Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
Odp: t-shirt - 07/09/2002 09:52
Bardzo fajny pomysl. Ja napewno kupie ta koszulke, tylko zeby kosztowala w granicach 30-40 zl. Ja jestem za napisem Szczecin moim miastem, Pogon moim zyciem. Bo glupio by bylo ze jak Portowcy zaczna dobrze grac to ma byc napis Pogon to My. Mam nadzieje ze poysl ten dojdzie do skutku. I mam jeszcze pytanie do redaktorow: jezeli by to wypalilo to kiedy mozna by bylo kupic koszulke
|
|
|
|
Odp: t-shirt - 07/09/2002 11:14
Ja bym chętnie kupił, ale tak do 25 zsł góra. Może być z tyłu Pogoń to my! oraz Szzcecin mopim miastem Pogooń moim życie. Ciekawy pomysł na koszulkę. Gratukluję. Czekam z niecierpliwością
|
|
|
|
|
|
Odp: t-shirt - 07/09/2002 11:42
Szanowni Redaktorzy.Macie teraz pole do popisu.Trzeba znalezc dobrego projektanta,ktory zrobi to w miare sensownie i nie skasuje za to nie wiadomo ile kasy.inwestycja na pewno sie zwroci,bo niemal kazdy uzytkownik tego forum nie pogardzi taka koszulka.jak wiadomo w sklepach z pamiatkami nie ma zadnych ciekawych koszulek klubowych i mysle,ze "beepowskie" koszulki beda hiciorem
|
1948
|
|
|
Odp: t-shirt - 07/09/2002 11:48
Mój pomysł to : na sercu herb Pogońi, na rekawach adres Pogońonline.pl na brzuchu poziomy napis tez z adresem strony.. ale wiekszym... natomist na plecach tekst napisu " Pogon to my" potencjalny widz tej koszulki z łatwoscia zapamieta wszystki loga zarówno adres strony "pogononline.pl"
|
|
|
|
Odp: t-shirt - 07/09/2002 13:43
Zgadzam się z Gacą,- jak Pogoń się podniesie z dołka i być może wrócą jej wychowankowie, a nigdy nic nie wiadomo to napis "Pogoń To My" będzie troszkę samolubny i niegrzeczny w stosunku do piłkarzy czy trenera ( no chyba że oni będą mieli takie same koszulki )
Moje zdanie:
- Z przodu logo Pogoni na sercu i adres na rękawkach- JuN
- Z tyłu napis w dwa półkola Szczecin Moim Miastem- PoRtAlBoY
- w środku 12 - wien
Pogoń Moim Życiem
Ale to oczywiście moje zdanie
Pozdro
|
A ostatni pierwszymi będą...
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
Odp: t-shirt - 07/09/2002 13:56
papryk-dzieki ze przypomniales o tej 12
SZCZECIN Moim Miastem
12
POGON Moim Zyciem
Moze byc ?? A z przodu duze logo Pogoni,najlepiej na sercu i www.pogononline.pl.Mi sie wydaje,ze latwiej bedzie zapamietac www.pogon.beep.pl. [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2002-09-01 13:57]
|
1948
|
|
|
|
|
Odp: t-shirt - 07/09/2002 14:02
moze ktos ma jeszcze inne propozycje napisu?jak narazie zostaje przy SZCZECIN Moim Miastem POGON Moim Zyciem.mysle,ze nie mozna przesadzac z elementami,dlatego uwazam,ze www.pogon.beep.pl powinien byc tylko z przodu tuz pod herbem.na rekawach nie ma sensu kombinowac.co za duzo to niezdrowo.co na to redakcja i inni uzytkownicy forum??
|
1948
|
|
|
Odp: t-shirt - 07/09/2002 14:04
mam nadzieje,ze ten pomysl wypali,bo ja juz sie napalilem na taka koszulke.Szanowna Redakcjo-mam nadzieje,ze nie dacie plamy.
|
1948
|
|
|
Odp: t-shirt - 07/09/2002 14:29
plamy nie damy, kwestia wylozenia soprej ilosci kasy.... jestemy w trakcie robienia projketow i kombinowania z $$$
Moze ktos zna jakos firme, gdzie mozna by wykonac np po znajomosciach i z lekka obnizka [Ostatnio edytowane przez JuN: 2002-09-02 14:32]
|
|
|
|
Odp: t-shirt - 07/09/2002 15:01
Jaki kolor proponujecie ? JEśli będzie możliwowość, to ja chciałbym czarną. A napis najlepszy - Szczecin moim miastem, Pogon moim życiem. Mam tez propozycję. Numerować koszulki. Im niższy nr , ty większy prestiż.
|
w żyłach...
|
|
|
Odp: t-shirt - 07/09/2002 15:12
jakos mi sie nie widzi to numerowanie.wszyscy beda mieli nr 12,ktory dla wielu osob znaczy bardzo wiele.nie wiem jak Wy,ale ja sie czuje 12 zawodnikiem Pogoni i chce miec ten numer na koszulce.a co do koloru koszulki to najlepsza bedzie czarna.biala raczej nie wchodzi w rachube.postaram sie poszukac jakies "zaprzyjaznionej " firmy,ktora wykona napisy na koszulkach po nizszych kosztach.a wiec panowie-pelna mobilizacja i szukanie wykonawcy. [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2002-09-03 15:14]
|
1948
|
|
|
Odp: t-shirt - 07/09/2002 15:18
pewnie na meczu z KSZO jeszcze koszulki beda gotowe,ale mysle,ze na kolejny mecz wszyscy idziemy na meczyk w "beepowskich" koszulkach i wspolnie dopingujemy nasza Pogon oczywiscie na sektorze 12.
|
1948
|
|
|
|
|
Odp: t-shirt - 07/09/2002 16:28
Czrny najlepszy, ale jest problem ,bo nie wiem, czy na czarnym da się laserowo nanieść cokolwiek. Można zrobić taką wyklejankę, ale to bedzie pewnie droższe.
|
w żyłach...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|