Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Gdzie w Szczecinie na balety? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kibic24
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7319 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 12:13
moze te koszulki to ostrzerzenie dla potencjalnych agresorow, choc takze ktos mogl byc na paru treningach dostal koszulke i juz mysli ze jest baginskim lub linke :)oni watpie zeby nosili takie koszulki na balety :)sama twarz wystarczy zeby ktos sie bal podejsc czasem :)

seeedzik
Kibic
Na forum od 7960 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 16:09
hyhyhy, tak troche odbiegajac od tematu baletow, co do tych koszulek to po tym co zobaczylem w piatek po prostu wielkie rotfl, bylem na Rap Time we Wroclawiu w hali ludowej (notabene zajebistych pare koncertow (HG i gromkie "Chwdp" wykrzyczane przez jakies 3 tys ludzi :D, K44 + Gutek czy Ostry)) i jedna z "gwiazd" byl znany reprezentant biedy z Poznania, czyt. dla niewiedzacych Rychu Peja w koszulce jesli dobrze dojrzalem Taekwondo (czy tam jak sie to pisze :D) po prostu jest z kogo brac przyklad :D

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
crls
Kibic
Na forum od 7664 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 16:17

seeedzik napisał:  
hyhyhy, tak troche odbiegajac od tematu baletow, co do tych koszulek to po tym co zobaczylem w piatek po prostu wielkie rotfl, bylem na Rap Time we Wroclawiu w hali ludowej (notabene zajebistych pare koncertow (HG i gromkie "Chwdp" wykrzyczane przez jakies 3 tys ludzi :D, K44 + Gutek czy Ostry)) i jedna z "gwiazd" byl znany reprezentant biedy z Poznania, czyt. dla niewiedzacych Rychu Peja w koszulce jesli dobrze dojrzalem Taekwondo (czy tam jak sie to pisze :D) po prostu jest z kogo brac przyklad :D

co do Rycha, to brechtalem jak go kiedys zobaczylem w tv w skrocie z jakiegos koncertu. odjebany od skarpet po szyje, wartosc ciuchow pewnie nie byla mniejsza niz 1000zl i te slowa przez niego spiewane: "...reprezentuje biede..." itp. :D:D:D mocny koles, ale troche glupio to wygladalo. Za bardzo sie typ teraz obnosi z kasa, bo moze kidys i byl biedny

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
P_S
Kibic
Na forum od 7612 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 16:31

wapp napisał:  
moze te koszulki to ostrzerzenie dla potencjalnych agresorow, choc takze ktos mogl byc na paru treningach dostal koszulke i juz mysli ze jest baginskim lub linke :)oni watpie zeby nosili takie koszulki na balety :)sama twarz wystarczy zeby ktos sie bal podejsc czasem :)

Albo kupili na ryneczku :D. Teraz jakos coraz wiecej osob nosi tego typu ubrania, wiec albo mamy tylu trenujacych albo poprostu nowa moda sezonowa.

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7583 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 17:17

crls napisał:  

seeedzik napisał:  

co do Rycha, to brechtalem jak go kiedys zobaczylem w tv w skrocie z jakiegos koncertu. odjebany od skarpet po szyje, wartosc ciuchow pewnie nie byla mniejsza niz 1000zl i te slowa przez niego spiewane: "...reprezentuje biede..." itp. :D:D:D mocny koles, ale troche glupio to wygladalo. Za bardzo sie typ teraz obnosi z kasa, bo moze kidys i byl biedny

Kiedyś był biedny, ale to, że teraz nosi droższe ciuchy to nie znaczy, że nie reprezentuje biedy... Też mu się coś od życia należy. Swoje przecierpiał chłop...

Szczecińska albo żadna!
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7822 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 18:15
Koncert HG jest chyba 1.12 jak sie nie myle..

A niedlugo otwieraja CROSSED po remonciku. Dziecko Neuroshocked. 3 grudnia dokladnie.

Main stage:
- Zebedee (Trackheadz, Restless Natives, Highwire, Stay Up Forever / Londyn)
- Poziom X (www.poziom-x.com / Warszawa)
- Andy K (Evolution / Gorzów Wlkp.)
- Chris Da Break (Neuroshocked / Szczecin)
- Droptech (Neuroshocked / Szczecin)
- Elephant (Neuroshocked / Szczecin)
- Eddy Volcano (Szczecin)
- 2fast4you (Bielefeld / Szczecin)

Blue room:
Specjalny klimatyczny wystrój goa trance (Pulsar Trance Formation)
- Epix (Pulsar TF / Warszawa)
- Embrion (Pulsar TF / Warszawa)
- Eddy Volcano
- 2fast4you
- Droptech
- Elephant

Start: 22.00
Wstęp: 20zł

Wedlug mnie impreza zapowiada sie obiecujaco.

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7685 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 18:16
posluchaj troche Rycha zanim go pocisniesz :] polecam utwor "Reprezentuje Biedę", ktory dedykowany jest wlasnie dla takich krytykantow jak Ty...
a co do koszulek - jednemu sie podobaja innemu nie, rzecz gustu, a jak ktos lubi to niech nosi, a jak cos to zawsze Pionas mozesz sprawdzic umiejetnosci tych Chlopakow jesli tak bardzo Ci przeszkadza jak kto sie ubiera...

AlterB
Kibic
Na forum od 7607 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 18:47

^Bartek napisał:  
...a co do koszulek - jednemu sie podobaja innemu nie, rzecz gustu, a jak ktos lubi to niech nosi, a jak cos to zawsze Pionas mozesz sprawdzic umiejetnosci tych Chlopakow jesli tak bardzo Ci przeszkadza jak kto sie ubiera...

oj Bartek, jak dla mnie bzdure wpisaleś...

Mick
Kibic
Na forum od 7992 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 20:46

domel napisał:  
mam pytanko. mam skończone 16 lat i chce iść na balety z prawdziwego zdarzenia. do jakiego klubu mnie wpuszczą? i gdzie będe mógł się dobrze wyszaleć? ( oprócz Soho)

na 100% wejdziesz do Alchemii :D (stara aurora etc.) ale ogolnie to nie polecam chyba ze idziesz wieksza ekipą znajomych..

Obrazek jpg wstawiony na forum
Ziomall
Kibic
Na forum od 8060 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 20:53
Co do Baila - lokal calkiem ok brak szczeniakow:) Chociaz mozna sie doagdac i wpuszcza nawet 17-latka:), jesli jest zorganizowana impreza typu urodziny i zostawi sie troszke $ . Wszedl tak moj brat po krotkiej dyskusji z jakims kierownikiem sali. Z tego co pamietam przed wyajzdem oprocz Bala, opalaclo sie pojsc do Trezora i Rockera, ewentualnie Ellite.

Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7953 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 20:54

Mick napisał:  

domel napisał:  
mam pytanko. mam skończone 16 lat i chce iść na balety z prawdziwego zdarzenia. do jakiego klubu mnie wpuszczą? i gdzie będe mógł się dobrze wyszaleć? ( oprócz Soho)

na 100% wejdziesz do Alchemii :D (stara aurora etc.) ale ogolnie to nie polecam chyba ze idziesz wieksza ekipą znajomych..

sa dymy ? a jak z muza?

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
kibic24
Kibic
Na forum od 7319 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 21:05
co do koszulek peji to z tego co wiem to trenuje lub trenowal on jakies judo itd. wiec leszczem napewno nie jest ,wiec chyba ma prawo takie koszulki nosic a co do biedy , to w co mial sie ubrac ,w worek na ziemniaki ?ja tam go lubie zajebiscie

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7685 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 22:44

SHPU napisał:  

a jak dla mnie bardzo madry ten moj post, rzecz gustu - tak samo jak z koszulkami ;)
p.s. Kiedy HG i gdzie w Szczecinie?

seeedzik
Kibic
Na forum od 7960 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 23:01

wapp napisał:  
co do koszulek peji to z tego co wiem to trenuje lub trenowal on jakies judo itd. wiec leszczem napewno nie jest ,wiec chyba ma prawo takie koszulki nosic a co do biedy , to w co mial sie ubrac ,w worek na ziemniaki ?ja tam go lubie zajebiscie

leszczem nie jest, szczegolnie patrzac jak wyrosl, pamietam ze starych teledyskow ze to taki maly drobny Rysiu byl, a teraz to juz dosyc szeroki Rychu sie zrobil :D co do prawa noszenia, jak juz zostalo napisane kwestia gustu, skoro lubi obnosic sie z tym ze trenuje jego sprawa, napisalem tylko anegdotke, mi sie to nie podoba innym sie podoba, kwestia gustu, co do samego Peji jak dla mnie ktos kto utozsamia sie ze swoimi tekstami pokroju "reprezentuje biede" nie powinien bedac w wawie spac w sheratonie tudziez o 3 w nocy dzwonic do menagera zeby mu dziwki zalatwil (wypowiedz Latkowskiego, w sumie to tak 50-50 prawdziwa :D bo sie panowie nie lubia za bardzo :], ale w kazdej plotce jest ziarno prawdy ), ale to tak na moj gust :]
PS styknie bo sie temat rozmywa a mialo byc o baletach :]

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
mem
Kibic
Na forum od 7694 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 23:29

^Bartek napisał:  

SHPU napisał:  

a jak dla mnie bardzo madry ten moj post, rzecz gustu - tak samo jak z koszulkami ;)
p.s. Kiedy HG i gdzie w Szczecinie?

Jak byłem w Schodach na koncercie Projektantów to pisało na takim małym plakacie, że 1.12.2005 - Klub Schody, wjazd 16zł (jak pamięcią sięgam). Tylko czuje, że to chyba nie wypaliło dlatego nie ma żadnych plakatów na mieście...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
kibic24
Kibic
Na forum od 7319 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 29/11/2005 09:38
a wg mnie Bartek madrze napisal, wiesz latkowski to nie jest osoba obiektywna,jak znasz jego tworczosc to wiesz pewnie jaka ma opinie w swiecie kibicow ,co do wielkosci do z wiekiem kazdy staje sie czy to ciezszy czy bardziej meski ,myslisz ze pudzianowski od dawna jest taki duzy ? nie :)

Praga Płd
Kibic
Na forum od 7293 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 29/11/2005 10:36

wapp napisał:  
a wg mnie Bartek madrze napisal, wiesz latkowski to nie jest osoba obiektywna,jak znasz jego tworczosc to wiesz pewnie jaka ma opinie w swiecie kibicow ,co do wielkosci do z wiekiem kazdy staje sie czy to ciezszy czy bardziej meski ,myslisz ze pudzianowski od dawna jest taki duzy ? nie :)

Mialem okazje poznac Latkowskiego. Jest to facet naprawde madry i w miare obiektywny. Bierze sie za takie tematy , ze balansuje na granicy ryzyka. Juz nie raz mial wjazd na chate jak nie UOP to chlopakow z miasta. A jesli chodzi o "Klatke" to sam przyznal ,ze wzial sie za cos o czym nie mial i nigdy nie bedzie miec pojecia.Strzelil sobie na wlasne zyczenie samoboja.

WYCHOWANY NA POGONI
Mateusz
Kibic
Na forum od 7267 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 30/11/2005 22:06
Kto wie co to za miejsce " KUBUŚ" i jak tam jest jak ktoś był pozdro ....

Obrazek gif wstawiony na forum
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7685 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 30/11/2005 23:08
znacie jakas dobra sale do wynajecia na 18-stke? tak zeby mozna bylo swoj alko i zeby ogolnie nie bylo tam czego rozjebac :P nie no swiruje, szukam jakiejs dobrej miejscowki...

Zbylu
Kibic
Na forum od 7324 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 30/11/2005 23:19

eJay napisał:  

domel napisał:  

Mysle, ze do Baila moga Cie wpuscic:) Jak jestes wyrosniety to moze nawet do Elite, o ile trafisz na spokojnych bramkarzy:) A tak to kiedys byla Hypnoza (syf, ale sie chodzilo), teraz ją zamkneli.

na Baila nie ma szans...mysle ze Soho bedzie Ok

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757972197 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.23 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005