Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
Forum - 04/09/2002 16:05
Mam propozycje dla tworców, aby dodali na stronach forum przycisk ktory by umozliwial powrot na stone głowna serwisu, bo chyba takiego niema ...
[Ostatnio edytowane przez laik: 2002-09-04 16:07] [Ostatnio edytowane przez laik: 2002-09-04 16:07]
|
POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
|
|
|
Odp: Forum - 04/09/2002 16:31
Propozycja przyjeta. mysle tylko gdzie to dodac
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
Odp: Forum - 04/09/2002 19:18
mysle ze dobrze bedzie wygladal pod znakiem Pogońi .. jako przycisk w takim samym stylu co home/dzialy/profil/... i wystarczy, chyba ze macie inna koncepcje
|
POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
|
|
|
Odp: Forum - 04/09/2002 20:09
Pomysl dobry. W miare jak bede mial czas dorobie to.
Dzieki z propozycje
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
Odp: Forum - 05/09/2002 15:25
jakos nie zwrocilem na to uwagi,ale pomysl napewno dobry.przyda sie ten powrot do strony glownej,bo jak sie kilka postow napisze,to pozniej trzeba klikac z 10 razy zeby do strony glownej wrocic.
|
1948
|
|
|
Odp: Forum - 05/09/2002 16:19
Dodane.
Dzieki za uwagi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Forum - 05/09/2002 19:41
mam inna propozycje dla prowadzacych strone , moze by tak dodac wiecej emotsow ? np : :[ itp. itd
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
Odp: Forum - 05/09/2002 21:53
Mam duzo emotsow na dysku. Mialy byc wprowadzone wraz z nowym forum ale czasu zabraklo.
Jak znajde jakas chwilke to pododaje.
|
|
|
- 1
-
|