Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wspomnienia... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MTS.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6424 dni

Odp: Wspomnienia... - 03/01/2009 12:17

siedemnasty napisał:  
Napewno na forum nie ma kibica który był na mevzu Pogoń - Ruch w 1960r. ale może jest ktoś kto był na meczu Pogoń - Widzew Łódź 0-1 1983r.? a może rodzice któregoś z was byli? poprostu chciałbym usłyszeć jak to jest być na meczu Pogoni przy 35 tys. widowni, bo sobie nie wyobrażam;]

cierpliwości. sam zobaczysz :)

1973
Kibic
Na forum od 7699 dni

*

Odp: Wspomnienia... - 03/01/2009 14:05

siedemnasty napisał:  
Napewno na forum nie ma kibica który był na mevzu Pogoń - Ruch w 1960r. ale może jest ktoś kto był na meczu Pogoń - Widzew Łódź 0-1 1983r.? a może rodzice któregoś z was byli? poprostu chciałbym usłyszeć jak to jest być na meczu Pogoni przy 35 tys. widowni, bo sobie nie wyobrażam;]

Miałem wtedy zaledwie 10 lat także coś tam pamiętam ale "tak przez mgłę" ludzi było tyle że wpuszczali nawet na bieżnię,my (tzn. ja z Tatą) staliśmy za bramką od strony Twardowskiego... no i Smolarek chyba wtedy strzelił...

eF^
Kibic
Na forum od 7925 dni

*

Odp: Wspomnienia... - 03/01/2009 14:28

Pogoniarz73 napisał:  

siedemnasty napisał:  

Miałem wtedy zaledwie 10 lat także coś tam pamiętam ale "tak przez mgłę" ludzi było tyle że wpuszczali nawet na bieżnię,my (tzn. ja z Tatą) staliśmy za bramką od strony Twardowskiego... no i Smolarek chyba wtedy strzelił...

Zgadza się, ojciec mi kiedyś opowiadał że strzelił wtedy Smolarek senior a ludzi było tyle że przy liniach bocznych niektórzy stali - zresztą gdzieś kiedyś były fotki z tego meczu, nie jestem pewien ale chyba w książce ś.p. Krygiera.

Gucio
Kibic
Na forum od 7624 dni

Odp: Wspomnienia... - 03/01/2009 14:29

Pogoniarz73 napisał:  

siedemnasty napisał:  

i to jeszcze wbił piłke nosem...

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: Wspomnienia... - 03/01/2009 15:17

eF^ napisał:  
zresztą gdzieś kiedyś były fotki z tego meczu, nie jestem pewien ale chyba w książce ś.p. Krygiera.

Chyba to jest z tego meczu...

Obrazek jpg wstawiony na forum

SL
Kibic
Na forum od 6303 dni

Odp: Wspomnienia... - 03/01/2009 15:26

.Krzysiek napisał:  

eF^ napisał:  
zresztą gdzieś kiedyś były fotki z tego meczu, nie jestem pewien ale chyba w książce ś.p. Krygiera.

Chyba to jest z tego meczu...

Obrazek jpg wstawiony na forum

No mam nadzieje zobaczyć mecz Pogoni przy takiej widowni :D jak narazie to jest to tak prawdopodobne jak to że trafie szustke w totka...chociaż szustka w totka bardziej możliwa na dzień dzisiejszy

zch
Szymen
Kibic
Na forum od 6373 dni

**

Odp: Wspomnienia... - 03/01/2009 15:28
jupitery obwieszone ludźmi:) tata mi opowiadał jak ludzie siedzieli pare kroków od lini bocznej boiska, no i wiadomo ze wtedy byly lawki(badz ich brak) czyli bylo tak ze kazdy kto przychodzil mowil: posuń sie pan, posun sie pan, i na 4 miejscach siedzialo ze 6-7 ludzi :)

Castaway
Kibic
Na forum od 6733 dni

*

Odp: Wspomnienia... - 22/01/2009 13:54
propo wspomnień to wczoraj wpadło mi w ręce to : Muzzy może też ktoś to oglądał jako mały dzieciak :D 16 lat tego nie widziałem :D

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
1973
Kibic
Na forum od 7699 dni

*

Odp: Wspomnienia... - 01/02/2009 18:58
Pamięta ktoś serial o tym samuraju co wszystkich "wycinał"; Musashi Miyamoto bodajże,był tam też wątek o niewidomym mnichu Morito...
za małolata "zachłystywałem się" tym filmem,ciężko cokolwiek znaleźć a tych wszystkich produkcji z Musashim jest od groma (sprawdzałem na filmwebie i imdb)...

Bengoro
Kibic
Na forum od 6563 dni

Odp: Wspomnienia... - 01/02/2009 19:08

Animal. napisał:  
propo wspomnień to wczoraj wpadło mi w ręce to : Muzzy może też ktoś to oglądał jako mały dzieciak :D 16 lat tego nie widziałem :D

Tak pierwsze początki z językiem angielskim u mnie, właśnie z Muzzym :D

Ojczyzna – to wielki zbiorowy obowiązek.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6609 dni

Odp: Wspomnienia... - 09/02/2009 17:32
HE-MAN - pamiętacie ? "Na potęgę posępnego czerepu ! " :)

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
kuleK
Kibic
Na forum od 6996 dni

Odp: Wspomnienia... - 09/02/2009 18:02

DeeMeN. napisał:  

Pamiętam tą bajkę jak małolat byłem to leciała na RTL 7 chyba :)

Obrazek gif wstawiony na forum
Slim
Kibic
Na forum od 8262 dni

Odp: Wspomnienia... - 09/02/2009 19:09

Nestor napisał:  

DeeMeN. napisał:  

Rowniez pamietam ta baje :D calkiem niezla :) a pozniej dzieciaki lataly i krzyczaly przerobione wersjie (tak bynajmiej u mnie bylo) "na potege kuta.. niechsie stanie kielbasa ":D

Dzn
Kibic
Na forum od 7368 dni

Odp: Wspomnienia... - 11/02/2009 22:23

Nestor napisał:  

DeeMeN. napisał:  

wiecie gdzie można by znaleźć HE-MANa??

YAKIN
Kibic
Na forum od 7507 dni

Odp: Wspomnienia... - 11/02/2009 22:53

WooDoo napisał:  

Nestor napisał:  

DeeMeN. napisał:  

wiecie gdzie można by znaleźć HE-MANa??

hehe ja do dziś się zastanawiam co to był posępny czerep:D

POGOŃ 100% SZCZECIN
borsuk
Kibic
Na forum od 8829 dni

**

Odp: Wspomnienia... - 12/02/2009 20:03
To nie byla przypadkiem ta jaskina gdzie sie ta orlica chowala?:D

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
eF^
Kibic
Na forum od 7925 dni

*

Odp: Wspomnienia... - 12/02/2009 20:11

borsuk napisał:  
To nie byla przypadkiem ta jaskina gdzie sie ta orlica chowala?:D

' Zamek Posepnego Czerepu, w którym mieszka bogini-czarodziejka. He-Man musi ich bronić. A dlatego Posępny Czerep, bo jest w kształcie czachy '
;)

Mlody_86
Kibic
Na forum od 7612 dni

Odp: Wspomnienia... - 15/02/2009 12:36
Fajny filmik :)

MKS !
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Wspomnienia... - 25/04/2009 09:55
http://www.wykop.pl/ramka/173811/jak-to-kiedys-bylo-w-polsce

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
Kuba L.
Kibic
Na forum od 7403 dni

Odp: Wspomnienia... - 28/04/2009 01:11
Top One - Ole Olek :D

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757978463 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005