Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> R. Majdan << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Bartas
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8020 dni

R. Majdan - 12/09/2004 21:32
Nie podciągam pod jak przywitamy bo nie w tym rzecz.
Jak oceniacie jego zachowanie? Jak dla mnie kupa z - (minusem), ale może wasze odczucia są inne?
Niechce być za ostry w jego ocenie, ale nie wyglądał w zachowaniu na gościa co Pogoń w sercu i na sercu.
Doceniam jego za odbicie flagi,tatoo itd. ale...

ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7788 dni

Odp: R. Majdan - 12/09/2004 21:34
NO TEŻ POWINIEN SIĘ TROCHE LEPIEJ ZACHOWAĆ!!!JAK STRZELILI POGOŃI BRAMKI TO JAK SIĘ CIESZYŁ!!!!! ALE TRZEBA PRZYZNAĆ ZE JAK NA POCZĄTKU MECZU KRZYCZELIŚMY RADEK MAJDAN... TO PODNIOŚ RĘCE I POKLASKAŁ!!!

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
Scarface
Kibic
Na forum od 7694 dni

*

Odp: R. Majdan - 12/09/2004 21:35
Pozerem był pozerem jest i pozerem zostanie a ja naprawdę myślałem że jeszcze ma w sercu Pogoń a on ją teraz ma ale w innej części ciała każy chyba wie w jakiej

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Helmut
Moderator*
Na forum od 8155 dni

Odp: R. Majdan - 12/09/2004 21:40
eeee tam... szalik w bramce miał :D

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Sadu
Kibic
Na forum od 8269 dni

Odp: R. Majdan - 12/09/2004 21:40
Moje odczucia są takie:
1. Co by to dało gdyby pokazał klatę? Najpierw cieszy sie jak Wisła strzela gola, a po chwili ma nam cycki pokazywać.. Zresztą mógłby za to dostać zółtą kartke :)
2. Szaliki na bramce nie były powieszone przez niego. Przez kogo nie powiem :P
3. Na każde zawołanie kibiców, pokazując tatuaż, czy przybijając nam piątki pod płotem, miałby przypał w Krakowie - nie oszukujmy się. Wyszedł, poklaskał, pomachał i tyle.
4. Osobiście też spodziewałem się czegoś lepszego z jego strony.
Ale musimy zrozumieć..
Pozdro

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Mati.
Kibic
Na forum od 8013 dni

Odp: R. Majdan - 12/09/2004 21:44
> eeee tam... szalik w bramce miał :D

no właśnie a co z tym szalikiem się stało?? jestem ciekaw:smile2: hehe

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
BaTmAn Co.
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: R. Majdan - 12/09/2004 21:44
> eeee tam... szalik w bramce miał :D

żeby go jeszcze powiesił..

Występ Majdana określam na minus takie moje odczucie.. Ta jego radość..

BaTmAn Co.
Petar
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: R. Majdan - 12/09/2004 21:46
"Majdan jaki masz szalik!!!!!!!!" - to bylo zamocne :D

F G
Kibic
Na forum od 8049 dni

Odp: R. Majdan - 12/09/2004 22:09
Szalik byl powieszony nie przez Radka tylko przez jednego z kibicow;) Jak dla mnie Majdan nie zachowal sie tak jakby specjalnie pamietal o Pogoni...Ale coz moze zabronili mu w klubie albo boi sie stanowczej reakcji hools wisly :D

Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7707 dni

Odp: R. Majdan - 12/09/2004 22:14
> Szalik byl powieszony nie przez Radka tylko przez jednego z kibicow;) Jak dla mnie Majdan nie zachowal sie tak jakby specjalnie pamietal o Pogoni...Ale coz moze zabronili mu w klubie albo boi sie stanowczej reakcji hools wisly :D

dobrze powiedziane :d

Walczyć Pogoń Walczyc...
sledz
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: R. Majdan - 12/09/2004 22:18
Może nic specjalnego nie pokazał nam, ale podziekował nam. Poza tym nie gra jush dla Pogoni. Mnie zaimponowal formą, dobrze bronił, więc na pewno zamknie usta wszystkim, którzy go nie lubią w Krakowie, a jest ich trochę...
Pokaż tatuaż i Jaki masz szalik wcale nie było za mocne, było zajefajne :-)
Powodzenia Radek!

Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8830 dni

Odp: R. Majdan - 12/09/2004 22:34
rowniez mam odczucie na wielki minus.... eh...

Obrazek jpg wstawiony na forum

wwf123
Kibic
Na forum od 7694 dni

Odp: R. Majdan - 12/09/2004 22:41
Majdan Gra dziś w Wisle i musicie to uszanować. A czego się spodziewaliście miał sobie samobója wrzucić. Ale i tak wielki szacunek dla waszej drużyny za otwartą gre z Wisłą. Dawno nie widziałem żeby mój ukochany klub był tak atakowany. Oczywiście w Polskiej lidze.

www.wislakrakow.com www.legia.net www.wwf.pl
Żyleta
Kibic
Na forum od 8015 dni

Odp: R. Majdan - 12/09/2004 22:44
A co miał zrobić...ehhh gdy niektórzy (wcale nie było ich mało) spiewali texty w stylu doda robi loda itd. no sory ludzie opanujcie się...

Bo jest paru ludzi... Piraci
musi
Kibic
Na forum od 7769 dni

Odp: R. Majdan - 12/09/2004 22:53
hmmm........moje odczucia równierz na minus choć tak naprawde niemogł nic specjalnego zrobić
+ dla Radka jego naprawde wspaniała forma-trzeba przyznać żę pokazał przy paru piłkach naprawde wielką klase

Boberek
Kibic
Na forum od 8153 dni

**

Odp: R. Majdan - 12/09/2004 23:07
podzielam wasze wypowiedzi no ja tez sie troche wiecej po nim spodziewalem . niby bylo wszystko ok ale czegos brakowalo czy tak trudno bylo podejsc do kibicow choc na chwile po meczu i klasnac w podziekowaniu za mile przyjecie? jako przyklad mozna tu podac Grzegorza Matlaka ktory podziekowal kibcom Lecha za skandowanie swojego nazwiska. mialo sie wrazenie czasem jak by byl niezbyt wzruszony na to co spiewamy na mlynie.....
Mimo to szacunek pozostanie...........

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8085 dni

Odp: R. Majdan - 13/09/2004 00:45
> A co miał zrobić...ehhh gdy niektórzy (wcale nie było ich mało) spiewali texty w stylu doda robi loda itd. no sory ludzie opanujcie się...

Żenada jeśli chodzi o to zachowanie. Jeśli chodzi o zachowanie Radka to tak jak bart oceniam troche na minus, ale z drugiej strony jak sie wczuwam w jego rolę to jestem w stanie to zrozumieć. Ja go nadal szanuje jak pewnie cały Szczecin. Niech zarobi sobie w Wiśle póki może bo mu sie należy a w Pogoni prawie nigdy nie szło zarobić godnej kasy.

Pozdro.

God, I'm glad I'm not me.
BzM
Kibic
Na forum od 7730 dni

Odp: R. Majdan - 13/09/2004 00:50
> Majdan Gra dziś w Wisle i musicie to uszanować. A czego się spodziewaliście miał sobie samobója wrzucić.

Tak jak wy szanujecie, że Surma gra dla Legii:behead:

Cz
Kibic
Na forum od 7676 dni

Odp: R. Majdan - 13/09/2004 01:10
Pewnie kazdy w jakims stopniu sie rozczarowal postawa Radka ale tak zawsze bede mial dla niego Szacunek.

www.sectorshop.net
wwf123
Kibic
Na forum od 7694 dni

Odp: R. Majdan - 13/09/2004 01:43
> > Majdan Gra dziś w Wisle i musicie to uszanować. A czego się spodziewaliście miał sobie samobója wrzucić.
>
> Tak jak wy szanujecie, że Surma gra dla Legii:behead:

Majdan grając w Wisle nie powiedział zlego słowa na Pogoń. Nie całował Herbu Wisły. A Surma zrobił to wszystko w Legii co napisałem. Surma -- nasz wychowanek od 14 roku życi dziś najeżdza na Wisłe bo nie może się pogodzić z tym że w Wisle go nie chcą. Naprawde złe porównanie wybrałes

www.wislakrakow.com www.legia.net www.wwf.pl
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757978474 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005