Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
|
|
Odp: godlo... - 24/12/2002 12:05
> RobaQ jak tak spełniasz wszystkie życzenia, to ja bym prosił pod choinkę takie
> godło:
Ho ho ho, prosze bardzo , rudolf, moj czerwononosy reniferze, zostaw te sarenke w spokoju!
|
Ziiimny jaaak polodowcowy glaaaz!
|
|
|
Odp: godlo... - 25/12/2002 21:20
http://www.planetfootball.com/club.asp?clid=43&cpid=8 <===------- RoBaQ tam masz herb Man Cit prosze umiesc go tutaj ok ?
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
Odp: godlo... - 30/12/2002 11:31
> ej to jak z tym herbem ? RobaQ ??
RobaQ ma klopoty z komputerem.
Musisz poczekać.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: godlo... - 09/01/2003 18:48
Manchester City:
Pogoń Walcząca: - musiało być białe, bo czarne nie jest dobrze na tym tle widoczne
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
Odp: godlo... - 10/01/2003 13:24
> to ja bym prosil o flage Szwecji jezeli mozna
przecierz masz
> Dzieki RobaQ - biale tez dobrze wyglada
sam to zrobilem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: godlo... - 24/03/2003 22:46
ja bym prosił o takie kółko Pogoni z herbem miasta w srodku ktore sie pokazuje na gorze ekranu przy ladowaniu strony, z gory dziekuje
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
Odp: godlo... - 03/04/2003 00:28
to wszystko wygląda na niezły "koncert życzeń " , ale skoro macie takiego Admina który wam wszystkie prośby spełnia to tylko pogratulować> RobaQ jeseś WIELKI!!!
|
Legia-Pogoń razem nic Nas nie złamie , wszystko przetrwamy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: godlo... - 20/04/2003 00:04
ok, sorki ze tak dlugo musieliscie czekac (Malolat ponad miesiac...) ale niezbyt czesto niestety odwiedzam forum, wiec mala uwaga: jesli chcecie logo to piszcie na forum i na maila [email protected] [albo lepiej gg#59861]
>Ja bym herb Den Haag, mozna?
>ja bym prosił o takie kółko Pogoni z herbem miasta w srodku ktore sie pokazuje na gorze ekranu przy ladowaniu strony, z gory dziekuje
nazwa Pogoń logo nad flaga i herbem
>RobaQ jesteś WIELKI!!!
big tnx
>Fajnie by było zrobić godło jakiejś drużyny z Bagdadu albo innego irackiego miasta
nie znalazlem zadnego klubu, ale za to flaga:
>ok, jak juz jest tak dobrze to ja poprosze flage Odra Chojna
z góry thx
tak jak w przypadku innych klubow nie znalazlem zadnego obrazka, nic z czego moglbym zrobic godlo. Wiec jesli masz cos, nawet zeskanuj cokolwiek, to zrobie, teraz nie mam po prostu jak
|
Ziiimny jaaak polodowcowy glaaaz!
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6