anonimie tematy są blokowane gdyż w Twoim przypadku są to tematy, które bardzo mocno powiązane są z tematami, które od dłuższego czasu istnieją na naszym forum
każdy forumowicz, który przebywa na forum uznaje, że aby nie robić śmietnika na forum stworzyli jeden temat w postaci tego czyli Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej
to zdecydowanie upraszcza założenie kilkunastu innych tematów typu: Pilarz odchodzi co wy na to, Boris Peskovic W Pogoni, Czy Milar wroci, Olo musi zostac
wszystko jest w tym temacie!!
nikt nie pisze, ze Twoje tematy są niegodne tylko założone nie potrzebnie gdyż rozmowy trwają w innym temacie
dziś już chyba miałem okazję przenieść parę tematów co nie wiązało się z ich usunięciem tylko przeniesieniem
ogólnie jako, że jesteś nowym użytkownikiem polecam przegląd kilku podstron naszego forum lub używania wyszukiwarki
nikt specjalnie nie blokuje tutaj tematów - My jesteśmy dobrzy admini zwłaszcza ja
oczywiscie wy tu rzadzicie, ale Mario74 dobry temat o protescie dał.. powiedzcie czemu go wywaliliście.. bo jak zawsze napewno macie jakis argument szed ma zawsze racje a jak nie :> hehe
się temat nie skasował tylko przeniósł do tematu czy nie za wysokie progi?
bo odpowiada najbardziej klimatowi jaki panuje po 2 porażkach
zresztą sam Mario74 go założył
Odp: dlaczego tematy sa blokowane? - 04/11/2005 18:10
a co z moim tematem zamieściłem go ostatnio i też go nie ma!!! co jest powtórzyłem sie czy co? chodzi mi o ten temat z kim trzymają kibice POGONII nie mam pojęcia czemu ?został usunięty!!??
Odp: dlaczego tematy sa blokowane? - 05/11/2005 16:38
siemka klikam na ten link i pisze ze nie jestem zalogowany by .... itd, no ale jestem przecież zalogowany? nie wiem może jakiś błąd? pozdro dla Szczecina i czekam na help z wszej strony??
zapewne logujesz sie przez www.forum.pogononline.pl ? poprawnym adresem forum jest 'forum.pogononline.pl' bez czlona www. z przodu
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Taaaaaaaaaaak zwłaszcza TY, za jakie prowokacje mnie śmiałeś zablokować Ty dobry adminie, może określisz co
Inni bluzgają innych, Was i siebie nawzajem i mają po 4-ry gwiazdki a za co mnie zablokowałeś to naprawdę nie mam zielonego pojęcia ale jak widzisz i tak potrafie wejść na Wasze forum bo wszystkich serverów proxy nie możecie zablokować
Taaaaaaaaaaak zwłaszcza TY, za jakie prowokacje mnie śmiałeś zablokować Ty dobry adminie, może określisz co
Inni bluzgają innych, Was i siebie nawzajem i mają po 4-ry gwiazdki a za co mnie zablokowałeś to naprawdę nie mam zielonego pojęcia ale jak widzisz i tak potrafie wejść na Wasze forum bo wszystkich serverów proxy nie możecie zablokować
Pozdrawiam fan57
fan57 ale to nie ja Ci dałem bana tylko Mq, więc jego trza pytać!
moze będzie miał dobry humor i odblokuje Ci konto
Pozdrawiam fan57
fan57 ale to nie ja Ci dałem bana tylko Mq, więc jego trza pytać!
moze będzie miał dobry humor i odblokuje Ci konto
Oky, Cobra_S ja nie mam do nikogo pretensji, mogę mieć tylko do siebie (poniekąd)pewien żal jednak pozostał we mnie za to jak mnie potraktowano, jednak prosiłbym o odblokowanie konta chociażby dla tego żebym nie musiał wchodzić przez Proxy i zakładać nie wiadomo ile kont, to chyba nie ma sensu, obiecuje że odezwę się na forum tylko i wyłącznie w sensownych i treściwych kwestiach.
Bez urazy.
fan57
P.S. Wpłyń na Mq, tak po cichutku, co?
Pozdrawiam fan57, myślę że wrócę do Naszego grona z pominięciem proxy?
!Oky, Cobra_S ja nie mam do nikogo pretensji, mogę mieć tylko do siebie (poniekąd)pewien żal jednak pozostał we mnie za to jak mnie potraktowano, jednak prosiłbym o odblokowanie konta chociażby dla tego żebym nie musiał wchodzić przez Proxy i zakładać nie wiadomo ile kont, to chyba nie ma sensu, obiecuje że odezwę się na forum tylko i wyłącznie w sensownych i treściwych kwestiach.
Bez urazy.
fan57
oki, pojdzmy na ustepstwa - konto zostanie odblokowane za 14 dni po konsultacji z Mq, wiec sie nie mieszam i mam nadzieje, ze Ciebie to zadowoli
!Oky, Cobra_S ja nie mam do nikogo pretensji, mogę mieć tylko do siebie (poniekąd)pewien żal jednak pozostał we mnie za to jak mnie potraktowano, jednak prosiłbym o odblokowanie konta chociażby dla tego żebym nie musiał wchodzić przez Proxy i zakładać nie wiadomo ile kont, to chyba nie ma sensu, obiecuje że odezwę się na forum tylko i wyłącznie w sensownych i treściwych kwestiach.
Bez urazy.
fan57
oki, pojdzmy na ustepstwa - konto zostanie odblokowane za 14 dni po konsultacji z Mq, wiec sie nie mieszam i mam nadzieje, ze Ciebie to zadowoli
Odp: dlaczego tematy sa blokowane? - 13/05/2006 23:31
A moj czemu został zablokowany? moze byscie wiadomosci jakies z powodem usuniecia tematu?
Ja mialem przed chwila o 12 sektorze ze slabo go slychac i moglby byc przeniesiony na inna trybune? było? czy moze komus sie strasznie pomysl nei podoba i nie moze znac go pare innych osob?
A moj czemu został zablokowany? moze byscie wiadomosci jakies z powodem usuniecia tematu?
Ja mialem przed chwila o 12 sektorze ze slabo go slychac i moglby byc przeniesiony na inna trybune? było? czy moze komus sie strasznie pomysl nei podoba i nie moze znac go pare innych osob?
pomysl calkowicie nierealny wiec po co o nim dyskutowac?
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
pomysl calkowicie nierealny wiec po co o nim dyskutowac?
czemu nierealny? pamietam czasy jak był niegdyś młyn usadowiony w sektorach 7,8...i to wcale nie tak krótko...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.