Plum ale o co ty walczysz Zostało wyjaśnione o co chodzi i mozesz się z tym zgadzać lub nie. Masz swoje zdanie, malolat_ps ma swoje i nikt nikogo nie przekona. NIe ciągnij tej dyskusji bo zaraz jakieś asy które wogóle nic nie kminią podłączą się i następny temat zostanie zamknięty.
... no to gratuluje szybkiej organizacji... karykatura + ilość ulotek w 24 godziny. hm...
ok... tylko że stanowisko polega na odniesienu się do fatków, sam potwierdziłeś że info z ulotek to bzdura, więc zamist się unosić lepjej przedstawić inne fakty ... a tak zostaje tylko stanowisko nie wiadomo odośnie czego... i wychodzi zwykła propaganda ... kotku
Odp: R. Majdan - 16/08/2006 19:20
ja pier****...i co wam daje taka gadanina..?? :/ gra w Pogońi i ch** inni sie ciesza innych to wkur***..ja osobiscie nic do tego nie mam ale na kij ciagnac ta rozmowe..?? napewno przez takie pier****** nie bedzie grał lepiej czy nie zrezygnuje z gry w Pogońi wiec oszczedzcie sobie..
Ale Kuras nie mowil w wywiadzie ze Pogon jest dalej normalna, a co do mlodego_ps to musze przyznac niestety racje i nie moge sie zgodzic z Twoja wypowiedzia,co do ''Swiata Idoli'' to nie wierze w owyi, ale za idola uwazam kogos z kogo biore przyklad, a z Radka biore przyklad, ale raczej ten czysto pilkarski, szkoda ze Majdan nie walczy o powrot do Szczecina..
Odp: R. Majdan - 17/08/2006 14:54
A wiec niby Radek sprzedal sie ptakowi tak?
czy wy naprawde myslicie ze on chce Pogoni takiej jaka mamy obecnie? no przeciez odpowiedz ejst oczywista. A ze sie nie buntuje otwarcie to inna sprawa -nie lubie dyploamcji ale czasem sie ona przydaje. Zreszta sadze ze podobna dyplomacje czasami widac tez w kibicowskich protestach, czy psiamch keirowanych do dzialaczy itd. No i nie mwocie ze tak nie ejst.
a co do sprzedania sie ptakowi to czy nie ejs ttak ze po trochu wszyscy sie sprzedalismy (w sensie bylismy naiwni?)? chocby przez to ze w 2 lidze juz na 4 bodajze emczu u siebie byl komplet widzow. Sa ludzie ktorzy od poczatku nie identyfikwoali sie z ta druzyna wprost -chociazby na tym forum. Ale ogolnie przynajmniej na poczatku zadna z oficjalnych grup na Pogoni nie dzialala oficjalnie przeciw temu klubowi wiec ocb? Czy MW nie mialo zgody od dzialaczy na zbiorki na stadionie? Czy nigdy nie byl ozadnych dofinansowan opraw? Czy do pociagu do Gdyni nie dopalcil sie (malo bo malo ale ) klub? Czy do Poznania nie pojechalismy sponsorowanym przez ptaka specjalem? fakt ze relacje kibice-dzialacze sa tak zle w osattnich latach jak nigdize w Polsce i wspolpracy pelnej nie bylo ani na moment, no ale nie odcinajmy sie calkeim od osattnich 3 lat.
Dlatego proponowalbym troche bardziej uwaznie analizowac fakty. Dla mnie Radek nie ejst zadnym wielkim idolem . Ale ciezko mi znalezc osobe ktora dla Pogoni zrobila wiecej. a jego zonka i ich medialnosc wkurzaja tez mnie. ale to nie pwood chyba by zapomniec o tym wszysctkim co zrobil wczesniej.
wiem ze moja gadka nic nie zmieni a juz na pewno nie zmieni tego co sie juz stalo. dlatego pwoeim tylko ze jest mi z tego powodu przykro.
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Śmieszne są takie akcje, ale taka jest już demokracja, że 10 niezadowolonych osób może nawet zrobic protest na ulicy. Mnie to nie grzeje, ani ziębi. Majdan zagrał dobrze i to jest najważniejsze. A jak kogoś rajcują mecze sprzed roku to już jego sprawa.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: R. Majdan - 17/08/2006 17:03
Ktoś miał rację pisząc, że pojawi się wiele niepotrzebnych głodów w tej dyskusji.
Czekałem na odpowiedź małolata, chciałem poznać jego zdanie, jak mocna jest jego opinia itd.ale się nie doczekałem. No trudno.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: R. Majdan - 20/08/2006 17:55
japierdole ... mam apel do LFS: wprowadzcie 100% dyktature na trybunach, totalitaryzm ... prosze, narazie smieja sie z Pogoni pilkarskiej ale jak tak czytam i obserwuje co sie dzieje u nas od srodka to nie dlugo bedziemy kibicowsko na = z wronkami itp. zeby bylo jasne zwolennikiem dyktatury nie jestem ale jest ona potrzebna u nas na trybunach aby nad wszystkim zapanowac i isc do przodu...
po pierwsze jak to sie ma do tego co masz w podpisie a po drugie to uwazaj o co prosisz
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forma w jakiej jest to napisane zastanawia mnie skąd Ty masz dwie gwiazdki? Bez obrazy ale piszesz bez sensu. Uwierz mi że są osoby które pilnują aby Pogoń nie stała się Wronkami, możesz spać spokojnie. Co do dyktatury, powiem Ci że osobiście wolę rządy autorytarne...
Ostatnio edytowany przez: BTR, 21 sierpnia 2006, 05:44 [1 raz(y)]
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Porownanie z Wronkami to byla tylko taka mala metafora. To, ze uwazasz to za bezsens - ok. to Twoja opinia. Moze zle to sformulowalem, chodzilo mi bardziej o to aby ludzie niezwiazani bezposrednio z mlynem itp. odczuli rzady twardej reki, wtedy zastanowiliby sie 5 razy zanim by cos zrobili ...
]japierdole ... mam apel do LFS: wprowadzcie 100% dyktature na trybunach, totalitaryzm ... prosze, narazie smieja sie z Pogoni pilkarskiej ale jak tak czytam i obserwuje co sie dzieje u nas od srodka to nie dlugo bedziemy kibicowsko na = z wronkami itp. zeby bylo jasne zwolennikiem dyktatury nie jestem ale jest ona potrzebna u nas na trybunach aby nad wszystkim zapanowac i isc do przodu...
Forma w jakiej jest to napisane zastanawia mnie skąd Ty masz dwie gwiazdki? Bez obrazy ale piszesz bez sensu. Uwierz mi że są osoby które pilnują aby Pogoń nie stała się Wronkami, możesz spać spokojnie. Co do dyktatury, powiem Ci że osobiście wolę rządy autorytarne...
Moze zle to sformulowalem, chodzilo mi bardziej o to aby ludzie niezwiazani bezposrednio z mlynem itp. odczuli rzady twardej reki, wtedy zastanowiliby sie 5 razy zanim by cos zrobili ...
]japierdole ... mam apel do LFS: wprowadzcie 100% dyktature na trybunach, totalitaryzm ... prosze, narazie smieja sie z Pogoni pilkarskiej ale jak tak czytam i obserwuje co sie dzieje u nas od srodka to nie dlugo bedziemy kibicowsko na = z wronkami itp. zeby bylo jasne zwolennikiem dyktatury nie jestem ale jest ona potrzebna u nas na trybunach aby nad wszystkim zapanowac i isc do przodu...
Moze zle to sformulowalem, chodzilo mi bardziej o to aby ludzie niezwiazani bezposrednio z mlynem itp. odczuli rzady twardej reki, wtedy zastanowiliby sie 5 razy zanim by cos zrobili ...
Za przeproszeniem ale nadal źle to formułujesz
Napewno nie przedstawie tego w sposob taki aby byl czytelny dla 5-latka, troche porozkminiac trzeba
Pozdrawiam
Odp: R. Majdan - 06/09/2006 17:40
Jak donosi "Głos Szczeciński" o miejsce w sejmiku samorządowym z listy Platformy Obywatelskiej powalczyć ma Radosław Majdan, bramkarz Pogoni Szczecin.
– Listy Platformy zatwierdzi pod koniec miesiąca rada krajowa partii. My chcemy być gotowi najpóźniej w połowie września – informuje Sławomir Nitras, szef szczecińskiej PO.
W wyborach do rady Szczecina znajduje się także m.in. Robert Dymkowski, były napastnik Pogoni, który rozegrał ponad 250 meczów i zdobył dla naszego klubu 72 bramki.
Hmmm, jezeli to prawda to nie pozostaje mi nic innego jak zacytowac "...polityka to taplanie sie w blocie i kazdy sie musi ubrudzic...".
Jak donosi "Głos Szczeciński" o miejsce w sejmiku samorządowym z listy Platformy Obywatelskiej powalczyć ma Radosław Majdan, bramkarz Pogoni Szczecin.
– Listy Platformy zatwierdzi pod koniec miesiąca rada krajowa partii. My chcemy być gotowi najpóźniej w połowie września – informuje Sławomir Nitras, szef szczecińskiej PO.
W wyborach do rady Szczecina znajduje się także m.in. Robert Dymkowski, były napastnik Pogoni, który rozegrał ponad 250 meczów i zdobył dla naszego klubu 72 bramki.
Hmmm, jezeli to prawda to nie pozostaje mi nic innego jak zacytowac "...polityka to taplanie sie w blocie i kazdy sie musi ubrudzic...".
Radziu to może niech się zajmie Dodą,bo jeszcze nam Platforma straci w sondażach a niechciałbym zeby PiS wygrało wybory samorządowe...
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Odp: R. Majdan - 07/09/2006 11:48
Radek jako polityk...
nie sadzilem, ze z platforma jest az tak zle, ze musi siegac az po pilkarzy z Gutowa, no coz... tonący brzytwy sie chwyta
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Odp: R. Majdan - 07/09/2006 11:51
PO już w poprzednich wyborach pokazało, że lubi stawiać na osoby popularne - niekoniecznie mocno związane z ich partią.
A co do Radka, to ma rację... koniec kariery tuż tuż i trzeba coś robić. Gorszy od tych wszystkich wypasionych i skorumpowanych "polityków" nie będzie.
A zawsze lepiej gdy w polityce jest ktoś związany z Pogonią, niż jakiś patafian dla którego Pogoń to tylko okazja żeby się pokłócić, potargować przed wyborami albo wziąć coś pod stołem.
Odp: R. Majdan - 07/09/2006 15:23
całą tę kampanie przedwyborczą Majdana pewnie sponsoruje ptaszynka
coby później Majdan mógł się odegrać jako radny przychylnymi głosami odnośnie terenów dla ptaka
Ostatnio edytowany przez: ktn, 7 września 2006, 15:33 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983712 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.