Książka (Jestem Kibolem albo może jakaś biografia piłkarza - Deyna? Messi? Rooney? Ronaldo? Mourinho? Pełno tego wyszło
Albo klasyka - Ojciec Chrzestny
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 12/12/2012 00:01
Może ktoś mi pomoże. Szukam kalendarza książkowego dla kierowcy potocznego TIR-a Dedykowany do tej kategorii zawodowej - może komuś się rzucał gdzieś w oczy na zakupach ? Bo szukam i nie mogę znaleźć...
w empiku jest dosc sporo ale trzeba by sprawdzac skrupulatnie ktory dla kierowcy bylby najlepszy, ktory ma najwiecej wklejek z przydatnymi info. na internecie widzialam takie, ale byscie musieli mega szybko zamawiac,bo wiadomo jak moze byc z wysylkami teraz
Może ktoś mi pomoże. Szukam kalendarza książkowego dla kierowcy potocznego TIR-a Dedykowany do tej kategorii zawodowej - może komuś się rzucał gdzieś w oczy na zakupach ? Bo szukam i nie mogę znaleźć...
w piatek mam dzień latania po sklepach , więc może zerknę bo też chce kupić jakiś, ale pewnie cos w empiku powinno być
w empiku jest dosc sporo ale trzeba by sprawdzac skrupulatnie ktory dla kierowcy bylby najlepszy, ktory ma najwiecej wklejek z przydatnymi info. na internecie widzialam takie, ale byscie musieli mega szybko zamawiac,bo wiadomo jak moze byc z wysylkami teraz
niestety ani w empiku nie znalazlem ani nawet na allegro... i dalej znaleźć nie mogę...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757966617 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.