Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Dobry lekarz w Szczecinie. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6303 dni

Dobry lekarz w Szczecinie. - 10/11/2008 13:46
Mam pytanie. Nie jestem ze Szczecina a szukam dobrego dermatologa i stomatologa z tego maiasta. Może znacie jakiś zaufnych? troche to ważne.

zch
A..
Kibic
Na forum od 8440 dni

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 10/11/2008 14:37
Dobry stomatolog jest na ul. Asnyka jest to dokładnie na wysykości przedostatniego przystanku tramwajów 2 i 12 na Niebuszewie. Gabinet nazywa się Dentex i tam pracuje p.Jacek. Do niego sie zgłoś i powinno być dobrze.

SL
Kibic
Na forum od 6303 dni

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 10/11/2008 14:48

Ali napisał:  
Dobry stomatolog jest na ul. Asnyka jest to dokładnie na wysykości przedostatniego przystanku tramwajów 2 i 12 na Niebuszewie. Gabinet nazywa się Dentex i tam pracuje p.Jacek. Do niego sie zgłoś i powinno być dobrze.

No to dzieki

zch
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7467 dni

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 10/11/2008 15:03
Również polecam pana Jacka bardzo dobry dentysta a co do dermatologa to polecam Dr Marię Strokowską gabinet przy ulicy ul. Wąska 1 a lok. 1.
Jakieś szczegóły to zapraszam na priv

Castaway
Kibic
Na forum od 6733 dni

*

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 07/10/2011 15:22
odkopałem stary temat żeby pytanie nie zginęło w ogórku. Chciałbym zaopatrzyć się w szkła kontaktowe - najlepiej miesięczne. Wiem, że trzeba wczesniej przeprowadzić badania itp, ale jaka jest cena takiej przyjemności? Poleci ktoś jakiegos dobrego optyka w Szczecinie?

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Paweł85
Kibic
Na forum od 7157 dni

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 07/10/2011 15:45

Wilk. napisał:  
odkopałem stary temat żeby pytanie nie zginęło w ogórku. Chciałbym zaopatrzyć się w szkła kontaktowe - najlepiej miesięczne. Wiem, że trzeba wczesniej przeprowadzić badania itp, ale jaka jest cena takiej przyjemności? Poleci ktoś jakiegos dobrego optyka w Szczecinie?

Ja kilka lat temu chodziłem do dr Michalaka na Majowym http://www.optyk-okulista.szczecin.pl/, lekarz godny polecenia. Pamiętam, że musiałem "trenować" zakładanie soczewki na oko, dobierany był również rozmiar soczewki. Koszt wizyty tak jak za każdą wizytę kontrolną ok. 25-30 zł. Wówczas dostałem również za darmo zestaw soczewek mięsięcznych wraz z płynem do testowania, czy będę się dobrze czuł w soczewkach.

Dawno jednak u niego nie byłem, kupuję soczewki w Optyk Trendy (http://www.optyktrendy.pl/), mają kilka salonów w różnych punktach miasta. Wydaje mi się, że cenowo mają najatrakcyjniejszą ofertę w Szczecinie, 6 sztuk miesięcznych soczewek B&L Pure Vision to wydatek około 90 zł.

Ostatnio edytowany przez: Paweł85, 7 października 2011, 15:51 [2 raz(y)]

Cywil
Kibic
Na forum od 7427 dni

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 07/10/2011 16:10
Ja Polecam Doktora Dariusza Łąka (przyjmuje na ul. Odzieżowej). Jeśli zaś chodzi o soczewki to odradzam kupowanie w normalnych sklepach/salonach bo tam jest drogo. Ja kupuję na http://www.bezokularow.pl/ i jestem zadowolony - przystępne ceny, promocje dla stałych klientów, punkty Payback jeśli ktoś ma kartę...

Castaway
Kibic
Na forum od 6733 dni

*

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 07/10/2011 17:39
a moge pójśc np do Vision express i tam też załatwią takie badanie i dobiore sobie szkła od ręki?

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Kropek
Kibic
Na forum od 6910 dni

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 07/10/2011 18:02
Ostatnio znajoma okulistka mówiła, że Vision Express jest raczej średni.

Plum
Kibic
Na forum od 7744 dni

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 07/10/2011 18:03

Wilk. napisał:  
a moge pójśc np do Vision express i tam też załatwią takie badanie i dobiore sobie szkła od ręki?

Hej, w Vision zrobisz sobie takie badania na miejscu - co do samych soczewek, to może się zdarzyć, że po badaniu w salonie, dobraniu iyp. będziesz musiał poczekać kilka dni na odbiór, aż sprowadzą odpowiednie soczewki, bo nie zawsze mają soczewki dopasowane do konkretnej wady.
Pamiętam też, że kiedyś w Vision była jakaś promocja, że dostawałeś kartę na której spisywali Twoje zakupy soczewek i płynu do nich i z aktórymś razem dostawało się całkiem fajny rabat na kolejny zakup.

Sam na szczęście soczewek nie noszę, ale moja dziewczyna kupuje w Vision i jest zadowolona z ich usług. Co jakiś czas przysyłają jakieś zniżki i rabaty [:

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Castaway
Kibic
Na forum od 6733 dni

*

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 07/10/2011 18:16
to mam jeszcze jedno pytanie odnosnie samych szkieł. Bo widze ze na stronach jest pełno firm ale sa jakieś dobre/sprawdzone/popularne, czy to po prostu kwestia gustu i ceny?

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7695 dni

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 07/10/2011 19:00

Wilk. napisał:  
to mam jeszcze jedno pytanie odnosnie samych szkieł. Bo widze ze na stronach jest pełno firm ale sa jakieś dobre/sprawdzone/popularne, czy to po prostu kwestia gustu i ceny?

Heh badania... założyłem soczewki jak wybyłem na narty, bo była taka konieczność i od ponad 2 lat noszę je bezproblemowo. Zaopatruję się sam w necie, kupuję miesięczne, a spokojnie 2 miesiące czy nawet dłużej je można nosić. Kwestia kiedy zaczniesz odczuwać dyskomfort. Używam soczewek firmy Soflens i z czystym sercem mogę Ci je polecić:)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Castaway
Kibic
Na forum od 6733 dni

*

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 07/10/2011 19:36
w takim razie juz jakąś wiedze na ten temat mam :) wielkie dzieki za wszystkie informacje :)

Maxvell
Kibic
Na forum od 5937 dni

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 07/10/2011 22:24

Wilk. napisał:  

Jeśli chodzi o soczewki/ płyn do nich to kupuję na allegro u zaufanego dostawcy. Są one takie same jak w salonie u mojego optyka, ale można zaoszczędzić trochę kaski.
Nie wiem jakie będziesz miał te soczewki (firma), ale osobiście mogę polecić tutaj: http://allegro.pl/show_user.php?uid=8794477.

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Kostek
Kibic
Na forum od 5807 dni

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 03/11/2011 12:49
Poleci ktoś jakiegoś dobrego ortopede??

Dopóki walczysz jesteś zwycięzca.
Radziu
Kibic
Na forum od 6956 dni

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 03/11/2011 12:57

Kostek napisał:  

Kozerawski, ja miałem problemy z kolanem. W sumie to nie mam ACL. Tylko, że on przyjmuje bodajże w Stargardzie, ale gościu konkret, jest ordynatorem w Zdunowie.

Safe
Kibic
Na forum od 7666 dni

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 03/11/2011 13:23
Jeżeli chodzi o soczewki, płyny i wszystko co z oczami związane to od jakiś 2 lat zamawiam z tej strony i jestem zadowolony. Zawsze szybka i sprawna przesyłka, bez pomyłek, a jeżeli taka się zdarzy, to nie ma najmniejszego problemu z załatwieniem tego.

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Mick
Kibic
Na forum od 7993 dni

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 03/11/2011 14:04

Kostek napisał:  

Jak chcesz prywatnie to do "Domu Lekarskiego" wybierz się. Z tych lepszych to Paprota, Kominiak i Ferenc. Kominiak robił mojej matce artroskopie łąkotki i rekonstrukcje wiązadeł krzyżowych, a Ferenc mi składał kolano i obu mogę polecić.

Robią też w Zdunowie, ale ciężko się dostać. Także 120zł za pierwszą wizytę, 100zł za kolejne sobie życzą.

Można przejść się obok wejścia do cerfura-turzyn jest wejście lub za Krzekowem (nie pamiętam dokładnie ale google podpowie jak coś :))

Obrazek jpg wstawiony na forum
hedorka
Kibic
Na forum od 7930 dni

*

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 04/11/2011 23:24
Polecam "Dom Lekarski" i Ferenca. - 3 razy mnie już "składał" a ostatni raz we wrześniu br. Mogę go polecić z czystym sumieniem. Co do postu wyżej - chodzi o Modrą 86a :)

Quod Me Nutrit Me Destruit
Kostek
Kibic
Na forum od 5807 dni

Odp: Dobry lekarz w Szczecinie. - 11/03/2012 17:34
Wie ktoś gdzie w Szczecinie szybko zaktualizuje książeczke sanepidowską??

Dopóki walczysz jesteś zwycięzca.
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757977243 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005