Remont sie jeszcze nie skonczyl ale widzialem projekty i moge powiedziec ze bedzie extra potem napisze na kiedy planowane jest otwarcie
Ok lokal jest caly przebudowany tzn nic nie bedzie na swoim miejscu jak bylo wczesniej planowane otwarcie to polowa czerwca, jak bede wiedzial wiecej to dam znac
Ostatnio edytowany przez: AMS, 7 maja 2006, 17:53 [1 raz(y)]
Jezeli chodzi o Amigo to sprawa jest dosc skaplikowana wiec nie bede sie rozpisywal,powiem tylko ze brakuje jednego pierdolonego papierka jak to w Polsce bywa
pozdro
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/11/2007 22:50
Widze ze temat troche sie zaniedbał no więc aktualonie gdzie chodzicie na balety??
I drugie pytanie gdzie aktualnie bawi sie mlodziez (16-18lat) bo nie przepadam za takimi klubami
Widze ze temat troche sie zaniedbał no więc aktualonie gdzie chodzicie na balety??
I drugie pytanie gdzie aktualnie bawi sie mlodziez (16-18lat) bo nie przepadam za takimi klubami
ja w sobote zjawiam sie w crossed
generalnie małolatów niewiele,bedzie dobry pojedynek didzejski wiec polecam
wjazd za 10 zł chyba (ja mam darmowy)
ps. jak bedzie oglaszanie wynikow pojedynku didzejów glosujcie na embriona bo ten koles to mój dobry kolezka z warszawy.
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 25/11/2007 16:49
A czy ktoś wie coś na temat trezora? Mieli przerwe ponoć do października,ale przechodziłem w ostatnią sobote obok i zastałem zupełną cisze i pustki. A na necie nie znalazłem żadnego info.
Gazeta.pl zajęła się tematem nagłej akcji policji, przeprowadzonej przed klubem Black Pearl, w dniu koncertu Dr. Albana, 2go lutego.
Redakcja clubbing.szn.pl akurat miała wtedy niewątpliwą przyjemność być kilkakrotnie przeszukiwana. Jednak za każdym razem cała procedura była przeprowadzona kulturalnie.
Andrzej Kulej pisze:
Przed sobotnim koncertem Dr. Albana (gwiazda muzyki dance z lat 90.) w szczecińskiej dyskotece Black Pearl policjanci przeprowadzili prewencyjną akcję wymierzoną w dealerów i posiadaczy narkotyków (w oficjalnym komunikacie komenda miejska podała, że kontrolowane były też inne kluby; akcja ma trwać do końca lutego). Zablokowany został jedyny dojazd do klubu, wszyscy goście byli szczegółowo kontrolowani.
- Zostałem rzucony na maskę samochodu, musiałem wyjąć wszystko z kieszeni - opowiada Jakub Ziemba, przedsiębiorca. - Zrobili to bez żadnego przygotowania, nie było nawet pojemnika na wyjmowane rzeczy. Kładłem je na maskę samochodu, część się zsuwała, fruwały pieniądze. Kobiety w strojach wieczorowych musiały zdjąć płaszcze, marznąć na dworze.
- Przeszukana została nawet kobieta w ciąży - opowiada Olga Stepczyńska, córka właściciela klubu. - Sama byłam kontrolowana trzy razy. Kobiety przeszukiwali policjanci, a nie, jak powinno być, policjantki. Klientki skarżyły się na "macanie".
W podobnym tonie wypowiada się większość z kontrolowanych osób.
- Policjant, który mnie rewidował, stwierdził, że w klubie jest pełno narkomanów - żali się Edyta Zielińska. - Poważnych, 35-letnich ludzi traktowali jak przestępców.
- Pod klubem było 16 radiowozów z migającymi światłami i z 80 policjantów. Kto miał narkotyki, z daleka to widział i zwiał - uważa Ziemba.
Funkcjonariusze nie przepuścili nawet gwieździe wieczoru. Olga Stepczyńska: - Nie mogłam wyjechać autem po Dr. Albana. Jak w końcu się udało, nie mogłam wrócić do klubu. Policjanci świecili Albanowi latarkami w oczy. Gdy, zdenerwowany, uderzył dłonią w szybę, zaczęli się śmiać. Muzyk nie mógł uwierzyć, że takie rzeczy dzieją się w normalnym kraju.
Prawnik Stefan Mazurkiewicz informuje, że policja miała prawo przeszukać ludzi, jeżeli było podejrzenie przestępstwa. Powinna to jednak robić w sposób nieuwłaczający ich godności.
- Złożymy skargę na zachowanie funkcjonariuszy - zapowiada Roman Stepczyński, właściciel Black Pearl.
- Nie będę komentowała przebiegu akcji, bo tam nie byłam - oświadczyła Katarzyna Legan, rzecznik prasowy szczecińskiej policji. - Na razie nie wpłynęła żadna skarga. Jeśli wpłynie, rozpatrzymy ją.
Skargę u komendanta miejskiego policji można złożyć osobiście, na piśmie lub w prokuraturze.
W czasie sobotniej akcji policjanci wylegitymowali 400 osób (w tym sześciu nieletnich - zostali odwiezieni do domu), skontrolowali 81 pojazdów.
- Zatrzymany został jeden sprawca bójki i pobicia, jeden nietrzeźwy kierowca. Nałożonych zostało 20 mandatów na łączną kwotę 3,5 tys. zł - mówi Katarzyna Legan.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
wiadomo, na koncercie gwiazdy lat 90tych, z biletem za 100 zl, na pewno bedzie pelno amatarów narkotykow i dealerow haehaeaeh
naszej policji najłatwiej zrobić akcję, jak się wie, że nie jest ryzykowna i że nie znajdzie się tego, czego się szuka nie ma co tu się oszukiwać bo to jest poprostu śmieszne
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757972423 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.