PEKAO OPEN - warto pójść - 19/09/2005 22:35
Rozpoczęła się jedna z najbardziej prestiżowych imprez w naszym ubogim w wydarzenia Szczecinie a tu na forum cicho.
Chodzicie na ten turniej? Jakie są wasze opinie o pojedynkach, zawodnikach, atmosferze itp.
Nie wierzę, żeby nikt z kibiców Pogoni nie odwiedzał kortów w tych dniach.
Osobiście sam grywam w tenisa tak więc będę uczęszczał tam codziennie. Uważam, że również ci, którzy nie grają w tenisa mogą tam bardzo interesująco spędzić czas. A wieczorem, po meczach można napić się piwka i posłuchać muzyki na żywo (niestety tylko jazzu).
Dzisiaj nasza najlepsza para deblowa pokonała zawodników z Hiszpanii i przeszła do kolejnej rundy.
A do południa na trybunach widziałem m.in. Walburga i Moskalewicza, którzy również grywają w tenisa.
Zapraszam więc wszystkich na korty- naprawdę warto przyjść.
Odp: PEKAO OPEN - warto pójść - 20/09/2005 13:23
Ja chodze już od kilku lat... i naprawde polecam wszystkim którzy jeszcze nie byli... mogą odstraszać ceny biletów ale mimo to warto pójść... turniej stoi co roku na wysokim poziomie... w 2003 roku Nicola Massu triumfował w Szczecinie a w zesżłym roku zdobył Złoty medal olimpisjki ! Wypromowało się u Nas naprawde wielu tenisistów... np. F.Gonzales który obecnie jest bodajże drugą rakietą w Chile... równie ciekawe są zmagania polskich artystów... a zwłaszcza ich komentarze... ogolnie jest całkeim przyjemnie no i można sobie zrobić fotke z Rysiem z Klanu ..a Walburdzini i Olo też często się pojawiają...
Kto jeszcze nie był a ma okazje to Polecam .... od piątku zaczynają się duże emocje
Koniec
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Odp: PEKAO OPEN - warto pójść - 20/09/2005 15:34
A dzisiaj (20-go wtorek) dwa bardzo ciekawe mecze z udziałem Polaków.
O godz.17.00 Matkowski-Hernandez a o 19.00 w meczu dnia Fyrstenberg zmierzy się z rozstawionym z nr.1 Chelą.
Oba pojedynki na korcie centralnym. Warto zobaczyć.
Mam Do sprzedania karnety na wszystkie mecze turnieju lacznie z finalem. Wartosc karnetu 1szt. w kasie 120zl - u mnie do uzgodnienia napewno taniej, KONTAKT gg w profilu.
Odp: PEKAO OPEN - warto pójść - 14/09/2008 09:49
Szesnasta edycja Pekao Open odbędzie się w dniach 13-21 września na ceglanych kortach fundacji Promasters, przy al. Wojska Polskiego 127 w Szczecinie. Turniej trwa 9 dni z czego dwa pierwsze to eliminacje.
Turniej jest organizowany od 1993 roku, najpierw jako cykl satelitarny z pulą nagród 25 000 USD a od 1996 roku jako challenger.
Turniej jest licencjonowaną imprezą Międzynarodowej Organizacji Tenisowej ATP.
Od 1997 roku Pekao Open ma rangę - 150 000 USD (125 000 USD puli nagród + Hospitality czyli bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie zawodników).
Głównym Sponsorem turnieju jest Bank Pekao SA.
W turnieju występuje 64 zawodników: 32 tenisistów walczy w eliminacjach o 4 miejsca w turnieju głównym i 32 graczy rywalizuje w turnieju głównym (w tym czwórka z "dzikimi kartami") dodatkowo w turnieju gra 16 par deblowych (w tym 3 pary z "dzikimi kartami").
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757978465 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.