Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Galeria flag - 23/10/2003 21:57
> długo oczekiwany dział pojawił się!!! Ogólnie bardzo dobry
zgadzam sie, dzial bardzo mi sie podobal
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Galeria flag - 24/10/2003 08:47
A wie ktoś co sie dzieje z założycielem tego tematu tomcraftem? królem hyde parku dawno zioma nie było.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Galeria flag - 24/10/2003 16:32
> dodane nowe flagi
Heh a właśnie coś miałem się zapytać, czy w dziale nie brakuje jednej flagi Polic, ale jednak ten brak został zauważony Ten dział to bardzo fajna sprawa
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
Odp: Galeria flag - 24/10/2003 19:29
VasyL - dzis przeslalem jedna - i calkowicie zapomnialem o tej drugiej - za chwilke wysle na meila redakcji... Pozdrawiam... [Ostatnio edytowane przez Czereś: 2003-10-24 19:31]
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
Odp: Galeria flag - 24/10/2003 20:50
A czemu nie ma starszych flag Ja słyszałem o kilku flagach, ale nie widziałem ich na oczy, a ponoć som np. Andrzej Rycak książe Szczecina
|
Babilon Team
|
|
|
Odp: Galeria flag - 24/10/2003 21:31
A kto pamieta flage ...Siergiej Nikitin a co z dzwigu ,najbardziej mnie smieszy rozwieszanie flagi brazylii na meczach Pogońi ,jak batata odejdze i reszta to juz pewnie tej flagi nie bedzie .Moze odrazu wywiesic flage z zyciorysem bataty ,ciekawe czy to jakis piknik ta flage wiesza ,bo o dziwo niema jej na meczach w Szczecinie.
|
ssssss
|
|
|
|
|
Odp: Galeria flag - 24/10/2003 23:08
> http://www.pogononline.pl/galeria_zdjecie.php/1537
Ta flaga została stracona...
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|