Typowanie - 29/07/2005 22:58
Jak mozna sie dowiedziec jak typowalem dany mecz?? bo typowalem lech-arka ale nie moge sie doweidziec czy 1-1 czy 0-0 z gory dziekuje PEACE
Odp: Typowanie - 30/07/2005 08:43
Wchodziasz w:
TYPOWANIE -> Logujesz sie -> wybierasz wyniki typowań i sprawdzaszczy jestes na liscie jezeli tak to gratuluje wytypowales 1-1 , innego sposobu chyba nie ma zeby sprawdzic .
a swoja droga byla dopiero 1 kolejka typowan ? dlaczego niektorzy maja po 14 pkt ? to sa pkt z zeszlego typowania ? czy moze cos mnie ominelo?
Odp: Typowanie - 16/10/2005 20:55
ej ojebali mnie na punkty w typowaniu obstawilem 2:1 dla Zaglebia -Wisła,, i mam tak samo i pisze nie poprawny wynik i spadlem w klasyfikacji.
punktacja zostala zaliczona prawidlowo..... mozliwe ze spadles w klasyfikacji, poniewaz dzis zostal dopiero wpisany wynik meczu Arka-Amica 1:1, wczoraj zapomnialem go dodac...
Odp: Typowanie - 05/04/2006 01:23
Jakieś różne dziwy ostatnio dzieją się z typowaniem... np. w wynikach mecz Amica - Wisła P. jest podany jako 0:0, a wynik z tego co mi wiadomo był 2:0. No i jak są dodawane wyniki meczów to też nie wszystkie mimo tego, że odbyły się w tym samym dniu, np. w dzisiejszych wynikach brakuje meczu Wisła P. - Lech. Przydałoby się typować jeszcze raz te mecze, których terminy były przesunięte (bo po 3 tyg gra jakiegoś zespołu może się zmienić, a co za tym idzie wynik będzie inny), ale to już tylko takie moje życzenie.
To tyle czepiania się z mojej strony na dzisiaj.
Odp: Typowanie - 05/04/2006 09:37
wystapilo duze zamieszanie,
prosze przedstawcie mi wyniki meczow ktore sa zle napisane, mecz, obecny wynik, poprawny wynik
Odp: Typowanie - 05/04/2006 12:27
Na pewno zły jest wynik meczu Amica - Wisła P., powinno być 2:0.
Brakuje w wynikach pozostałych meczy jakie wczoraj były rozgrywane: Wisła P. - Lech (5:1), Łęczna - Arka (1:1), Zagłębie - Polonia (1:0), Odra - Górnik (1:0). Chyba to tyle...
w typowaniu zostaly jeszcze zalegle mecze, i wyniki do wklepania sa to:
Zagłębie Lubin Wisła Płock
Korona Kielce Lech Poznań
Arka Gdynia Wisła Płock
GKS Bełchatów Górnik Łęczna
kiedy graja ? moze grali juz ? te mecze byly juz typowane wiec nie beda juz dostepne, zostana tylko dodane wyniki
prosze sprawdzic czy wszystko jest poprawnie i dajcie znac
Odp: Typowanie - 05/04/2006 20:34
Meczu Łęczna - Arka dalej nie widze. Szczerze mowiac sam sie troche juz w tym pogubilem.
Arka - Wisła P. juz sie odbyl, wynik 1:1. 18-19 kwietnia odbeda sie nastepujace zalegle mecze: Górnik - Pogoń, Łęczna - Dyskobolia, Korona - Lech, Zagłębie - Wisła P. To juz chyba wszystko z tych zaleglosci.
Co do meczu Bełchatów - Łęczna nie wiem jak to masz rozstrzygnac, bo na boisku bylo 1:1, ale pozniej dali 3:0 dla Bełchatowa, bo w Łęcznej ktos mial za duzo kartek, a mimo to zagral.
Odp: Typowanie - 22/08/2006 18:55
Prosiłbym o zmianę herbu Korony Kielce na ovecnie obowiązujący i jeśli da radę to o herb Widzewa, bo cały czas pojawia się tylko krzyżyk zamiast herbu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.