Odp: Matura - 10/01/2006 12:55
Nie widziałem tematu a nowego niechciałem zakładać więc zapytam tutaj
Idziecie gdzieś na studniówke?Kilka osób napewno idzie Studniówka to dobra faza na mojej sie zajebałem i nieobyło się bez pieśni o Pogoni Jak oglądam kasete z brata studniówki z TK to zajebiście wygląda pan R. ze słonkaTeraz ide na kobiety stódniówke żebym tylko wstydu nie narobił specjalnie sobie kupiłem znaczek Pogoni do garnituru
pozdro
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Odp: Matura - 02/05/2006 14:47
Myślę że można odświeżyć temat
A więc ilu forumowiczów zdaje już za dwa dni i jak tam przygotowania ?
Jeśli chodzi o polski to krążą ploty że możemy się spodziewać literatury okresu wojennego lub młodej polski...
ja zdaje
przygotowania trwaja od niedawna hehe
jesli chodzi o tematy to plotek o nich jest duzo, ale pewnie zadna nieprawdziwa. na polskim nie chcialbym tylko takich lektur jak Dziady, Kordian, Wesele.. napewno jesli cos z wierszy bedzie to jak zwykle trudne do zinterpretowania ;/ ale jakos sie ten polski zda, nie jest on najwazniejszy
gorzej obawiam sie matmy rozszerzonej i po trochu geografii
pozdro i powodzenia rowiesnicy
Odp: Matura - 02/05/2006 16:37
Fajnie by bylo jakby cos z lit. wojennej bylo bo raz ze to ciekawe a dwa ze chamsko latwe.
Na polskim zawsze sie wykmini, to samo na angielskim i wosie, u mnie najgorzej jest z matma - ale mam nadzieje ze jakos dam rade
powodzenia wszystkim zycze z tego miejsca
Odp: Matura - 02/05/2006 21:56
No matura za dwa dni. Najbardziej się boje w sumie pisemnego Polskiego. Mam nadzieje, że nic z romantyzmu nie dadzą, bo nie zbyt ciekawa epoka i nie zbyt przez ze mnie ogarnięta. Dobrze by było jak by była Lalka, Przedwiośnie, Ludzie Bezdomni, Dźuma. Interpretacja wierszy przypadkiem nie jest na rozszerzonej? Bo rozprawka jedynie chyba może być na podstawie, chyba, że się myle.Angielski jakoś się napisze, tymbardziej Wos. Jak z gery nie dowalą jakiś zadań też powinno być dobrze. Z resztą matura pokaże. Powodzenia piszącym pijącym
Odp: Matura - 02/05/2006 22:20
Jak mi podpasuje temat (licze m.in. na Lalke, Dzume albo Przedwiosnie) to bedzie spoko. Polskim sobie za bardzo glowy nie zawracam, gorzej u mnie z gegra i matma :/
Odp: Matura - 02/05/2006 23:32
mnie trapi wlasciwie tylko ustny angielski z resztą raczej dam sobie rade bądz co bądz powodzenia i jak ktoś miałby jakis przeciek to mam nadzieje ze sie podzieli z forumowiczami
pozdro maturzyści
Matura 2006 język Angielski - PRZECIEK!
Zad. 9, poziom podstawowy
"Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupileś ciągnikowy kultywator
sprężynowy z zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i
skaryfikatorem. Zauważyleś, że uszkodzone było łożysko toczne
baryłkowe wachliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych ze
śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym. Chcesz zgłosic jego reklamację.
Napisz na czym polega problem oraz gdzie i kiedy nabyłes urządzenie i
zaproponuj rozwiązanie problemu. Podpisz sie jako XYZ."
milej nauki
edit. (ŻARCIK - to nie prawdziwy przeciek, po gg sie rozchodzi masa takich rzeczy)
Ostatnio edytowany przez: eF^, 2 maja 2006, 23:55 [2 raz(y)]
Nie gadaj ze Lalke byś sobie zyczył bo wowczas ze zdawalnością było by jeszcze gorzej niż ma byc.. Ja tak jak kolega powyzej zamawiam Literature wojenną...No cóz nie pozostaje mi nic innego jak zyczyć wam i sobie good luck
Odp: Matura - 03/05/2006 00:05
Hehe.... to już jutro O_____o LAlke(przerabialem ja w Sz-nie i tutaj) wole to niz Dziady, Tadka czy inny wynalazek tego typu Z okresu wojny i okupacji ... byloby zajebiscie Niedosc, ze przeczytalem, to dosyc proste sie wydaje Bac to sie boje najbardziej polski pisemny, potem ustny.. i to na tyle
Pozdro dla tegorocznych maturzystów i ...... powodzenia
Odp: Matura - 03/05/2006 11:46
Powodzenia maturzysci!! Bedzie dobrze Pamietajcie matura to bzdura. Pozniej bardzo milo sie ja wspomina.
BTW wedlug mnie po maturze konczy sie najfajniejszy okres w zyciu.Jeszcze nie raz zateskniecie za atmosfera szkoly srednij i tymi czasami.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983264 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.