Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
Odp: Troche ulatwien prosimy:-) + plyta Pogon Online - 24/10/2003 16:36
> minuta.. 3 minuty...
Sorki ze wyskakuje z tematu ale ja kupilem miesiac temu nagrywarke - predkosc x52... najnowsze oprogramowanie i mi wypala najszybciej w 5 minut... to tak na marginesie:-)
A trzymajac sie tematu: to czemu galeria (powiedza, ale sie uparl:-) nie jest zrobiona na zasadzie NEXT i BACK - taka forma ogladania zdjec byla by nie tylko i ciekawsza ale i sciaganie zdjec bylo by latwiejsze... a i obciazenie serwera nie wzrasta... wiec same plusiki widze.. dla siebie... nie wiem co inni o tym mysla:-) ale jak ktos jest przeciwko... to niech sprobuje sciagnac wszystkie zdjecia:-) mi sie nawet nie chcialo liczyc ile ich jest :-) a tak przy okazji juz moze administrator zna pytanie ile ma zdjec na serwerze??
[Ostatnio edytowane przez cEzY: 2003-10-24 16:50]
[Ostatnio edytowane przez cEzY: 2003-10-24 16:51] [Ostatnio edytowane przez cEzY: 2003-10-24 16:51]
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Troche ulatwien prosimy:-) + plyta Pogon Online - 26/10/2003 09:32
> Mozna by bylo np. do opakowania plyty dolozyc np. atograf jednego pilkarza... co
> plyta bylby to inny pilkarz... spowodowalo by to pewnego rodzaju kolekcjonerstwo
> plyt (autografow?) wsrod kibicow... taka dodatkowa zacheta kupna:-)
zgadzam sie bankowo by kupowało dużo osób te płytki
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
Odp: Troche ulatwien prosimy:-) + plyta Pogon Online - 26/10/2003 10:04
>Aby wspomóc KSZO dopingiem, władze klubu postanowiły, że kibice zostaną wpuszczeni na stadion za darmo
Heh wpadlem na genialny pomysl... po kazdej porazce Pogoni Ptak robilby na kolejne spotkanie na Paprikanie bilet o zlotowke tanszy:-) w formie "rekompensaty" (oczywiscie ja bym zaplacil 2x wiecej by ogladac portowcow - ale dla innych kazda zlotowka sie liczy...) albo przeznaczal 1 zlotowke z biletow na oprawe meczy :-) ale sie rozmarzylem :-)
Heh chyba zaczne studiowac zarzadzanie i marketing a niei wychowanie - fizyczne :-) ... [Ostatnio edytowane przez cEzY: 2003-10-26 10:05]
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|