Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
Odp: t-shirt - 07/09/2002 19:01
Mi ten projekt sie podoba.
I w dodatku tylko 1 kolor.... a kazdy kolor to dodatkowa kasa.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
Odp: t-shirt - 07/09/2002 19:30
z takim projektem, i koszulka Pierr Philipsa koszulka bedzie kosztoawc 25 zl, tylko ze minimalnie 50 sztuk [Ostatnio edytowane przez JuN: 2002-09-07 19:32]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: t-shirt - 07/09/2002 22:30
ale z przodu jest za mala, zreszta tak wygladaja profesjonalne koszulki mala z przodu duza z tylu
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
Odp: t-shirt - 07/09/2002 23:12
Projekt zajebisty tylko dlaczego czarny kolor?Nie no zajebiscie to wyglada trzeba przyznac a jezeli chodzi o cene to na turzynie kosztuja tyle samo(albo wiecej) tak wiec chyba bardziej sie bedzie oplacalo kupno waszej koszulki..
Pogon 4 ever!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
Odp: t-shirt - 08/09/2002 01:17
50 sztuk?nie powinno byc problemu z rozprowadzeniem.JuN-nie zastanawiajcie sie,tylko skladajcie zamowienie.a jakie rozmiary beda?ja ,mysle,ze : X,XL starczy.ewentualnie kilka M.pozdrawiam wszystkich,a szczegolnie pomyslodawce pomyslu
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: t-shirt - 08/09/2002 13:04
JuN-znajdziesz troszke miejsca na stronie?przydalby sie jakis banner informujacy o sprzedazy koszulek.mozna tam umiescic projekt i cene.zapisy wstepne na forum,a pozniej "oficjalne"zamowienie.kazdy zamawiajacy poda swoje dane,nr telefonu,zeby pozniej nie bylo,ze ktos napisze,ze kupuje,a pozniej sie okaze,ze zrezygnuje.co ty na to ?
|
1948
|
|
|
|
|
Odp: t-shirt - 08/09/2002 15:28
Ok temat juz zakonczony lecz ja chcialby, cos dodac (nic zwiazanego z koszulkami), mam prosbe do adminow strony, czy mozliwe byloby dodanie herbu Manchesteru United albo Manchesteru City ??
Bardzo bym prosil, moge nawet zniknac na tydzien jak dodacie te herby
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|