Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kapsiii
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 4757 dni

Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 10/12/2012 16:24
Święta co raz bliżej a prezenty jeszcze nie kupione, piszcie swoje propozycję prezentów dla najbliższych .

Musze kupić jakiś prezent bratu i nie mam zielonego pojęcia jaki ? może macie jakies ciekawe pomysły ? albo jakies miejsca gdzie cos mozna znaleść ?

jmk
Kibic
Na forum od 4744 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 10/12/2012 17:09
A ile ma lat?

Książka (Jestem Kibolem albo może jakaś biografia piłkarza - Deyna? Messi? Rooney? Ronaldo? Mourinho? Pełno tego wyszło :P
Albo klasyka - Ojciec Chrzestny

No, albo jakaś gra komputerowa :)

Zależy co brat robi...

kapsiii
Kibic
Na forum od 4757 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 10/12/2012 17:16
Książkę Jestem Kibolem to ja mam... on ma 26 lat i jest antysportem i w gierki tez nie gra .. więc mam lekka lipę :P bo nie mam zielonego pojęcia.

A Ty co dostawałeś ? może coś z Twoich prezentów wybiore ? :P hah

jmk
Kibic
Na forum od 4744 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 10/12/2012 17:36
No właśnie to dostawałem :D To może muzyka? Jakaś płyta muzyczna. Ewentualnie może jakiś przydatny ciuch, jak ćwiczy coś to może być jakaś bluzka termoaktywna albo inne takie :)

kapsiii
Kibic
Na forum od 4757 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 10/12/2012 17:44
oooo ciuchy termo to całkiem ok sprawa :)

jmk] a Ty już napisałeś list do Mikołaja ?

jmk
Kibic
Na forum od 4744 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 10/12/2012 18:02
Ja byłem niegrzeczny :D

Masz nawet grupona:

https://www.fastdeal.pl/oferta-zakupy-grupowe/szczecin/bielizna-termoaktywna-3sg-spodnie-bluza-na-narty-w-gory/7571/6a6d6b32333340676d61696c2e636f6d2c31303632/n

kapsiii
Kibic
Na forum od 4757 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 10/12/2012 18:16
heh no tak własnie sie spodziewałam że byłeś niegrzeczny i za kare pewnie bez prezentu i na dodatek na gołe nogi w śniegu będziesz stał :) taka kara

NaPełnej
Kibic
Na forum od 5011 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 10/12/2012 18:47
Ojciec i brat dostana Vouchery na Pogon :D

Dla mamy cos na grouponie ogarne i tyle :D

kapsiii
Kibic
Na forum od 4757 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 10/12/2012 19:15
Ja dla rodziców kupuje jakies fajne koszulki Pogoni, bo jak juz jeżdzą to niech tez wyglądają :)

Mamie to mozesz kupić jakiś voucher na jakies masaże w Szczecinie albo w ogole cos do salonu kosmetycznego :p

ManeS
Kibic
Na forum od 5823 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 10/12/2012 20:25
Dla mam, którym marzną stopy polecam ogrzewacz do stóp w lidlu za 60zł ;)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
kapsiii
Kibic
Na forum od 4757 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 11/12/2012 00:37

ManeS napisał:  
Dla mam, którym marzną stopy polecam ogrzewacz do stóp w lidlu za 60zł ;)

taki prezent to ja mogłabym sobie zrobić :P

W lidlu w ogole ostatnio dobrze rzeczy są za 69zł super ekstra ciepły koc !!!

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7273 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 11/12/2012 10:40
pilna sprawa, potrzebuję z roboty kupić alkohol na fakture, ale na fakturze nie ma być ujęte, że to alkohol tylko jako upominki świąteczne czy coś pod tym kątem, ktoś coś gdzieś zasugerować może???

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
AM
Kibic
Na forum od 7546 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 12/12/2012 00:01
Może ktoś mi pomoże. Szukam kalendarza książkowego dla kierowcy potocznego TIR-a ;) Dedykowany do tej kategorii zawodowej - może komuś się rzucał gdzieś w oczy na zakupach ? Bo szukam i nie mogę znaleźć...

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
kapsiii
Kibic
Na forum od 4757 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 12/12/2012 18:30

AM napisał:  
Może ktoś mi pomoże. Szukam kalendarza książkowego dla kierowcy potocznego TIR-a ;) Dedykowany do tej kategorii zawodowej - może komuś się rzucał gdzieś w oczy na zakupach ? Bo szukam i nie mogę znaleźć...

w piatek mam dzień latania po sklepach , więc może zerknę bo też chce kupić jakiś, ale pewnie cos w empiku powinno być

Kibic
Na forum od 7825 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 13/12/2012 09:20
Wie ktoś gdzie kupię w miarę tani gruby damski sweter ?

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Kinia
Kibic
Na forum od 6086 dni

**

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 13/12/2012 14:53

kapsiii napisał:  

AM napisał:  

w piatek mam dzień latania po sklepach , więc może zerknę bo też chce kupić jakiś, ale pewnie cos w empiku powinno być

w empiku jest dosc sporo ale trzeba by sprawdzac skrupulatnie ktory dla kierowcy bylby najlepszy, ktory ma najwiecej wklejek z przydatnymi info. na internecie widzialam takie, ale byscie musieli mega szybko zamawiac,bo wiadomo jak moze byc z wysylkami teraz ;)

passion, not fashion
tm_tomcio
Kibic
Na forum od 7982 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 13/12/2012 18:13
szukam szklanki do piwa pszenicznego...
można gdzieś takie kupić w Szczecinie? Ktoś wie?

INDIOS BRAVOS
nara
Kibic
Na forum od 7554 dni

**

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 13/12/2012 18:24

Kinia napisał:  
bo wiadomo jak moze byc z wysylkami teraz ;)

Bez przesady, że jest tak źle. 2 dni temu zamówiłem rzecz z Piastowa, kurier przed chwilą zapukał do drzwi :).

AM
Kibic
Na forum od 7546 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 13/12/2012 19:11

Kinia napisał:  

kapsiii napisał:  

AM napisał:  

w empiku jest dosc sporo ale trzeba by sprawdzac skrupulatnie ktory dla kierowcy bylby najlepszy, ktory ma najwiecej wklejek z przydatnymi info. na internecie widzialam takie, ale byscie musieli mega szybko zamawiac,bo wiadomo jak moze byc z wysylkami teraz ;)

niestety ani w empiku nie znalazlem ani nawet na allegro... i dalej znaleźć nie mogę...

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
kapsiii
Kibic
Na forum od 4757 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 17/12/2012 22:20
No i wiekszośc prezentów jest :) koszulki dla rodziców z herbem Pogoni - są! więc najwazniejsze za mną :D

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757966617 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005