Autor
Wiadomo¶ć
   Hyde Park -> Gdzie w Szczecinie na balety? << pocz±tek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idĽ na dół   
Zbylu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7324 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 30/11/2005 23:30

Mateusz napisał:  
Trezor i Bajla to mi przypadlo do gustu ... muza dobra towarzytso OK ... Jak bylem w Soho i zobaczylem dziecie ( 15-16 lat ) to mi sie odechciewa tam chodzic bez urazy :)
w Bajla jeden minus DROGO :D

popieram:)

Obrazek gif wstawiony na forum
FLN
Kibic
Na forum od 7971 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 01/12/2005 08:26

^Bartek napisał:  
znacie jakas dobra sale do wynajecia na 18-stke? tak zeby mozna bylo swoj alko i zeby ogolnie nie bylo tam czego rozjebac :P nie no swiruje, szukam jakiejs dobrej miejscowki...

Tzn. wiem ze kaktusa na Chopina mozna wynajac i wnosic swoje zarcie alkohol itp.-czyli wszystko. Tylko ze typ bierze kase za wynajem no i jeszcze dodatkowo na wypadek pozniejszych szkod, ktore pozniej zwraca.A praktycznie za bardzo nie ma czego rozjebac, ale cena wynajecia jest troche za duza. No ale skoro typ praktycznie nie zarabia na alkoholu bo kazdy przynosi swoj

FLN
Kibic
Na forum od 7971 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 01/12/2005 08:33

Mateusz napisał:  
Kto wie co to za miejsce " KUBU¦" i jak tam jest jak kto¶ był pozdro ....

klub na chopina. Taki sobie, dobry jedynie na osiemnastki:D

kaktus
Kibic
Na forum od 7452 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 01/12/2005 08:48

Maciek87 napisał:  

Mateusz napisał:  

klub na chopina. Taki sobie, dobry jedynie na osiemnastki:D

zgadzam sie :P moja qzynka miala tam 18 nastke :) Mi sie ta speluna nie podoboa :P

tarpan
Kibic
Na forum od 7850 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 01/12/2005 10:01

Zbylu napisał:  

Mateusz napisał:  
Trezor i Bajla to mi przypadlo do gustu ... muza dobra towarzytso OK ... Jak bylem w Soho i zobaczylem dziecie ( 15-16 lat ) to mi sie odechciewa tam chodzic bez urazy :)
w Bajla jeden minus DROGO :D

popieram:)

Trezor to mój ulubiony klub ale wiele dobrego słyszałem o Bajla więc postanowiłem odwiedzić w sobote ten klub, no i przyznam że mieszanka pijanych go¶ci hotelowych i dziewczyn nie dobrej robi± dobrej reklamy temu klubowi a już walka 5 dziewczyn na parkiecie to już był hit wieczoru, w Trezor ochrona nie dopuszcza do takich sytuacji,pozdrawiam

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
nara
Kibic
Na forum od 7554 dni

**

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 01/12/2005 17:06

mem napisał:  

^Bartek napisał:  

SHPU napisał:  

oj Bartek, jak dla mnie bzdure wpisale¶...

a jak dla mnie bardzo madry ten moj post, rzecz gustu - tak samo jak z koszulkami ;)
p.s. Kiedy HG i gdzie w Szczecinie?

Jak byłem w Schodach na koncercie Projektantów to pisało na takim małym plakacie, że 1.12.2005 - Klub Schody, wjazd 16zł (jak pamięci± sięgam). Tylko czuje, że to chyba nie wypaliło dlatego nie ma żadnych plakatów na mie¶cie...

Też się zdziwiłem, że plakatów nie ma...ale pojechałem do Andera i zakupiłem bilecik, który kosztował 16 złotych:)...koncert jest dzi¶ w Schodach o 21...pzdr:]

- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7329 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 03/12/2005 09:46
Czy w Szczecinie/okolicach jest jaki¶ klub z muzyk± w klimatach goa/psychedelic trance? Kto¶ widział, kto¶ wie?

Ostatnio edytowany przez: - papa gamoniu! -, 3 grudnia 2005, 09:59 [1 raz(y)]

lol
Daiman
Kibic
Na forum od 7629 dni

*

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 03/12/2005 15:40

mccnex napisał:  
Czy w Szczecinie/okolicach jest jaki¶ klub z muzyk± w klimatach goa/psychedelic trance? Kto¶ widział, kto¶ wie?

Dzisiaj gdzie¶ w okolicach ulicy Ludowej (jesli się nie myle)jest otwarcie klubu Croosed. Z tego co wiem to bedzie tam jedna sala gdzie będzie grany trance a na drugiej zapewne shranz

No Pain, No Glory
BJK
Kibic
Na forum od 8827 dni

*

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 03/12/2005 16:03
bylo w koncu HG w szczecinie czy nie??? wie ktos moze?

"...B±dĽ dumny z tego kim jeste¶..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7685 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 03/12/2005 16:18

BUJU napisał:  
bylo w koncu HG w szczecinie czy nie??? wie ktos moze?

Bylo.
Buju to Ty ? Jesli to Ty to zagadaj do mnie na gg :]

tttttt
Kibic
Na forum od 7334 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 03/12/2005 16:31

daiman napisał:  

mccnex napisał:  

Dzisiaj gdzie¶ w okolicach ulicy Ludowej (jesli się nie myle)jest otwarcie klubu Croosed. Z tego co wiem to bedzie tam jedna sala gdzie będzie grany trance a na drugiej zapewne shranz

mieszkałem koło ludowej... ale gdzie tam klub mogli zrobić to ja nie wiem CO

P.
Do końca!
Na forum od 8002 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 03/12/2005 17:08

senses napisał:  

daiman napisał:  

mccnex napisał:  

Zapewne tam gdzie kiedys otworzono klub "Day & Night" :), ale tamtej zbyt dlugo nie przetrwal ;)...Na przeciwko bramy stoczniowej na zakrecie, trasa 11

Sami przeciw wszystkim!!!
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7953 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 03/12/2005 18:13

Patyk napisał:  

senses napisał:  

daiman napisał:  

mccnex napisał:  

Zapewne tam gdzie kiedys otworzono klub "Day & Night" :), ale tamtej zbyt dlugo nie przetrwal ;)...Na przeciwko bramy stoczniowej na zakrecie, trasa 11

bedzie jak neuron - czyli ok :D

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
U¶miechnij się - jeste¶ w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7822 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 03/12/2005 19:34

malcoolm napisał:  

Patyk napisał:  

senses napisał:  

daiman napisał:  

mccnex napisał:  

bedzie jak neuron - czyli ok :D

Dziecko Neuronu :) MOC bedzie :) Dokladny adres Ul. Ludowa 25.

Steryd
Kibic
Na forum od 8697 dni

**

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/04/2006 20:38
Jak wrazenia z otwarcia Black Pearl? Dzieje sie cos tam w ten weekend? Jesli ktos zna rozklad jazdy, to bardzo prosze o informacje.

1948
eF^
Kibic
Na forum od 7924 dni

*

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/04/2006 21:10

Mateusz napisał:  

tez mialem tam 18-stke, to jest na Chopina niedaleko Kaktusa
W miare tanio, fajnie sie wszyscy bawili

Co do klubow, to ja najbardziej lubie bawic sie w Baili, ale fakt faktem ze troche drogo tam jest
btw. o ile mi wiadomo to w Baili w jakies dni jest wjazd free dla studentow - co to za dni?

pablo_mks
Kibic
Na forum od 8679 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/04/2006 21:26

eF^ napisał:  

Mateusz napisał:  

tez mialem tam 18-stke, to jest na Chopina niedaleko Kaktusa
W miare tanio, fajnie sie wszyscy bawili

Co do klubow, to ja najbardziej lubie bawic sie w Baili, ale fakt faktem ze troche drogo tam jest
btw. o ile mi wiadomo to w Baili w jakies dni jest wjazd free dla studentow - co to za dni?

Czwartek na 100% :)

avelyn
Kibic
Na forum od 8346 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/04/2006 22:01
a w srody chyba dla wszystkich jest :)

czwartki w baila i trezorze wymiataja :)

Je¶li historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niew±tpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własno¶ci prywatnej
Ludwig von Mises
Cz
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/04/2006 23:14

Steryd napisał:  
Jak wrazenia z otwarcia Black Pearl? Dzieje sie cos tam w ten weekend? Jesli ktos zna rozklad jazdy, to bardzo prosze o informacje.

Black Pearl na otwarciu duzo osob podchodzacych pod 40, ochrona selekcje robi na bramce-nie wpuszczajac kogo im sie podoba,duzo typow pod krawatem,muzyka cos a la Trezor choc nie do konca.

www.sectorshop.net
kacpi
Kibic
Na forum od 7252 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 01/05/2006 11:23
Ja tam jutro uderzam na RUSHA do Crossed!
Będzie się dziasło :D
Wjazd co prawda aż 50zeta w przedsprzedazy ale miejmy nadzieję, że się opłaci!!
Obrazek jpg wstawiony na forum

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757972217 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idĽ do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jeste¶ zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomo¶ć lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005