Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
STARA STRONA POGON - ON LINE - 25/11/2003 19:57
Mam pytanie do administratorow strony... czy macie jeszcze wrzucony na jakis serwer starsze wersje strony Pogon On - Line... bo chcialbym popatrzec jak kiedys wygladala wasza stronka... bo chyba kiedys stronka nie miala tak idealnego wygladu jak teraz moze chociaz jakis screen sie u was przechowal mzoe ktos ma na twardym zapisany kawalek stronki moze chociaz ja opiszczie??:-)
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: STARA STRONA POGON - ON LINE - 25/11/2003 20:52
> musze dokładnie poszukac,
> pierwsza to byla tez w barwy Pogoni, kolejna szara z
> niebieskimi wstawkami, a teraz jak widac...
A czy pierwsza wersja nie byla na czarnym tle? Chodzi mi o pierwsze tygodnie strony..
|
|
|
|
Odp: STARA STRONA POGON - ON LINE - 25/11/2003 20:52
2001:
wcześniejsze wersje strony niestety się nie zachowały... a szkoda, było by co powspominać.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
Odp: STARA STRONA POGON - ON LINE - 25/11/2003 20:58
> A czy pierwsza wersja nie byla na
> czarnym tle? Chodzi mi o pierwsze tygodnie strony..
1. strona podzielona na 2, stworzona przez JuNa, w sumie nic tam nie było, bez urazy
2. taka granatowo-bordowa, z menu po lewej i atrapą loga u góry. napisy w menu ochydne
3. bordowo-granatowa, menu po lewej złozone z charakterystcznych kwadratow, u gory duze logo, po kliknieciu na herb powrot do strony głownej. bordowy kolor tla.. badziej przypominal rozowy, ale stornka byla jak dla mnie piekna! pozdro. dla motaro ktory nam ja zrobil
4. strona zamieszczona w poprzednim poscie
5. to co teraz widzicie.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: STARA STRONA POGON - ON LINE - 25/11/2003 22:04
kiedy ja wpadlem na ta tronke to wydaje mi sie ze tlo ylo fioletowee ... ale moge sie mylic... pozdro
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
Odp: STARA STRONA POGON - ON LINE - 25/11/2003 23:02
> kiedy ja wpadlem na ta tronke to wydaje mi sie ze tlo ylo fioletowee ... ale
> moge sie mylic... pozdro
cos w stylu fioletu. z tym rozowym moglem troche przesadzic.
ile lat?
1.12.2003 stukna 3
|
|
|
|
|
|
Odp: STARA STRONA POGON - ON LINE - 26/11/2003 10:14
ile lat?
1.12.2003 stukna 3
Wow to trzeba to jakos uczcic:-) Tak na marginesie to pewno dostajecie duzo podziekowan za to co robicie - dla nas kiibicow:-) ja sie do podziekowan tez przylaczam...:-)
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
Odp: STARA STRONA POGON - ON LINE - 26/11/2003 13:41
> No to maly quiz. Jaki byl pierwszy adres strony? Nagroda jest piwo od
> webmasterow;-)
Hehe, tez moge brac udzial?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|