Odp: Trojan - 05/05/2009 19:07
U mnie tez to bylo juz nawet dzieciaki dostaly mala zjebke ze gdzies zagladaly
Moze jakies wyjasnienie dlaczego tak sie dzieje??
Odp: Trojan - 05/05/2009 22:03
eee... można poprosić o jakieś inne tłumaczenie? bo mi to nic nie mówi;D
avast całkowicie blokuje mi dostęp do strony. nie wiem czy mam go wyłączyć, czy wręcz przeciwnie - cieszyć się, że to robi?
dwukrotnie w ostatnim czasie wkradł się na nasz serwer wirus (został usuniety), w artyykule tym piszą jak on się dostaje na strony internetowe
stad te problemy i komunikaty avasta i innych antywirusow
Odp: Trojan - 24/05/2009 16:05
Na stronie głownej jest link do sponsorow serwisu. Jest tam podany adres http://www.cito.szczecin.pl/ Po kliknieciu na link, avast znajduje trojana JS:Redirector-H5. Takze sam firefox blokuje polaczenie. Czy tylko ja tak mam?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/10/2010 18:46
Wchodząc na online przywitało mnie takie coś :
Strona www.pogononline.pl została zgłoszona jako strona stanowiąca zagrożenie i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa.
Tego rodzaju strony mogą próbować instalować oprogramowanie wykradające poufne dane, używające komputera do pośredniczenia w atakach lub uszkadzające system.
Niektóre szkodliwe strony celowo rozpowszechniają niebezpieczne oprogramowanie, ale większość z nich działa na serwerach, na które nastąpiło włamanie.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/10/2010 19:46
Bardzo dziwne, bo jak się kliknie "dlaczego" to przenosi http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?client=Firefox&hl=en-US&site=http://www.pogononline.pl/ a tam jest napisane że wszystko w porządku. Widać Google zaindeksowało stronę jako podejrzaną i teraz trzeba poczekać aż odswieży swoje indeksy.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Strona forum.pogononline.pl została zgłoszona jako strona stanowiąca zagrożenie i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa.
Tego rodzaju strony mogą próbować instalować oprogramowanie wykradające poufne dane, używające komputera do pośredniczenia w atakach lub uszkadzające system.
Niektóre szkodliwe strony celowo rozpowszechniają niebezpieczne oprogramowanie, ale większość z nich działa na serwerach, na które nastąpiło włamanie.
Strona forum.pogononline.pl została zgłoszona jako strona stanowiąca zagrożenie i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.