Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
Odp: godlo... - 07/01/2004 21:33
> No nie ma tu sie co dziwic widocznie do Poznania doszedł juz taki wynalazek jak
> Internet i poprostu dziewczyna zobaczyła ze u siebie nie ma takiego forum i
> takiej zajebistej strony jaka my mamy i dlatego tutaj sie
> znalazła...........
wole nasze forum i naszą strone i mało tego nieuwazam żeby to forum było zajebiste ale jako osoba zainteresowana tym co sie na świecie dzieje tutaj też czasem zaglądam
pozdrawiam Narcyza
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
Odp: godlo... - 07/01/2004 21:35
> > No nie ma tu sie co dziwic widocznie do Poznania doszedł juz taki wynalazek
> jak
> Internet i poprostu dziewczyna zobaczyła ze u siebie nie ma takiego forum i
> takiej zajebistej strony jaka my mamy i dlatego tutaj sie
> znalazła...........
wole nasze forum i naszą strone i mało tego nieuwazam
> żeby to forum było zajebiste ale jako osoba zainteresowana tym co sie na świecie
> dzieje tutaj też czasem zaglądam
pozdrawiam Narcyza
szkoda słów do pyraków..
|
|
|
|
Odp: godlo... - 07/01/2004 21:37
masz mi cos do zarzucenia?? czy przeszkadza Ci sam fakt że jestm Lechitką??
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
Odp: godlo... - 07/01/2004 21:37
wole nasze forum i naszą strone i mało tego nieuwazam
> żeby to forum było zajebiste ale jako osoba zainteresowana tym co sie na świecie
> dzieje tutaj też czasem zaglądam
zdziwilbym sie gdyby ci sie spodobalo forum Pogońi albo o niej strona ,ale respect ze jeszcze tu siedzisz
PS Uwazam ze nasze forum jest zajebiste
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
Odp: godlo... - 07/01/2004 21:44
to może powiem że sama strona Pogoni jest dobrze zrobiona i jako strona nawet mi sie podoba ale jednak treści które mnie osobiście interesują nie zawiera
|
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
Odp: godlo... - 07/01/2004 21:47
No te tresci nie musza Ciebie interesowac ale nas interesuja,w koncu skads ten znak WP HIT musi byc......na zadnej waszej stronie go nie ma a wiec wasze strony razem wziete nie maja co konkurowac z ta strona.pozdro
|
|
|
|
Odp: godlo... - 07/01/2004 21:48
> to może powiem że sama strona Pogoni jest dobrze zrobiona i jako strona nawet mi
> sie podoba ale jednak treści które mnie osobiście interesują nie zawiera
dziwne sama sobie zaprzeczasz ,najpierw piszesz ze wlazlas tu bo jestes ciekawa swiata a teraz ze nie interesuja cie tresci ktore sie na niej znajduja to czego tu szukasz ??
PSchyba ze twoja ciekawosc swiata opiera sie na ogladaniu najlepszych w sieci klubowych stron(kurde ale sie naklade tej wazeliny na ta gwizdke)
PS 2 wiecej nie pisze bo mnie oskarza o zdrade Pogoni albo o nabijanie postow i nigdy tej gwiazdki nie dostne
|
|
|
|
Odp: godlo... - 07/01/2004 22:03
> No te tresci nie musza Ciebie interesowac ale nas interesuja,w koncu skads ten
> znak WP HIT musi byc......na zadnej waszej stronie go nie ma a wiec wasze strony
> razem wziete nie maja co konkurowac z ta strona.pozdro
a mówie że nie mają was interesowac?? mówie tylko że mnie nie interesują
ciekawa świata jestem ale pod względem tego co ludzie na forach piszą a na stronce waszej to ogólnie tylko w rundzie sprawadzam co dobrego Bugaj zrobił
|
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
Odp: godlo... - 07/01/2004 22:03
Dopoki nikogo nie wyzywa ani nie wjezdza na Nasz klub to chyba moze sie tutaj wypowiadac, o ile mi wiadomo nie ma zadnego zakazu dla wysyłania postow przez ,,normalnych" kibicow lecha
|
|
|
|
Odp: godlo... - 07/01/2004 22:08
> Dopoki nikogo nie wyzywa ani nie wjezdza na Nasz klub to chyba moze sie tutaj
> wypowiadac, o ile mi wiadomo nie ma zadnego zakazu dla wysyłania postow przez
> ,,normalnych" kibicow lecha
uwarzasz ze istnieja na swiecie normalni kibice lecha
|
|
|
|
|
|
Odp: godlo... - 07/01/2004 22:11
Tak , sa to tacy ktorzy przychodza na mecz dopingowac tylko swoja druzyne a nie wyzywac inne kluby (w tym Pogon), na pewno w Poznaniu znajdzie sie paru normalnych kibicow ...
Napisalem normalnych w cudzyslowie, wiec znana mi jest sprawa kosy miedzy Pogonia a lechem ...
|
|
|
|
Odp: godlo... - 07/01/2004 22:12
Zgadzam sie ze dopoki nie najezdza na Pogon nikt nic do niej nie mam ale BETONY ma nieziemskie nalezy chyba do tych "normalnych" pyrusów.......... [Ostatnio edytowane przez kawek: 2004-01-07 22:21]
|
|
|
|
Odp: godlo... - 07/01/2004 22:22
> Zgadzam sie ze dopoki nie najezdza na Pogon nikt nic do niej nie ma ale BETONY
> ma nieziemskie
bo lech ksztalci swoich kibicow na takie betony i tylko co lepsi sa wstanie sie obronic ,jak jest z lechitka jeszcze nie jestem w stanie ocenic a co do normlnych kibicow lecha to jeszcze sie nie spotkalem ale napewno gdzies sa ,musza byc przecierz ,poznan to takie duze miasto
|
|
|
|
Odp: godlo... - 07/01/2004 22:54
Dobra dajcie spokoj dziewczynie niech se pisze w spokoju.....
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
Odp: godlo... - 07/01/2004 22:58
wiecie ja nie robie problemów z tego że RAFek pisze na naszym forum więc i wy dajcie mi swięty spokój tym bardziej że złego słowa nie powiedziałam i nie zrobiłam nic czym mogłabym urazić kogokolwiek ale widac niektórzy sa do mnie uprzedzeni tylko dlatego, że jestem Lechitką [Ostatnio edytowane przez Lechitka: 2004-01-07 23:00]
|
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
|
|
|
Odp: godlo... - 08/01/2004 14:57
KopaN ja Ci gdzieś przedchwilą widziałam ale to nie było na tym forum
|
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
Odp: godlo... - 08/01/2004 15:45
Ja rowniez nie widze problemu...to ze jest to forum Pogoni Szczecin to znaczy ze musza tu siedziec tylko i wylacznie kibice Pogoni? ja rowniez do nich nie naleze...czy to znaczy ze nie mam prawa wstepu na to forum? nie wydaje mi sie ale moze sie myle
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8