Odp: The Crims - 04/02/2005 00:05
dało by sie ja juz w tej chwili sie zgadzam !! tylko jeszcze musisz gadac z "mksmksmks" taki nick ma w grze a na forum ma nick _K_I_S_I_E_L_ jaki masz nick w gierce ??
[cytat=Czarny85]... co do permena czy jak on sie zwie jak troche polepsza mi sie statystyki to trzeba bedzie go wyzwac na pojedynek
No dawaj leszczu jak taki cfany jestes, CIOTA .
buhahahahahah to tylko wirtualny swiat pajacyku,jak jestes ze Szczecian powiedz mi to w twarz leszczu.
ach ten internet .... sam powiedziales ze to tylko internet wiec nie napinaj sie tak[/cytanie nie mam zamiaru sie napinactylko Ci odpisalem to Ty pierwszy mnie zbluzgales ale widocznie jakies kompleksy masz...
[cytat=Czarny85]... co do permena czy jak on sie zwie jak troche polepsza mi sie statystyki to trzeba bedzie go wyzwac na pojedynek
buhahahahahah to tylko wirtualny swiat pajacyku,jak jestes ze Szczecian powiedz mi to w twarz leszczu.
ach ten internet .... sam powiedziales ze to tylko internet wiec nie napinaj sie tak[/cytanie nie mam zamiaru sie napinactylko Ci odpisalem to Ty pierwszy mnie zbluzgales ale widocznie jakies kompleksy masz...
pewnie jestem zakompleksionym gowniarzem, ktory napina sie na internecie, nie to co Ty wielki wyjazdowicz i chuligan, przepraszam ze w ogole osmielilem sie cos napisac do Ciebie.
pewnie jestem zakompleksionym gowniarzem, ktory napina sie na internecie, nie to co Ty wielki wyjazdowicz i chuligan, przepraszam ze w ogole osmielilem sie cos napisac do Ciebie.
dobre rozwijasz sie hmmm nie pamietam zebym kiedys twierdzil ze jestem "wielkim wyjazdowiczem i chuliganem"bo nie jestem a jak cos piszesz moglbys chociaz napisac skad jestes .dla mnie koniec jak cos chcesz to podbij na gg.
Odp: The Crims - 04/02/2005 07:37
To co z tym gangiem Pogońiarskim? Po starej znajomości mozecie mnie wziąść pod swoje skrzydła...aktualnie siedze do 15.30...
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: The Crims - 04/02/2005 11:27
Beton ziom jak bede miał respecta 50 to normalnie wpadne do ciebie do gangu ale narazie mam 13 wiec nie dam rady ale pozdro dla Gangu Pogoń Szczecin Hooligans ..... Moj nick to Ziombello Grajcie Grajcie i dziweczki se zgarniajcie pozdro....
Odp: The Crims - 04/02/2005 11:59
ej ide po dziweczke ... tylko jak ona ma przyjsc ? musze siedziec w punbie czy tam gdzie do wyboru sa ? ;/ zadne dziwki mnie nie kochaja
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.