Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
Nowa usługa !! - 28/08/2003 20:55
A moze by tak zrobic nowa usluge a mianowicie o to by chodzilo w tej usludze zeby ktos pisał wiadomosci o Pogońi na GG do ludzi ktorzy sie zapisza ?? Redakcja przemyslcie ten dzial !! [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2003-08-28 21:44]
|
|
|
|
Odp: Nowy usługa !! - 28/08/2003 21:14
Nikt tego nie zrobi bo wtedy strona stracilaby na frekwencji a co za tym idzie- to forum. Pomysl wedlug mnie bez sensu, po to mamy strony abysmy z nich czerpali wiedze.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
Odp: Nowa usługa !! - 28/08/2003 22:07
A moze kurwa zróbmy usluge, ze redaktorzy beda do domów przychodzic i powiadamiac o newsach zwiazanych z Pogonia !!
Byloby super !!
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowa usługa !! - 28/08/2003 23:33
buahahaha panowie, ja tu chlopakowi probowalem to spokojnie, racjonalnie wytlumaczyc a wy tak od razu
Ale bez kitu czasem sie nie da wytrzymac- glupie pytanie- glupia odpowiedz.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
Odp: Nowa usługa !! - 29/08/2003 09:08
Hehe spoko Sadu Teraz dajmy się Administratorom wypowiedzieć w tej sprawie ( :biglaugh: ) [Ostatnio edytowane przez Hanki: 2003-08-29 09:08]
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowa usługa !! - 29/08/2003 13:19
Ja proponuje wysylanie golebi pocztowych z wiadomosciami.Ekologiczne,nie drogie i przyjemmne ja kgolab bedize stukal w szybe okna z nowa wiadomoscia przywiazana do nogi
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
Odp: Nowa usługa !! - 29/08/2003 13:30
JuN - dobre, dobre ale ciezko byloby sie wyrobic w jednym dniu
A na serio mówiac, pomysl jest raczej slaby.
Po to jest forum, czat, sama strona by brac informacje !
Nie wiem czy pamietacie taka usluge z sms'ami
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1