1 semestr luzny jest - 2gi tez bez przemeczania sie robilem wczesniejsza sesja bylo ok - do konca maja wszystko mialem pozaliczane 3 semestr - bajeczka baaardzo malo nauki... 4ty - zdam relacje w czerwcu <LOL>
Odp: Gdzie na studia? - 17/01/2007 12:34
A jak na europeistyce jest z językami obcymi bo prawdopodobnie zakończe przygodę z Politechnika Szczecińską i być może wybiore się na ten właśnie kierunek.
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Odp: Gdzie na studia? - 29/03/2007 22:57
Zamierzam składać papiery na Europeistykę oraz Socjologie. Studiuję to ktos?? Prosiłbym pare zdań o tych kierunkach (ilość zajęć, poziom itp)
O socjologii nic nie wiem. Osobiscie studiuje politologie specjalizacja integracja europejska .Spora czesc moich wykladowcow prowadzi rowniez zajecia na europeistyce(jakies 80%). Poziom jest taki jak na calym humanistycznym czyli niski.Z tego co wiem to na europeistyce sa rowniez zajecia po angielsku(np. MSP).Czesc wykladowcow jest spoko , a czesc troche komplikuje zycie, ale tak jest niestety wszedzie.Patrze na plan europeistyki to zajec nawet sporo.
Odp: Gdzie na studia? - 29/03/2007 23:57
Studiuje historie na US i powiem ze jest ciekawie. Wiele ciekawych spraw. Jest jedno ale - nielubisz czytac ksiązek to za żadne skarby nie idz na te studia. Uważam ze studia są łatwe. Gorzej zaczyna sie robic wtedy jak przyjdzie w jednym semestrze do napisania 9 prac. Ogólnie fajnie. Ostrzegam na Historii nie ma za duzo fajnych dziewczyn jesli ktos szuka w tym kierunku.
Odp: Gdzie na studia? - 30/03/2007 09:02
Ja studiuje Europeistyke na Krakowskiej z tym ze wieczorowo...ale i tak jest Las Vegas...wiadomo, że są ze dwa-trzy przedmioty przy ktorych trzeba usiasc i poczytac ale nie jest to wcale duzo Jak cos to zapraszam
Ty głupi jesteś cxzy z policji?
Jak zmienisz studia to idziemy gdzie razem
stary ze mna na studiach daleko zajdziesz, jestem(ciagle) na 1wszym roku a znam juz 3/4 wykladowcow w tym miescie, no i o polowie uczelni moge Ci powiedziec z wlasnego doswiadczenia
Przekonalem Cie?
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Zamierzam składać papiery na Europeistykę oraz Socjologie. Studiuję to ktos?? Prosiłbym pare zdań o tych kierunkach (ilość zajęć, poziom itp)
ja studiuje socjologie, obecnie IV rok, studia banalnie proste, ale odradzam... nudy, nudy i jeszcze raz nudy, idz na cos zyciowego,
dobry kierunek dla osob, ktore chca miec poprostu papier i troche czasu wolnego
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Odp: Gdzie na studia? - 30/03/2007 15:27
A ja studiuje prawo zaoczne jest całkiem znośnie zdałem pierwszą sesje. Dużo pomagają koleżanki może nie są ładne ale dają wiele materiałów. Jednak trzeba zajebiście dużo się uczyć
ja studiuje socjologie, obecnie IV rok, studia banalnie proste, ale odradzam... nudy, nudy i jeszcze raz nudy, idz na cos zyciowego,
Marudzisz Wcale nie jest tak nudno, tzn na zajeciach moze i jest ale poza nimi wiele sie dzieje
Ogolnie to mnie interesowal kierunek socjologii i kreca mnie te zajecia, dlatego polece Ci te studia
A ja studiuje prawo zaoczne jest całkiem znośnie zdałem pierwszą sesje. Dużo pomagają koleżanki może nie są ładne ale dają wiele materiałów. Jednak trzeba zajebiście dużo się uczyć
Który rok i grupa? Kobiety no fakt - po tej sesji kilka urodziwych u mnie odpadlo
Marudzisz Wcale nie jest tak nudno, tzn na zajeciach moze i jest ale poza nimi wiele sie dzieje
Ogolnie to mnie interesowal kierunek socjologii i kreca mnie te zajecia, dlatego polece Ci te studia
Cukrowa i Krakowska (część kierunków) raczej kształci rzesze bezrobotnch jesli chodzi o Polske. np takie kierunki jak Filozofia, Europeistyka, Historia i Pedagogika... masz tylko papier i nic wiecej.
Cukrowa i Krakowska (część kierunków) raczej kształci rzesze bezrobotnch jesli chodzi o Polske. np takie kierunki jak Filozofia, Europeistyka, Historia i Pedagogika... masz tylko papier i nic wiecej.
odezwal sie, twoj kierunek tylko ladnie brzmi, a takiego debila jak ty nigdzie do pracy nie przyjma ;p
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
A jak na europeistyce jest z językami obcymi bo prawdopodobnie zakończe przygodę z Politechnika Szczecińską i być może wybiore się na ten właśnie kierunek.
Ty głupi jesteś cxzy z policji?
Jak zmienisz studia to idziemy gdzie razem
stary ze mna na studiach daleko zajdziesz, jestem(ciagle) na 1wszym roku a znam juz 3/4 wykladowcow w tym miescie, no i o polowie uczelni moge Ci powiedziec z wlasnego doswiadczenia
Przekonalem Cie?
Helmut czyzbys byl zainspirowany filmem "Wieczny student"
absolutnie nie. Wieczny Student byłwiecznie na ostatnim roku
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757965268 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.