Szczecin 2016 Europejska Stolica Kultury - 01/02/2008 15:51
"Firma produkująca Monopoly ogłosiła konkurs na rzeczywiste nazwy miast które znajdą się na planszy wyżej wymienionej gry. Jakie będą to nazwy zależy od samych internautów. Producent zaproponował listę 67 miast świata. Na planszy znajdzie się jednak tylko 20 z nich. Pozostałe miasta mają szansę ubiegać się o miejsce na zasadzie tzw. dzikiej karty która w końcowym etapie głosowania zostanie przyznana tylko dwóm miastom. Wśród polskich miast o dziką kartę najbardziej wytrwale walczy Gdynia, ale Szczecin również może dołączyć do grona tych miast..."
Jak czytamy dalej "Sprawa jest prestiżowa ponieważ nazwa Szczecin może zostać rozpromowana na całym świecie co miałoby potencjalnie niewymierne korzyści.(...)Niektórzy twierdzą że to tylko gra, dla nas szczecinian, pomorzan i paprykarzy to jednak skuteczna promocja! Głosujmy!
UWAGA: Pierwszy etap głosowania trwa do 29 lutego, a drugi do 9 marca.
Proponuje wysyłać tekst z propozycja glosowania na Szczecin na komunikatory gg. To bardzo działa. W ciągu godziny można wysłać wiadomość do 1000 osób niedodając ich do swojej listy gg.
WERSJA DłUżSZA:
WERSJA KRóTSZA:
4. AKCJA sms
Narodziła się nowa idea - SMS.
Wysyłajcie do znajomych, jak nie z komóry to z bramki sms.
Jak ktoś jest w orange, to poprzez stronę (multi box) może wysłać 30 darmowych sms miesięcznie, w łatwy sposób można przesłać jeden tekst do wielu osób.Takie wiadomości bardzo szybko się rozchodzą...
5. Nasz profil na Naszej klasie:
http://nasza-klasa.pl/profile/9344934
plus baner który każdy w swoim profilu na NK może zamieścić:
Mozecie nas informować o swoich pomysłach także pod numer gg 12312423 lub podyskutowac na forum o inicjatywie: www.glosuj.na.szczecin.pl
Ostatnio edytowany przez: IS, 26 lutego 2008, 22:52 [15 raz(y)]
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 01/02/2008 19:00
Właśnie patrze sobie na wyniki i z tego co widzę to Gdynia skoczyła z 7 miejsca na 5 miejsce wśród miast znajdujących się na dzikiej karcie, ale to głównie dzięki temu że na oficjalnych stronach miasta Gdyni pojawiła się informacja o tym. Naszego miasta jeszcze niema na liście 20 miast, ale to zależy głównie od Nas.
Być może inicjatywą uda się zainteresować jakąś szczecińską gazetę, ale nie zapeszam.
Wyobrażacie sobie, że ktoś w jakimś najdalszym zakątku świata kupuje grę Monopoly i na planszy wśród tych wszystkich 20 miast jest Szczecin? Ja sobie wyobrażam!
Osobiście wysłałem informacje o głosowaniu do każdego z moich znajomych. Tak jak napisał Jankos można głosować wielokrotnie chociażby rejestrując się pod różnymi mailami (trzeba tylko pamiętać aby potwierdzić nominację wchodząc na swojego maila i klikając na link przesłany od Monopoly).
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 01/02/2008 19:04
Spokojnie zajmę się tym Już jedna gazeta wyraziła zainteresowanie (ciekawe czy napisza o tym cokolwiek) , zobaczymy czy da rade dalej to rozdmuchać, bo inicjatywa jest fajna i wbrew pozorom niebanalna
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 01/02/2008 22:07
Nie rozumiem tylko czemu Szczecin jest tam tak podzielony na osiedla i do tego podane jako koszalińskie.
To może rozdrobnić głosy jeśli ktoś dokładnie nie spojrzy.
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 02/02/2008 01:24
Bardzo ciekawa inicjatywa. Oczywiście głosy oddane. Proponuję przykleić temat i zacząć mobilizować młodzież, która w najbliższym czasie ma ferie, a co za tym idzie dużo wolnego czasu .
Udało się z Sandałem w konkursie Bosmana, to teraz czas na bardziej spektakularną akcję.
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 02/02/2008 19:35
Bo to tak od razu nie będzie. Trzeba nabijać głosy to za tydzień może zobaczymy efekt Ja osobiście wysyłam to do kogo mogę Najważniejsze jak na razie jest żebyśmy się znaleźli w pierwszej dwudziestce. Później z tej dwudziestki będzie losowanie gdzie dwa miasta dostaną dziką kartę
Więc nie ma co się zrażać tylko nabijać glosy i wysyłać info do znajomych Głosowac możemy codziennie.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757978464 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.