Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Szczecińskie ulice i rejony. - 12/07/2004 14:28
Temat dotyczy rejonów w których można szybko wyłapać w trąbe, miejsc gdzie nie należy chodzić samemu i ulic gdzie po prostu trzeba mieć oczy naokoło głowy żeby dotrzeć do miejsca przeznaczenia. pozdro
|
LEGIA-POGOŃ FOREVER
|
|
|
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 12/07/2004 14:47
ciezko powiedziec bo jak znajdziesz sie w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiedniej porze to w zasadzie mozesz dostac na kazdej ulicy,malo to przypalow chodzi po swiecie ktorzy zwyczajnie szukaja dymow albo sa wstawieni albo nacpani albo szukaja latwego zarobku krojac komorki. najwaznijesze to szwedac sie jak najmniej samemu po nocy w miescie .
nie wiem jak teraz ale zawsze takimi niezbiezpiecznymi ulicami byly : Slaska,Jagielonska, i okolice ulicy Lokietka
a z czasow kiedy mieszkalem na Niebuszewie taka ulica byla Zupanskiego
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 12/07/2004 14:51
Wiesz jak sie postarasz (chciec znaczy móc ) mozesz wyłąpac gonga wszedzie tez kwestia "szczescia" 
Niebuszewo od dawien dawna cieszy sie "znakomita renoma" , Sródmiescie (ślaska , Pocztowa ,szczególnie nieciekawa ta ostatnia) Po za tym nie polecam nocnych wypraw (chyba ze w mocnej ekipie) bo Skolwinie i Stołczynie !
A dla was które rejony sa najniebezpieczniejsze?? tudziez na których najczesciej zdarza sie MORTAL KOMBAT?? [Ostatnio edytowane przez jebudubu: 2004-07-12 14:51]
|
|
|
|
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 12/07/2004 14:53
Ja tam bardzo często szwędam się sam po nocy po Szczecinie i jakiś poważniejszych przypadków dymów nie miałem (odpukać) 
Ale jak to napisał Bober skroic cię mog w każdym punkcie miasta nie am jakiś szczególnie nie bezpiecznych rejonów ( trójkątów bermudzkich) przynajmniej tak mi się wydaje.
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 12/07/2004 15:46
> ciezko powiedziec bo jak znajdziesz sie w nieodpowiednim miejscu o
> nieodpowiedniej porze to w zasadzie mozesz dostac na kazdej ulicy,malo to
> przypalow chodzi po swiecie ktorzy zwyczajnie szukaja dymow albo sa wstawieni
> albo nacpani albo szukaja latwego zarobku krojac komorki. najwaznijesze to
> szwedac sie jak najmniej samemu po nocy w miescie .
nie wiem jak teraz ale
> zawsze takimi niezbiezpiecznymi ulicami byly : Slaska,Jagielonska, i okolice
> ulicy Lokietka
a z czasow kiedy mieszkalem na Niebuszewie taka ulica byla
> Zupanskiego
a jak niemieszkasz tam to sie uspokoiło?? dziwne
|
|
|
|
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 12/07/2004 15:59
Nie polecam Pocztowej. Znajomy w tamtym roku przejeżdżał rowerom około 5 rano i wyłapał uderzenie kijem basebalowym... na szczęście nie wyrżnął szlifa... za to ręka w gipsie.
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 12/07/2004 16:01
> zawsze takimi niezbiezpiecznymi ulicami byly : Slaska,Jagielonska, i okolice
> ulicy Lokietka
a z czasow kiedy mieszkalem na Niebuszewie taka ulica byla
> Zupanskiego
a jak niemieszkasz tam to sie uspokoiło?? dziwne
nie po poprostu nie mieszkam tam juz 6,5 roku i dawno tam nie bylem wiec na temat czasow obecnych sie nie wypowiadam . Pozdro
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 12/07/2004 16:17
Skroić Ciebie mogą wszędzie i to bez dwóch zdań ale największe szanse chyba bedziesz miał w dzielnicach położonych nad Odrą (Stołczyn, Skolwin,Gocław) , Pocztowa ,Parkowa, rejony Carrefura a zresztą to na każdej dzielnicy znajdzie się jakiś przypał ..........
|
:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 12/07/2004 22:01
Załom i w przyszłości Kasztanowe, tam (kasztanowe) nawet nie można w dzień przejść spokojnie stu metrów bo nie dopuszczą do tego 10 latki wołając i fajke (szluga), rosnie im niezla ekipa, tak dalej, brawooo
|
n0 n4m3 t34m ----->
|
|
|
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 12/07/2004 22:24
> Załom i w przyszłości Kasztanowe, tam (kasztanowe) nawet nie można w dzień
> przejść spokojnie stu metrów bo nie dopuszczą do tego 10 latki wołając i fajke
> (szluga), rosnie im niezla ekipa, tak dalej, brawooo
No to zajebiście masz że pochwalasz takie rzeczy N/C
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 13/07/2004 11:13
Moich kolesi to skroili nawet na osowie....
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 13/07/2004 11:57
No tak ja akuratnie pomieszkuje czasem na pocztowej kolo poczty i niezaciekawa jest ta ulica, raz jednego typka wciagnieto do bramy i dostal taki lomot ze ledwo sie połatał.Co do parkowej to na meczu Pogoń-cracovia poznalem goscia z tej wlasnie ulicy i ciagnal mnie na wódke na parkowa nie wiem czy wróciłbym cały z tej popijawy
|
LEGIA-POGOŃ FOREVER
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8