Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 14/02/2008 17:52
z racji że nie mamy sponsorów poszukuje ludzi które ewentualnie wydrukowały plakaty promujące by je w jak największej ilości miejsc powiesić, może uda się nawet z racji tego że to akcja społeczna uprosić dyrektorów z SPA Dąbie, SPA Klonowica, MZK, i SPPK by nie pobierali opłaty musimy się starać by to wygrać
Z "kreatywnymi dla Szczecina" (akcja ICE - plakaty w komunikacji) skontaktowałem się, ale przesłali wyłącznie emaila z danymi spółek komunikacyjnych w Szczecinie. Czekam na odzew jak rozwiązali kwestie finansowania, a może po prostu mają tak duże fundusze
myślę że jakbyśmy wszyscy słali do SPAx2, SPPK, MZK maile to by może odpuścili a tak zostają nam przystanki,reklamy i inne takie na które można by ponaklejać
a kreatywnych dla Szczecina wspiera pewnie SPAx2, SPPK, MZK dlatego dają stąd loga na plakatach też moglibyśmy o tym pomyśleć
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 14/02/2008 18:42
Dobra słuchajcie niema co się opieprzać. Na dzień dzisiejszy w naszym profilu NK jest ponad 4600 osób, ale to mimo wszystko nadal za mało żeby rozpromować akcje. Proponuje nie zaprzestawać wysyłania krótkiego info o akcji na gg tak jak to wcześniej robiliśmy. Generalnie do ludzi od 15 do 25 roku już zostały wysłane informacje o akcji. Myślę że ogółem drogą indywidualną wysłaliśmy tego z około 20 tyś. Proponuje nastawić się teraz na ludzi od 26 roku życia do 30 jesli chodzi o wiadomosc wysylana na gg. W profilu na Naszej klasie dzis tez dodamy sporo osob. Kto moze zalatwiać rozwieszanie plakatów to niech to robi ( z komunikacją będzie ciężko).
Co do MM Szczecin to jak dla mnie zamiast pisac o głupotach typu w x miejscu zaparkował samochód i było 0,5 metra przejscia dla pieszych przez co komuś skoczyła gula (zreszta mam wrażenie że co drugi artykuł na tym portalu jest tego pokroju) to powinni wlasnie wziąśc się za promowanie takich akcji i objąć nad nią jakiś patronat. Niestety poziom szczecińskich gazet mamy marny i trzeba się wszędzie prosić żeby napisali coś o tym, bo nie wiele osób czuje że to jest po prostu świetna akcja przez którą nawet sam taki portal mm Szczecin mógłby się wypromować (patrz Gazeta Świętojańska w Gdyni). Zobaczymy co z tego będzie dalej w każdym bądź razie robimy swoje i głosujemy, namawiamy itd.
Edit: TEraz zauwazyłem że na stronie głównej mm Szczecin jest artykuł o akcji. Oczywiście jest to stary artykuł przeklejony do najnowszych aktualności. Szkoda tylko że im się nie chciało go zaktualizowac, bowiem jest w nim napisane że mamy 10 miejsce, ale grunt ze coś w ogóle jest!
Ps. Ktoś chciałby powysyłac zaproszenia do osób:
27 lat
28
29
30
??
Jak ktoś ma chęć to niech napisze tutaj Ja biore na siebie okoliczne wioski typu Wołczkowo, Gardno, czesc Gryfina
Musimy teraz ruszyć z kopyta!
Ostatnio edytowany przez: IS, 14 lutego 2008, 19:16 [6 raz(y)]
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 15/02/2008 08:54
W temacie komunikacji miejskiej proponuję rozwiązać ten "problem" poprzez władze miasta. Skoro wspierają akcję (wiadomość na www.szczecin.pl) wydaje mi się, że odpowiednie osoby mogłyby wpłynąć na decyzje spółek komunikacji miejskiej. Jestety to nie wypali, to można zaproponowac projekt plakatu na którym umieścimy loga poszczególnych spółek jako wspierających akcje.
Ja niestety nie mam zbyt dużo czasu ze względu na pracę, ale od wtorku to się zmieni :-)
Wydaje mi się, że powinniśmy zacząć myśleć już o marcowym głosowaniu, tzn. obmyśleć jakiś konkretny plan działania. Jednak wszelkie sugestie, proponuję przenieśc poza forum. Wg mnie najlepiej zwrócić się z tym do narodowca. Ewentualnie napiszcie na maila: [email protected], codziennie tam zaglądam ;-)
Tak więc knujemy, kombinujemy a być może uda się wymyślić coś ciekawego.
Pozdrawiam.
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 17/02/2008 19:06
Ciężko nam coś idzie to przeskakiwanie Izmiru, ale za to Novi Sad tez utknął za nami. W każdym bądź razie dużo ludzi głosuje na nasze miasto no i nasz profil na NK też się powieksza (już okolo 7 tyś osób)
Dobrze rozumiem, ze od 29 lutego glosowanie na dwa z 20 nominowanych do dzikiej karty miast zaczyna sie od nowa??
Regulamin nie jest zbyt precyzyjny w tej kwestii...
Ostatnio edytowany przez: Kuba L., 18 lutego 2008, 00:42 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983225 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.