Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
Odp: Rekiny Internetu! - oddaj głoś na Pogoń On-Line - 03/07/2004 14:23
Wszystko jest OK - tylko ze pewnie pomyslicie ze marudze, ale czy link do glosowania nie powinien byc pod ten adres: "http://www.rekiny.pl/?action=SzczegolyStrony&PageID=1672"
Ulatwi to i przyspieszy glosowanie - bo komu chce sie szukac strony POGONI by na nai zaglsowac - dodam ze znalezneinie jej nei jest latwe... pisze to dla dobra POGONONLINE.pl
KLIKAĆ!!
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
Odp: Rekiny Internetu! - oddaj głoś na Pogoń On-Line - 03/07/2004 18:36
cos slabiutko z glosami panowie nie opierdalac sie
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rekiny Internetu! - oddaj głoś na Pogoń On-Line - 09/07/2004 15:15
siup do gory, bo zniklo juz z horyzontu
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rekiny Internetu! - oddaj głoś na Pogoń On-Line - 14/12/2004 14:20
no ja mam nadzieje ze wszysycy kibice Pogońi odwiedzający tę stronke zagłosują na tą stronke bo nie ma co ukrywać Ci ludzie co ją zakładali i dalej "pielęgnują" troche a nawet dość sie napracowali...i nie ma prawie zadnych zastrzeżen a jak jakies są to mnie takie poważne ..no wiec...no ale zawsze mogło byc lepiej..ale i tak jest spoxik ;]
|
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1