Cenzura . ależ skąd :] - 27/10/2004 04:03
Mam pytanie do modetarów forum no i generalnie wlądnych tego "świata" jakie tematy sa blokowane , jakie wypowiedzi upowazniaja do blokowania.?? Czemu forum internetowe które przeciez powinno pozwalac na wypowiedzi forumowiczów , chociaz najbardziej dziwaczne , sprzeczne z rzeczywistoscia czy załosne powinny tak czy owak byc dopuszczane do wgladu na forum , a nóż komus humor poprawia etc
Podsumowujac, czemu nie ma oglno pojetej wolnosci słowa , nawet jezeli bedzie wiecej prowokacji , debilizmów , i tego podobnych prywitywizmów zawsze wzbogaci to forum, szczególnie jezeli ktos sadzi w taki sposob!
Odp: Cenzura . ależ skąd :] - 27/10/2004 11:10
jebudubu z wolności słowa to ja sobie skorzystałem pod urzędem miejskim a tu panują pewne zasady, które wszyscy(prawie) akceptują jak ci się one niepodobają to załóż sobie własne forum, które bez nadzoru musiałoby się nazywać Pogońbluzgipl a na tym forum moderatorzy i admini i tak pozwalają na bardzo wiele więc nie narzekaj.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Cenzura . ależ skąd :] - 27/10/2004 13:18
Po to zeby jak to spiewa Lady Pank, to forum nie bylo tylko i wylacznie "fabryką małp zjebanych tak ze nawet Bóg im nie pomoże". Poki co wyskakuje srednio jedna malpa dziennie, a to i tak za duzo
Punkt 4 regulaminu wypowiedzi:
Przed napisaniem jakiegoś tematu, sprawdź czy wcześniej już taki nie był założony. Tematy, które się powtarzają będą usuwane.
To czmu skoro próbowałem napisac topic o naszym stadionowym spikerze był on od razu kasowany?? Nie miałem zamiaru nikogo obrazac, tematu takirgo ine było(chyba ze przegapiłem) , wiec dlaczego??
ehhh, oki zabiorę głos
jest co takiego jak szukaj
no cóż wystarczy wpisać spiker i Baranowski i wszystko się wyjaśni
No tak z tymze moj temat miał zamysł dotad nei poruszany- czyli nieoficjalny fun club "złotoustego" wśród forumowiczów. Chyba ze to jest durny pomysł i total wioska to przepraszam, takze powiedzcie prawde moze za wielkie mam cisnienine na to
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.