Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
Galeria flag - 17/08/2003 17:36
Na stronie powinien byc dzial gdzie beda zdjecia wszystkich naszych flag, wiele klubow na stronach ma takie cos a my nie ,przydaly by sie zdjecia flag sprzed kilku lat ktorych juz nie ma na meczach na zdjeciach sie napewno zachowaly co wy na to? na www.spf.pl w dziale Pogoń sa tylko 4 flagi chyba .
|
schranz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Galeria flag - 17/08/2003 21:14
A tak odchodzac od tego tematu, to kto wie co sie dzieje z ta flaga Kurasa "SZACUNEK", czemu jej juz nie widac na meczach? [Ostatnio edytowane przez adam_mks: 2003-08-17 21:15]
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
Odp: Galeria flag - 18/08/2003 03:24
Wydaję mi sie że Gondor już nikogo nie chce opłacać bo nie ma za co - [ŻART] Wydaję mi sie że z tą flagą dzieje się to samo co z 6 innymi flagami ludzie mają je po domach albo leżą po magazynach.
Ps. To są moje domniemania bo wiemy jakie częsć kibiców ma nastawienie do "tej" Pogoni. Nibi to samo a jednak nie
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
Odp: Galeria flag - 18/08/2003 15:11
Zajebisty [ŻART] - normalnie zeszczać się można...
Temat był już przerabiany sto razy. Flaga "czeka", aż trener Kuras (wcześniej czy później) wróci do Pogoni. Jest też opcja, że zostanie wywieszona w ostatnim meczu tego sezonu...
|
POGON & LEGIA
|
|
|
Odp: Galeria flag - 18/08/2003 16:05
> Flaga "czeka", aż trener Kuras (wcześniej czy później) wróci do
> Pogoni. Jest też opcja, że zostanie wywieszona w ostatnim meczu tego >sezonu...
T. - a do ŻARTownisia - wystaczyło przed wpisem pomyślec KTO tę flagę woził i wywieszał na meczach - masz wówczas odpowiedź GDZIE ona jest [Ostatnio edytowane przez RAFek: 2003-08-18 16:06]
|
To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Galeria flag - 18/09/2003 11:56
NO WŁAŚNIE LECHIA MA TO NIEŻLE ZROBIONE NA SWOJEJ STRONIE TYLKO ŻE FLAGI BEZNADZIEJNE A NASZE SĄ NAPRAWDE NIEZŁE WIĘC WARTO JE POKAZAĆ
|
Pogoń gol Pogoń gol Pogoń gol!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Galeria flag - 22/10/2003 17:11
ta
w tym tygodniu dodam ten dzial.
ma ktos moze jeszcze jakies uwagi co do wygladu etc?
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
Odp: Galeria flag - 22/10/2003 21:27
> Nowa, 20 metrowwa flaga Pogoni zrywa mi beret jest przepiekna!
U-96 czy możesz mnie bardzie4j oświecić w tym temacie, bo nie za bardzo wiem o jaką to flagę chodzi. Jakbyć mógł to walnij tu jakąś fotkę czy coś w tym stylu, albo podeślij mi na maila [email protected]
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
Odp: Galeria flag - 22/10/2003 22:10
U-96, jezeli masz mozliwosc zalatwienia zdjecia tej flagi, badz przekazanie wykonawcom, to czekamy na podeslanie fotki, znajdzie sie w nowym dziale.
pozdrawiam,
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|