Tatuaż z motywem Pogoni - 06/10/2004 13:15
Mimo posiadania już swojego projektu, chciałbym się dowiedzieć czy ma ktoś może jakieś ciekawe wzory, motywy, na dziare związaną z Pogonią? Może okaże się ciekawszy, bo w planach taka dziarka jest. Tylko bez plagiatów proszę Wykażcie się wyobraźnią.
Jeśli ktoś nie chce pisać na ogólnodostępnym forum, niech podbije na gg.
Pozdro
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Odp: Tatuaż z motywem Pogoni - 07/10/2004 21:08
Na meczu rezerw z Lechem2 widzialem fany tatuaz Pogoni na prawej rece mial go koles z usztywniaczem na nodze.Bodajze Gryf wokol niego wieniec laurowy i jakis napis.
Odp: Tatuaż z motywem Pogoni - 08/10/2004 10:48
Walnij sobie na plecy Gryfusa, a wokół niego twarze najbardziej zasłużonych dla Pogoni. jak znajdziesz jeszcze,gdzieś miejsce to napisz Złotymi literami Pogoń Szczecin- na dobre i na złe.
ja mam tatuaz.... ale Romy, Pogoni moze w przyszlosci
oto on:
To zwierze na górze to wilk, królik czy co??
BUEHEHEHEHEHEHE
rozwaliło mnie to pytanie ale rzeczywiście troche przypomina wściekłego królika
oczywiście to żarty ale herbu bym se raczej niezrobił
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.