Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak odpalic te filmiki??? - 19/10/2003 18:59
Quick Time dostepny jest na Kazaa, lub na stronie http://www.apple.com/quicktime/ !!! [Ostatnio edytowane przez Harlem: 2003-10-19 19:01]
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak odpalic te filmiki??? - 19/10/2003 20:46
mi rowniez dzialaja, najlepsze to jak pilkarze tancza i spiewaja
ps. wolno sie sciaga poniewaz, wiele ludzi odrazu sciaga, za jednym razem sciaga ponad 50 osob, wiec to przewyzsza mozliwosci serwera...
Jak nie ma filmikow zle, jak sa, tez zle ehhh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak odpalic te filmiki??? - 20/10/2003 11:08
wszystkie filmiki dzalaja i jest to naprawde fajna rzecz i trzeba by tu pogratulowac redakcji i oby tak dalej.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
Odp: Jak odpalic te filmiki??? - 20/10/2003 11:40
a u mnie nadal nie dzialaja te filmiki mimo ze mam Quick timea i sciagnalem nawet kodeki do niego to nadal wyskakuje komunikat:BRAK KODEKA VIDEO(lub zbior uszkodzony) kodek potrzebny to kodek Quick time movie,kodek jest instalowany z windows 3.11 lub programeme quick time .
czy ktos moze mi pomoc? jakie wy macie kodeki poinstalowane?
jest u mnie tylko glos ale obrazu nie ma!!! [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-10-20 11:41]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
Odp: Jak odpalic te filmiki??? - 20/10/2003 15:03
odinstaluj i sciagnij QT z stronki ktora jest podana wczesniej ( w poscie Harlem'a). Swego czasu mialem podobny problem a teraz tamten filmik tez dziala.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak odpalic te filmiki??? - 20/10/2003 21:18
> odinstaluj i sciagnij QT z stronki ktora jest podana wczesniej ( w poscie
> Harlem'a). Swego czasu mialem podobny problem a teraz tamten filmik tez dziala.
wielkie dzieki teraz juz wszystko dziala! fajne te filmiki!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|