Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
Wyszukiwarka... - 06/11/2003 15:51
czy jest mozliwe dodanie czegos takiego jak wyszukiwarka do tematow lub tresci postow?
czasem, kiedy potrzeba cos znalezc, trzeba po kolei przegladac wszystkie odpowiedzi
a tak wystarczyloby wybrac slowo kluczowe do tematu lub tresci i byloby znacznie latwiej
albo date i autora
mozliwe ze nawet tematy przestaly by sie tak czesto dublowac
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
Odp: Wyszukiwarka... - 06/11/2003 16:16
Dobry pomysł. Ja też jak chce znaleźć jakis temat to musze szukac strona po stronie a wyszukiwarka bardzo ułatwiła by prace. Miejmy nadzieję że to się uda i już niedługo na forum znajdzie się wyszukiwarka!
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
|
Odp: Wyszukiwarka... - 06/11/2003 19:37
gdyby cos takiego powstalo to moglo by sie przyczynic do zmnijeszenia dublowania postow o tym samym temacie...popieram!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
Odp: Wyszukiwarka... - 06/11/2003 20:26
Ciężkie do zreazlizowania. Przecież to zależy od użytkownika jak zatytułuje temat który zakłada, a czasem te tematy nie są dobrze zatytułowane. Więc inny użytkownik będzie miał problem, bo nie wpadnie na to "jaki to temat mógł sobie ktoś wymyślić, żeby znalazła wyszukiwarka". Bo ja to na takiej zasadzie rozumiem.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
Odp: Wyszukiwarka... - 06/11/2003 20:28
Już od dawna mam to w zamysłach, a aktualnie pracuje nad nowa wersją oprogramowania forum, w której wyszukiwanie się pojawi.
Macie może jeszcze jakieś życzenia/propozycje?
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
Odp: Wyszukiwarka... - 06/11/2003 20:44
> Już od dawna mam to w zamysłach, a aktualnie pracuje nad nowa wersją
> oprogramowania forum, w której wyszukiwanie się pojawi.
> Macie może jeszcze jakieś życzenia/propozycje?
Możliwość robienia ankiet...
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyszukiwarka... - 06/11/2003 21:51
ja juz kiedyś wspominałem o stałym posćce z prośbami/pytaniami do adminów, szybko łatwo i bez zaśmiecania forum, a poza tym jakaś inna segregacaj postów bo czasem na 1 stronie są naprawde stare wiadomosci
|
"don't mess with the best or you die like a Polar Wrocław" hehe
|
|
|
|
|
Odp: Wyszukiwarka... - 09/11/2003 23:19
a ja mam taki problem bo widze jakby 2 rózne fora:
-wchdze przez www.forum.pogononline.pl - i jestem normalnie zalogowany jako helmut
- wchodze przez www.forum.pogon.beep.pl i nie jestem zalogowany
swego czasu było tak ze na 2 roznych adresach byłem zalogowany jako 2 roznych uzytkownikow, no i problemy z wylogowaniem sie....
pozatym tak jak juz bylo pisane 0 ankiety to chyba dobry pomysł...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
Odp: Wyszukiwarka... - 09/11/2003 23:34
Jeżeli o mnie chodzi, proponowałbym Wam (w domyśle - adminom) przejście na phpBB. Takie fora są poręczniejsze i zawierają zarówno wyszukiwarki treści oraz możliwość tworzenia ankiet.
Przykładem takiego forum jest chociażby forum pilkanozna.pl...
|
|
|
|
Odp: Wyszukiwarka... - 10/11/2003 02:46
Dla mnie forum jest cool, ale forum phpBB też jest cool Faktycznie przesukiwanie postów to dobr fazka bo ostatnio jest 100 takich samocyh postów... No i te /nie/szczęsnie ankiety..
Pozdro all
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
Odp: Wyszukiwarka... - 10/11/2003 12:23
phpBB? po moim trupie.
sztuka nie jest zainstalowac gotowe forum, ale je napisac.
wole miec forum napisane przez siebie, moze i gorsze, niz gotowca...
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
Odp: Wyszukiwarka... - 10/11/2003 12:28
Co do forum PilkaNozna.pl to moglibyscie zmienic skina, bo tego widzialem juz na, pare set? stronach.
Wlasnie to mnie najbardziej wkurza. Ktos zalozy forum, nie zmieniajac nawet kolorow nic, i kazde forum (a przynajmniej wiekszosc) wyglada tak samo.
Ankiety, wyszukiwarka - na pewno to dodam.
|
|
|
|
Odp: Wyszukiwarka... - 10/11/2003 13:12
> gdyby cos takiego powstalo to moglo by sie przyczynic do zmnijeszenia dublowania
> postow o tym samym temacie...popieram!
tez tak mysle każdy kto mądrzejrzy sprawdziłby najpierw czy jest temat jaki chce zapodać
|
|
|
|
Odp: Wyszukiwarka... - 10/11/2003 14:35
> phpBB? po moim trupie.
sztuka nie jest zainstalowac gotowe forum, ale je
> napisac.
wole miec forum napisane przez siebie, moze i gorsze, niz gotowca...
A, jak tak to spoko... Nie wiedziałem, że wygląd forum jest opracowany przez Was...
> Co do forum PilkaNozna.pl to moglibyscie zmienic skina, bo tego widzialem juz
> na, pare set? stronach.
Wlasnie to mnie najbardziej wkurza. Ktos zalozy forum,
> nie zmieniajac nawet kolorow nic, i kazde forum (a przynajmniej wiekszosc)
> wyglada tak samo.
Skiny można zmienić, trzeba się jednak zalogować
|
|
|
|
Odp: Wyszukiwarka... - 10/11/2003 15:11
> A, jak tak to spoko... Nie wiedziałem, że wygląd forum jest
> opracowany przez Was...
Nie tylko wyglad, a sam kod.
Ciagle dlubie go i poprawiam...
> Skiny można zmienić, trzeba się jednak zalogować
Zwracam honor.
|
|
|
- 1
-
|