Tzn. wiem ze kaktusa na Chopina mozna wynajac i wnosic swoje zarcie alkohol itp.-czyli wszystko. Tylko ze typ bierze kase za wynajem no i jeszcze dodatkowo na wypadek pozniejszych szkod, ktore pozniej zwraca.A praktycznie za bardzo nie ma czego rozjebac, ale cena wynajecia jest troche za duza. No ale skoro typ praktycznie nie zarabia na alkoholu bo kazdy przynosi swoj
Trezor i Bajla to mi przypadlo do gustu ... muza dobra towarzytso OK ... Jak bylem w Soho i zobaczylem dziecie ( 15-16 lat ) to mi sie odechciewa tam chodzic bez urazy
w Bajla jeden minus DROGO
popieram
Trezor to mój ulubiony klub ale wiele dobrego słyszałem o Bajla więc postanowiłem odwiedzić w sobote ten klub, no i przyznam że mieszanka pijanych go¶ci hotelowych i dziewczyn nie dobrej robi± dobrej reklamy temu klubowi a już walka 5 dziewczyn na parkiecie to już był hit wieczoru, w Trezor ochrona nie dopuszcza do takich sytuacji,pozdrawiam
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
a jak dla mnie bardzo madry ten moj post, rzecz gustu - tak samo jak z koszulkami
p.s. Kiedy HG i gdzie w Szczecinie?
Jak byłem w Schodach na koncercie Projektantów to pisało na takim małym plakacie, że 1.12.2005 - Klub Schody, wjazd 16zł (jak pamięci± sięgam). Tylko czuje, że to chyba nie wypaliło dlatego nie ma żadnych plakatów na mie¶cie...
Też się zdziwiłem, że plakatów nie ma...ale pojechałem do Andera i zakupiłem bilecik, który kosztował 16 złotych...koncert jest dzi¶ w Schodach o 21...pzdr
Czy w Szczecinie/okolicach jest jaki¶ klub z muzyk± w klimatach goa/psychedelic trance? Kto¶ widział, kto¶ wie?
Dzisiaj gdzie¶ w okolicach ulicy Ludowej (jesli się nie myle)jest otwarcie klubu Croosed. Z tego co wiem to bedzie tam jedna sala gdzie będzie grany trance a na drugiej zapewne shranz
Czy w Szczecinie/okolicach jest jaki¶ klub z muzyk± w klimatach goa/psychedelic trance? Kto¶ widział, kto¶ wie?
Dzisiaj gdzie¶ w okolicach ulicy Ludowej (jesli się nie myle)jest otwarcie klubu Croosed. Z tego co wiem to bedzie tam jedna sala gdzie będzie grany trance a na drugiej zapewne shranz
mieszkałem koło ludowej... ale gdzie tam klub mogli zrobić to ja nie wiem
Zapewne tam gdzie kiedys otworzono klub "Day & Night" , ale tamtej zbyt dlugo nie przetrwal ...Na przeciwko bramy stoczniowej na zakrecie, trasa 11
Zapewne tam gdzie kiedys otworzono klub "Day & Night" , ale tamtej zbyt dlugo nie przetrwal ...Na przeciwko bramy stoczniowej na zakrecie, trasa 11
bedzie jak neuron - czyli ok
Dziecko Neuronu MOC bedzie Dokladny adres Ul. Ludowa 25.
Kto wie co to za miejsce " KUBU¦" i jak tam jest jak kto¶ był pozdro ....
tez mialem tam 18-stke, to jest na Chopina niedaleko Kaktusa
W miare tanio, fajnie sie wszyscy bawili
Co do klubow, to ja najbardziej lubie bawic sie w Baili, ale fakt faktem ze troche drogo tam jest
btw. o ile mi wiadomo to w Baili w jakies dni jest wjazd free dla studentow - co to za dni?
Kto wie co to za miejsce " KUBU¦" i jak tam jest jak kto¶ był pozdro ....
tez mialem tam 18-stke, to jest na Chopina niedaleko Kaktusa
W miare tanio, fajnie sie wszyscy bawili
Co do klubow, to ja najbardziej lubie bawic sie w Baili, ale fakt faktem ze troche drogo tam jest
btw. o ile mi wiadomo to w Baili w jakies dni jest wjazd free dla studentow - co to za dni?
Je¶li historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niew±tpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własno¶ci prywatnej
Ludwig von Mises
Jak wrazenia z otwarcia Black Pearl? Dzieje sie cos tam w ten weekend? Jesli ktos zna rozklad jazdy, to bardzo prosze o informacje.
Black Pearl na otwarciu duzo osob podchodzacych pod 40, ochrona selekcje robi na bramce-nie wpuszczajac kogo im sie podoba,duzo typow pod krawatem,muzyka cos a la Trezor choc nie do konca.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757972217 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.