wstawiony na forum

Kibic
Na forum od 7825 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 10/02/2008 22:28
wie ktoś po ile jest wejście w tygodniu (tzn w czwartek) do Ellite (dla facetów :P) ?

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757972423 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005