Odp: Śmieszne zdjęcia - 20/05/2006 16:10
Jay - J - zwykły pacan z Ciebie i tyle ( przepraszam za wyrazenie, ale juz tylko w ten sposob moge sie krotko odniesc tak zeby nie zasmiecac tematu. Moj nr gg 9374416 wiec jak coś to się odezwij. Korzystając z okazji chcialbym przeprosić oficjalnie na forum Shee za wypowiedzi pod jej adresem ( wczesniejsze posty ), źle Ciebie oceniłem.
Ostatnio edytowany przez: IS, 20 maja 2006, 16:18 [1 raz(y)]
Dobra, lepiej idz spojrz w lustro jak Ty wygladasz, chlopak sie najebal i tyle. Gdybysmy tak powyciagali rozne zdarzenia, zdjecia itp. ludzi z ich przeszlosci, to kazdy by musial sie wstydzic za siebie, wszystkich i przed wszystkimi... Wstydzic sie mozna jedynie za jego dzialalnosc jako ministra, ale nie za jego morde i czasy szkoly sredniej
Na pewno jak sie narabie nie bede sie pchal do paparazzich zeby mi zdjecie strzelili. Ale jak wspomnialem wczesniej chodzi mi o to ze byl na okladce "Polityki", a nie na byle jakim zdjeciu, to tyle.
Narodowiec - chetnie porozmawiam, ale waz slowa. Ja Ciebie nie obrazalem.
Ostatnio edytowany przez: Jay-J, 20 maja 2006, 18:28 [1 raz(y)]
Odp: Śmieszne zdjęcia - 20/05/2006 18:27
sorka ze sie wtracam..... ale takie male pytanie... czy przeszlosc czlowieka <ktory byl tak jak minister kibolem> skresla go na cale zycie to po pierwsze... po 2 czy jezeli bys wiedzial ze sobie poradzisz i bedziesz potrafil zarzadzac ministerstwem to dlatego ze byles kibicem to nie przyjmiesz tego ?? a po 3 najpierw niech pokaze co potrafi a nie skresla sie go od razu bo byl kibicem walna mu ktos fotke.... paranoja w tej Polsce
Na tej fotce wyglada nawet nie jak kibol, tylko jak blazen. Wstyd mi ze moj kraj ma takich ministrow jak on.
Dobra, lepiej idz spojrz w lustro jak Ty wygladasz, chlopak sie najebal i tyle. Gdybysmy tak powyciagali rozne zdarzenia, zdjecia itp. ludzi z ich przeszlosci, to kazdy by musial sie wstydzic za siebie, wszystkich i przed wszystkimi... Wstydzic sie mozna jedynie za jego dzialalnosc jako ministra, ale nie za jego morde i czasy szkoly sredniej
Na pewno jak sie narabie nie bede sie pchal do paparazzich zeby mi zdjecie strzelili. Ale jak wspomnialem wczesniej chodzi mi o to ze byl na okladce "Polityki", a nie na byle jakim zdjeciu, to tyle.
Narodowiec - chetnie porozmawiam, ale waz slowa. Ja Ciebie nie obrazalem.
I co sam sobie zrobił te zdjecie na okladke polityki czy jak - weź człowieku co ty opowiadasz, jakie to ma znaczenie na jakiej okladce był, moim zdaniem na pewno był wtedy podjarany czymś takim - sam jak bym był w tym wieku ( licealnym ), pewnie jeszcze bym pokazywal kolega zdjecie z okladki polityki, dzisiaj jest to inny czlowiek ma kompetencje do rzadzenia jest wykształcony i tworzy swoj resort od podstaw. Koniec juz tej dyskusji!!! To nie jest temat od tego.
Ps. Od teraz jak ktos chce odpowiedziec to niech odpowie w topicu o polityce.
Odp: Śmieszne zdjęcia - 14/06/2006 17:14
Mało śmieszne to są te głupie komentarze, a temat jest do wklejania fotek a nie od dyskusji na 15 postow dotyczacych jednego zdjęcia.
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.