Szkoły językowe - 28/08/2009 14:05
Jakie szkoły polecicie? Głównie jezyk niemiecki.
- cena
- poziom nauczania
- liczba godzin w tygodniu
- ilosc osob w grupie
Odp: Szkoły językowe - 15/09/2009 18:56
W takim razie i ja się podłącze pod temat, gdzie najlepiej pod względem cena-jakość uczą języka hiszpańskiego. Wiem o Academia Salamanca, że uczą dobrze ale trochę drogo u nich, znajdę coś tańszego z równie dobrym poziomem nauczania?
Odp: Szkoły językowe - 15/09/2009 20:48
Ja chodzę na angielski do Speak up. Powiem szczerze: trzeba mieć dużo samokontroli żeby tam chodzić. Sami wybieracie sobie zajęcia z nauczycielem, na kompie etc. Osób w grupie na zajęciach jest max 8. Jest dosyć drogo, ale fajnie dla ludzi co mają np. zmianową pracę.
Jak by ktoś się chciał tam zapisać to niech da znać wcześniej to ja go zgłoszę, za to jes nagroda, którą podzielimy sie na pół
Szkoła bardzo fajna - na plus nauczyciele, elastyczne godziny (sam sobie rezerwujesz tydzień w tydzień np. przez internet), ciekawe zajęcia, fajny kurs multimedialny.
Gdyby ktoś chciał się zapisać napiszcie na gg (podane w profilu).
Ostatnio edytowany przez: eF^, 9 grudnia 2010, 20:20 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983674 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.