Autor
Wiadomość
   Pogoń On-Line -> Paranoja z biletami stojacymi << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Gaca
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8200 dni

**

Paranoja z biletami stojacymi - 20/08/2002 13:43
Przesadzili!!!!! Mialo byc 1000 biletow a sprzedali z 200 i mowia ze juz nie ma. Wyslali nas na pocztowa do ZZPN-u , a tam tez mowia ze niemaja i wysylaja nas na WDS(przeciez tam juz niby dawno nie ma biletow). Tam wychodzi jakis gosciu (pluje cos z 10 minut), liczy wszystkich i po chwili przynosi odliczone bilety(dla kazdego po jednym). TO JEST POPROSTU PARANOJA!!!!!

PS. Mnie tam osobiscie nie bylo. Opowiadal mi to moj koles ale mysle ze warto poruszyc ten temat :)

KaCZoR
Kibic
Na forum od 8532 dni

**

Odp: Paranoja z biletami stojacymi - 20/08/2002 16:00
i kurwa dobrze zrobili ze sprzedawali po jednym. konikom jebanym juz starczy i tak sie oblowili zajebiscie... SMIERC KONIKOM !!!

Gaca
Kibic
Na forum od 8200 dni

**

Odp: Paranoja z biletami stojacymi - 20/08/2002 16:33
nie chodzi mi o to ze sprzedawali po jednym tylko o to ze luzie czekali przy kasach a tu biletow nie ma czaisz

- 1  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005