Nienbuszewo okolice Łuczniczej - Krasińskiego . Po godzinie 23 wędrują złodzieje i nie warto samemu chodzic
oo widze ktoś z mojego rejonu, Łucznicza pozdrawia a co do złodzieji, to nie jest tak że cały czast tam chodzą, złodzieji wszędzie pełno, zalerzy też kiedy się trafi
Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
Nienbuszewo okolice Łuczniczej - Krasińskiego . Po godzinie 23 wędrują złodzieje i nie warto samemu chodzic
oo widze ktoś z mojego rejonu, Łucznicza pozdrawia a co do złodzieji, to nie jest tak że cały czast tam chodzą, złodzieji wszędzie pełno, zalerzy też kiedy się trafi
Fakt. Zawsze mozna miec "przygode" niezaleznie od pory dnia czy nocy
Nie raz sie szlo Zakopianska wieczorowa pora i nie bylo problemow...
Pozdro od Chopina..okolice Luczniczej i Zakopianskiej zapraszam na jakies piwko
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757982391 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.