Też na początku tak sądziłem , bo tak było ogólnie cała szczecinska scena ze "stoprocent" dla mnie nie istniała ,ale nowa płytka Tonego jest dla mnie wielką niespodzianką na plus.Oczywiście są kawałki o seksie , marihuanie, ale dużo jest o zwykłym życiu , o hejterach , o pseudo trenerach B-Boy'ów którzy zarabiają hajs karząc skakać pajacyki na treningach. Ogólnie płytka opowiada o jego przeszłości plus o problemach życia codziennego.
Pozdrawiam.
... o pseudo trenerach B-Boy'ów którzy zarabiają hajs karząc skakać pajacyki na treningach...
w jakiej to piosence?
Ty umiesz tańczyć.. czy jakoś tak , przewinął się gdzieś tam ten wątek. Nie jestem jego fanem i nie słucham na okrągło więc nie pamiętam,ale to chyba to
Odp: Polski hip hop!!! - 17/10/2010 10:38
Konkretne ujęcia, ale zdecydowanie za mało. Brakuje dodatkowych ujęć i przez to klip jest nudny i w sumie troche bez energii, a powinno być dobrze, konkretnie, ostro. Nie jest. Szkoda też, że w taką dziwną stronę PMM poszło, pierwsza płyta była świetna, ta jest dla mnie słaba.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Opóźniona, ze względu na niespodziankę którą chcemy umieścić na płytce. Myślę ze 11 listopada jest terminem najbardziej prawdopodobnym... Pozdro dla wytrwałych, warto poczekać bo materiał jest szlifowany żeby nie było lipy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.