Miałem wtedy zaledwie 10 lat także coś tam pamiętam ale "tak przez mgłę" ludzi było tyle że wpuszczali nawet na bieżnię,my (tzn. ja z Tatą) staliśmy za bramką od strony Twardowskiego... no i Smolarek chyba wtedy strzelił...
Zgadza się, ojciec mi kiedyś opowiadał że strzelił wtedy Smolarek senior a ludzi było tyle że przy liniach bocznych niektórzy stali - zresztą gdzieś kiedyś były fotki z tego meczu, nie jestem pewien ale chyba w książce ś.p. Krygiera.
Napewno na forum nie ma kibica który był na mevzu Pogoń - Ruch w 1960r. ale może jest ktoś kto był na meczu Pogoń - Widzew Łódź 0-1 1983r.? a może rodzice któregoś z was byli? poprostu chciałbym usłyszeć jak to jest być na meczu Pogoni przy 35 tys. widowni, bo sobie nie wyobrażam;]
Miałem wtedy zaledwie 10 lat także coś tam pamiętam ale "tak przez mgłę" ludzi było tyle że wpuszczali nawet na bieżnię,my (tzn. ja z Tatą) staliśmy za bramką od strony Twardowskiego... no i Smolarek chyba wtedy strzelił...
i to jeszcze wbił piłke nosem...
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
zresztą gdzieś kiedyś były fotki z tego meczu, nie jestem pewien ale chyba w książce ś.p. Krygiera.
Chyba to jest z tego meczu...
No mam nadzieje zobaczyć mecz Pogoni przy takiej widowni jak narazie to jest to tak prawdopodobne jak to że trafie szustke w totka...chociaż szustka w totka bardziej możliwa na dzień dzisiejszy
Odp: Wspomnienia... - 03/01/2009 15:28
jupitery obwieszone ludźmi tata mi opowiadał jak ludzie siedzieli pare kroków od lini bocznej boiska, no i wiadomo ze wtedy byly lawki(badz ich brak) czyli bylo tak ze kazdy kto przychodzil mowil: posuń sie pan, posun sie pan, i na 4 miejscach siedzialo ze 6-7 ludzi
Odp: Wspomnienia... - 01/02/2009 18:58
Pamięta ktoś serial o tym samuraju co wszystkich "wycinał"; Musashi Miyamoto bodajże,był tam też wątek o niewidomym mnichu Morito...
za małolata "zachłystywałem się" tym filmem,ciężko cokolwiek znaleźć a tych wszystkich produkcji z Musashim jest od groma (sprawdzałem na filmwebie i imdb)...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757978463 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.